|
Yeni uzay giysisi tasarımı astronotların idrarını içilebilir suya dönüştürecek
-
-
Haram mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş yaş kaç? Hani burada dinden bahseden kimse yok, ancak sizin gibi ergenler var. Artık büyümenin vakti geldi bence.
-
Ölmemek şçin içiyorsan helal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dalga geçiyor derdi islam onun
-
Once sen uzayda KIBLENI bul oyle bunlara sira gelsin :) .
Dunya icin olan kurallar uzayda niye gecerli olsun ki ? Hatta Kutuplarda bile ise yaramaz ...
-
sarımsaklı bişey yediyse işi zor.
-
Uzaya bir çıkın da haram mı değil mi sonra tartışırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yörüngedeki bir istasyonda veya örneğin mars yüzeyindeki bir istasyonda, bu sistemin kullanılması amacıyla faaliyet yürütmek kaçınılmaz ama astronot giysisinde ne gerek var diyesi geliyor insanın.
örneğin; mars yüzeyinde ekvatora yakın bölgede gündüz 20 derece, gece -100 derecelere varan sıcaklık farkları var. bu arıtma sistemi sonuçta çalışan bir makina olacak. her makinenin; dolayısıyla her makineyi oluşturan elektrik, elektronik ve mekanik parçaların da bir ömrü olacak ister istemez. merkezi sistem çökerse, bireysel sistem ile en azından idare edilir düşüncesi hakim sanıyorum. yine de ben hiç şans vermiyorum. elindekini tüketene kadar yaşarsın. sonra sırt üstü uzanır, semada artık ne hayal edersen.. dünya hariç gidilen yerde, elindekini yenilemeyi veya tamir etmeyi başarmaya yönelik üretemedikten sonra bana her şey yalan geliyor. kritik olan her parçayı da yedekleyemezsin. aklıma yatan en iyi şey, battlestar galactica dizisindeki gibi devasa bir uzay gemisinin, uzayda inşa edilmesi. bu misyona da para yetiştiremezler..
-
bir şeyi unuttuk. para önemli ama esas teknoloji önemli. bu da yetersiz kalıyor. tüm teknolojik bilgi ile taşınacak olmakda gidilecek yerde fayda sağlamaz. önce uzaya yerleşmek lazım. uzun iş, kıyamet paklar herşeyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kardeş yaş kaç? Hani burada dinden bahseden kimse yok, ancak sizin gibi ergenler var. Artık büyümenin vakti geldi bence.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X