vodafone bugun itibari ile 900bini geçti..... 902.207 net abone kazancı ile yeni hedef 1milyon.....vodafone numara taşımada tam gaz...
vodafone arayı açmış baya
+912.586......1milyona az kaldı...Vodafone a geçişler tam gaz devam... bu gidişle turkcelli ne yeni hat satışı kurtarır ne turkcellin gücü turkcellin çekim gücü....
quote:
Orijinalden alıntı: sevimlican
+912.586......1milyona az kaldı...Vodafone a geçişler tam gaz devam... bu gidişle turkcelli ne yeni hat satışı kurtarır ne turkcellin gücü turkcellin çekim gücü....
+99
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Bu insanlar Vodafoneun hangi tarifesine geçiyorlar ben anlamıyorum
"Şerefli tarife" ye geçiyorlardır. Şerefli tarife : Diğer operatörler gibi ucuz tarife çıkarıp milleti topladıktan sonra fiyat artırıp, tarife içeriğiyle oynayıp zor durumda bırakmamak. Aysonu faturalarında kötü süprizlerle karşılaştırmamak.
quote:
Orijinalden alıntı: oaston
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Bu insanlar Vodafoneun hangi tarifesine geçiyorlar ben anlamıyorum
"Şerefli tarife" ye geçiyorlardır. Şerefli tarife : Diğer operatörler gibi ucuz tarife çıkarıp milleti topladıktan sonra fiyat artırıp, tarife içeriğiyle oynayıp zor durumda bırakmamak. Aysonu faturalarında kötü süprizlerle karşılaştırmamak.
ÇEVREMDEKİ HERKESİ VF'A GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUM.
Tcell kamu 1500'den 3 kişi vf kamuya Avea heryöne özgürlükten 1 kişi vf cep limitsiz 75'e 1 tane yeni hat cep1
numara taşıyanlara heryöne dakika kampanyası ile sürekli hattını kampanyalara endeksli olarak taşıyan abonelerin hareketiydi o çok doğal olarak o hareket sona erdi...vodafone nun yükseliş turkcellin düşüş hareketi ise süreklilik kazanmış durumda...
quote:
Orijinalden alıntı: 10K
avea nın rakamları ilginç. aralık boyunca 580 binlerdeydi. yılın son haftası birden 70.000 aktivasyon artarak 650 bini buldu. ve tam 12 gündür 651 binde sabitledi.
Numaramı kartalcell'e taşıdım dün. Oldu 651001 :))
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
Numaramı kartalcell'e taşıdım dün. Oldu 651001 :))
bir gün sende vodafone'lu olacaksın :)
ewett bende bugun Turkcellden , Vodafone gectim..
Kamu 40 tarifisinden gecis yaptim..
Bakalım sonumuz nasıl olcak..
3 turkcell kamulu daha bugün turkcele bay bay dedi..geçmiş olsun turkcell
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme