Şimdi Ara

yeni video on pathos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ko8vVOG4Nq0 yorumlarınıızı bekliorum

• eee yorum yokmu
  • insan bi müzik koyar
  • nerde müziq linkin park nerde

video güsel olmuş
  • hoş
  • demi ya muziksiz guzel olmadı actım sesi ama muzik yok:) guzel charın var ama orda item yapmaya bak yoksa o np isaretini cok cabuk alırlar elinden
  • Güzel video İYi bıcakcı oynuyosun Tek eksik müzüq Bu arada server itemler lvl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

Güzel video İYi bıcakcı oynuyosun Tek eksik müzüq Bu arada server itemler lvl?

pathos iste server belli olmuomu herkesde fp var ztn baslıkta yazıo pathos die okursan gorursun
  • ya lwl 60 kapıştığım adamlarda fp li yoq sanırım 1 inde dierleri chitin dikkat ederseniz hatta 477 shell kafalık chitrini +8 shelleri +7 ben +6 chitinlerle oynuorum claver +8 +7 var. itemim yoq sadece oyunu biliorum :P müzik nerde derseniz koyamadım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepscream

ya lwl 60 kapıştığım adamlarda fp li yoq sanırım 1 inde dierleri chitin dikkat ederseniz hatta 477 shell kafalık chitrini +8 shelleri +7 ben +6 chitinlerle oynuorum claver +8 +7 var. itemim yoq sadece oyunu biliorum :P müzik nerde derseniz koyamadım :D

oyunu bilmek itemden daha onemli onu kabul ediyorum ama itemde cok onemli hic olmazsa cleaver 8 yap 2 tane takıların 8-9 simdilik yeter chitinlerde 7 oldumu bi sure idare edersin
  • müzik isteriz koy ben izledim müzüq süzü diyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

ya lwl 60 kapıştığım adamlarda fp li yoq sanırım 1 inde dierleri chitin dikkat ederseniz hatta 477 shell kafalık chitrini +8 shelleri +7 ben +6 chitinlerle oynuorum claver +8 +7 var. itemim yoq sadece oyunu biliorum :P müzik nerde derseniz koyamadım :D

oyunu bilmek itemden daha onemli onu kabul ediyorum ama itemde cok onemli hic olmazsa cleaver 8 yap 2 tane takıların 8-9 simdilik yeter chitinlerde 7 oldumu bi sure idare edersin

haklısın haa bu arada müziki linkinpark- a place for my head koycaktım izlerken arkdan bunu açın :P
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX

Güzel video İYi bıcakcı oynuyosun Tek eksik müzüq Bu arada server itemler lvl?

pathos iste server belli olmuomu herkesde fp var ztn baslıkta yazıo pathos die okursan gorursun

Osman da iron necklace var isterse +7shel set yapar o itemle kimde ne olacagı belli olmaz ön yargılı davranmayın...

Cafede osman diye bir arkadas daa iron neck... var isterse o item le +6shell set yapar bunu sorma nedenim video kalitesi biraz düşük fazla belli olmuyo Üzerinde ne odlugu ön yargılı davranmayın lütfen

• güzel video
  • quote:

quote:

quote:

haklısın haa bu arada müziki linkinpark- a place for my head koycaktım izlerken arkdan bunu açın :P

kendin pisir kendin ye gibi oldu bu muzik isi:D sana basarılar pathosta umarım daha ii yerlere gelirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.