Şimdi Ara

YENİ VESTEL SLİM ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oldum olası vestel arçelik e karşıyım ama bu tv de güzel duruyor 100 hz 40 000 kontrast üstelik slim ne dersiniz arkadaşlar alınır mı aslında samsung 40 6 serisi 5 serisi ve sony v4000 düşünüyorum ama birde bu çıktı ne dersiniz.(en sonunda bu lcd yüzünden kafayı yemezsek iyi )

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_super_slim_42850_42_lcd_tv_100_hz.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 19 Kasım 2008; 2:17:37 >

• Oldukça güzelmiş.

Panel LG, dizayn LG....ama hem slim, hem de aynı özelliklere (muhtemeleen biraz daha fazlasına) sahip LG7000 serisinin daha pahalı olduğu düşünülürse, alınabilir bir ürün gibi duruyor...ama, Vestel'in ürünlerinin genelde sorun çıkardığını unutmamk gerekir...
  • GÜzel duruyor..
  • alınabilir fakat sonyde ince serisini tanıttı kafamı karıstıransa sonynin ince lcdsini medya alıcısıyla sunması sd hdmı yayınlar ıcın sony medya alıcısıyla tavsıyede bulunmussa dıgerlerı ıcın acıkcası dusunmek lazım.bana gore bu tip urunu hangi firma yaparsa yapsın 1 sene kullanıcı yorumlarını takıp etmekte fayda var derim.sharp harıc lcd uretıcı serilerinde urun memnunıyetsızlıgı belli ulkemız sartlarında urun alınacaksa en azından fiyat olarak dusuk performas olarak yüksek urunler secılmelı.vestelde fıyat olarak yuksek performans olaraksa henuz gelısme aşamasında.
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.