Şimdi Ara

YENİ VAIO SAHİBİYİM W8 VAIO CENTER DRIVER HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlar. bugün itibariyle sony vaio sahibiyim. svs1513m1e modelini aldım bir kaç sorum var yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum.

1. bu pcde 750 gb harddisk olması gerek. kutu üzerinde ve donanım özelliklerinde 750 gb harddisk olduğu yazıyordu windows8 single language ile geldi 64bit fakat harddisk bilgisayarım özelliklerinde 660 gb toplam olarak görünüyor acaba nedendir ?

2. olarakda ben windows8 i sevemedim. belki w7 den daha hızlı daha stabil vs ama ben alışamadım eski alışkanlıklarımdan da kolay kolay vazgeçemiyorum :) yeniden w7 yüklemek istiyorum bios ayarlarıyla falan oynamak gerekiyor zannediyorum doğrudan w7 kuramıyoruz. internette çeşitli makaleler var bu konuda yardımcı olmak için fakat benim asıl merak ettiğim konu o değil. driverlar meselesi kafama takılıyor. w7 içinde güncel stabil driverler var mı? sony nin kendi sitesinde vardı ama stabil mi acaba. çalışmayan driver var mıdır ya da formattan sonra hangi sıra ile driverları kurmam gerek. mesela aydınlatmalı klavye 10 sn kullanmayınca kendisi sönüyor w7de de bunu sağlayabilecek miyim?

3.sü şu ki ilerde w8 yeniden kurmak istersem diye şuanda hali hazırda elimde olan pcden neleri hangi bilgileri saklamam gerek ? mesela sanıyorum w8 keyi biosa gömülü bunu nasıl öğreneceğim başka hangi bilgileri öğrenip saklamam gerek?

4. ve son olarak şu anda yüklü olarak gelen vaio control center vaio update sony müzik vs gibi yardımcı programlar var bunları w7 kurduğumda nasıl yükeleyebilirim ? vaio control özellikle çok önemli gibi geldi bana batarya koruma ayarları olduğu için ve zannediyorum vaio control center olmadan bu batarya koruma özelliğini kullanamıyoruz yanılıyor olabilirim. yanlış isem düzeltiniz lütfen.

velhasıl kelam 6 yıllık toshiba kullanıcı olan ben sony vaio ve w8 ile aranızdayım lütfen yardımlarını esirgemeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemmree -- 23 Ekim 2013; 21:17:17 >

• eemmree E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Bu modeli almayı ben de düşündüm. sorduğun sorulara cevap veremeyeceğim maalesef çünkü hala 2006 da aldığım sony vaio xpli modeli kullanıyorum. svs1513m1e modelinin beni cezbeden tarafı ekran kalitesiydi. Vaio plus ekran vardır bu modelde herhalde memnun kalmışsınızdır. Eğer 4.nesil vaio plus ekran bir model gelmezse ben de bu modeli alacağım galiba. Çünkü ekran kalitesi benim için 1.tercih unsuru...
    Ama son olarak şunu söyleyeyim ; işletim sistemini değiştirmenizi tavsiye etmem çünkü sony ne yapamıyorsa işletim sistemi değiştiğinde bilgisayar cozutuyor.
  • Öncelikle uyarın için teşekkür ederim. Bilgisayarı alali dört beş gün oldu ama henüz doğru düzgün kullanmadım almadan önce de aldıktan sonra da aklındaki tek fikir w7 ye dönmek olduğu için sürekli biseyler öğrenmeye calisiyorum bu konuyla ilgili o yüzden pc yi pek tanıyamadim ama ekran kalitesi kesinlikle harika full hd ips vaio plus ekran var ve daha açılış ekranından itibaren farkı hissettiriyor özellikle eski toshibamla yan yana getirdiğinde inanılmaz bir fark ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eemmree E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Aradan aylar geçmiş ve ben de svs1513m1eb modelini aldım. O zamanlar ihtiyacım yoktu almamıştım. Alalı 1 hafta oluyor. Bilgisayardan memnun musun ? Ne yapıp ne yapmayacağımıza dair tecrübeni ve fikirlerini almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Merhabalar. Aradan aylar geçmiş ve ben de svs1513m1eb modelini aldım. O zamanlar ihtiyacım yoktu almamıştım. Alalı 1 hafta oluyor. Bilgisayardan memnun musun ? Ne yapıp ne yapmayacağımıza dair tecrübeni ve fikirlerini almak isterim.

Dostum hayırlı olsun güle güle kullan. Ben bir yıla yakın zamandır kullanıyorum gayet memnunum zaten sadece internete bağlanmak için kullanıyorum. Onun haricinde ağır program olarak autocad var onu da sıkıntısız kullanabiliyorum. Oyun olarak sadece cod world at war oynadım gayet başarılıydı. Cihazın tek eksiğiince olmasından kaynaklı kullanılan ses sistemi. Çok kötü. Aldığımdan beri bir iki şarkı anca dinlemişimdir onun haricinde kullanmıyorum. Bir de yaklaşık altı aydır kadar bir sorunum var o da şu ki ekranın ortasında yaklaşık 10 cm aralıklı olarak 1 kuruş çapında iki alan ekranın geri kalanına oranla daha parlak. Özellikle beyaz sayfalarda çok net şekilde belli oluyor yuvarlak bir şekilde parlaklık var neden olduğunu çözemedim ama garantiye de göndermek istemiyorum sağlam giden cihaz arızalı geliyor çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.