gecenlerde bı arkadaş diyodu lpgye vergı düşünülüyo. bi fikri veya haberi olan varmıııııı
Yok öyle birşey,bu tür söylentiler sektöre büyük zarar veriyor.Daha önceki vergi anayasa mahkemesinden dönmüştü.Olmazdı olmadı da.Ne diye vergi koyacaklar.Sen az yakıyorsun çevreyi kirletmiyorsun diye mi vergi koyacaklar.
quote:
Orjinalden alıntı: gezici34
gecenlerde bı arkadaş diyodu lpgye vergı düşünülüyo. bi fikri veya haberi olan varmıııııı
sen niye benzin yakmiyosun bakayim diye koyacaklar :) deli dumrul vergileri... bana oyle geliyor ki LPG li arabalarin yillik vergilerine bi guzellik yapicakilar , ister bin ister binme girecek ondan sonra. simdilik iyi bi gecis olmasini bekliyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: çağrıbey
Yok öyle birşey,bu tür söylentiler sektöre büyük zarar veriyor.Daha önceki vergi anayasa mahkemesinden dönmüştü.Olmazdı olmadı da.Ne diye vergi koyacaklar.Sen az yakıyorsun çevreyi kirletmiyorsun diye mi vergi koyacaklar.
quote:
aslında biz böyle kendi kendimize evhamnalnırsak işte o zaman bişeyler olucak adamlar hazır korku sarmış bunları kendilerini hazırlamışlar deyip dayıyacaklar zammı vergiyi kendi kendimize gelin güvey olmayalım sesimizi çıkarmayalım
LPG ye vergi gelmez. Gelirse mutfak tüpüde pahalılanır. Ama istasyonlarda satılan lpg diye bir vergi gelebilir, lpg li MTV diye bir vergi gelebilir. Yeterki devlet istesin herşeyi yapar valla
Satılacak birşey kalmasın sıra LPG'ye de gelir.
yaw unakitan amcam forumda fake uyelik alip nabiz yokluyo olmasin bakiyorum bu tur konulari acan arkadaslar hep 10 20 mesajli arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: 26_bbz_26
yaw unakitan amcam forumda fake uyelik alip nabiz yokluyo olmasin bakiyorum bu tur konulari acan arkadaslar hep 10 20 mesajli arkadaslar
dinleniyor olabiliriz aman dikkat yabu lpg ne kadar kötü bişey yavvv taktırmayın şunu dizel alın benzinli ise sakin sürün az yaksın .lpg taktırmayınnnnnn yoksa olan bize olacak.herkez saldırmasın lpgye sonra zamlandırıyorlar
o kadar reklam varkı dallanıyo budaklanıyo zaten
'geçenlerde bı arkadaş diyodu vergi düşünülmüyo' rahat olun arkadaşlar
quote:
Tamda üstüne basmışsın,bizim ülkemizde çevreyi kirletmediğimiz için vergi koyarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: çağrıbey
quote:
Bu konu daha önca yargıtaydan döndü arkadaşlar Yargıtaydan dönen bir konunun mükerreri olmaz yeni kapı hikayesi olmazsa tabiiiii
Doğalgaz'a zam geldi..
Depoyu fulledim bugün..Umarım ciddi oranda bir zam basmazlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme