Şimdi Ara

Yeni:Vodafone 900.000'ni zorluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatör Taşındı Kaybedildi Net Kazanç Taşınacak
    AVEA 1.971.269 1.318.691 652.578 16.066
    TURKCELL 1.794.750 3.319.682 -1.524.932 20.032
    VODAFONE 2.641.725 1.769.371 872.354 32.000

• Bu insanlar Vodafoneun hangi tarifesine geçiyorlar ben anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu insanlar Vodafoneun hangi tarifesine geçiyorlar ben anlamıyorum

1500dk için +kamu:)
    S.volkan peki sen hangi opdasın şu an!
  • 1500 dk bitince kalmayacaklar o zaman.

ben ceplimitsiz 50 yim..
  • quote:

Cep1 + 3000 mesaj paketi + cep aran + (ufak bir etkisi olsa da internet paketinin 250 mb olması)

bugün uzun zaman sonra inceledim de, vodafone'da kamu harici uygun faturali tarife yok yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Cep1 + 3000 mesaj paketi + cep aran + (ufak bir etkisi olsa da internet paketinin 250 mb olması)

bugün uzun zaman sonra inceledim de, vodafone'da kamu harici uygun faturali tarife yok yahu..

CEP LİMİTSİZ 55 de biraz ideal ama geri boş..

cep1 işe yaramaz artık geçin ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 7 Ocak 2010; 16:53:07 >
  • vodafonun tarıfesı ceplımıtsız 50 superdı bana bıle operator degıstırdı ancak ıstanbul kemerburgazda cekme sıkıntısı arkadasımın orda bulunması nedenıyle benı tekrar turkcelle yonlendırdı umarım bır an once gıderırlerde su sebeke altyapısını tekrar gecerım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

CEP LİMİTSİZ 55 de biraz ideal ama geri boş..

cep1 işe yaramaz artık geçin ayrıca

150 kontör yükleyince 3 dakikası 1 kontör + 50 kontörde ahde vefa dan gelince gayet güzel oluyor CEP1 be volkanım

• Eski cep1 değil, yeni cep1 için kötü dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

150 kontör yükleyince 3 dakikası 1 kontör + 50 kontörde ahde vefa dan gelince gayet güzel oluyor CEP1 be volkanım

bu ahde vefa olayı için eskiden beri kontürlü hat olması gerekirmi?benim hattım nerdeyse 7 senelik.150 yüklesem banada 75 gelirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

bu ahde vefa olayı için eskiden beri kontürlü hat olması gerekirmi?benim hattım nerdeyse 7 senelik.150 yüklesem banada 75 gelirmi acaba?

kontörlü iseniz evet.
  • Sevgililer geliyor vodafone a. 35+6+12(60 kontör=15*4 hafta)=53 böl 2 ye 26.5 aylık. Sınırsız konuş mesajlaş.
  • quote:

Eski cep1 değil, yeni cep1 için kötü dedim.

bu konuda bende hemfikirim
  • 1500 dakika boru diil tabiki herkes vodafona gececek
  • BU 1500 DK LAR BİTİNCE BEN DAHİL ÇOGU ABONELER YENİ BİR ARAYIŞA GİDERLER
  • 1 günde 16 bin abone kazancı daha 887.372
    1 günde turkcellde 15 bin kayıp daha.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 8 Ocak 2010; 10:48:15 >
  • Ben; cep 1 tarifesindeyim, her ay ortalama 150 kontür yüklüyorum, rahat rahat yetiyor, bundan daha avantajlı bir kampanya var mı? Aramalarım her yöne.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

BU 1500 DK LAR BİTİNCE BEN DAHİL ÇOGU ABONELER YENİ BİR ARAYIŞA GİDERLER

Bende sizin gibi düşünüyorum, fakat vodafone'da bunu düşünmüştür umarım, yeni abone almak kolay, önemli olan aboneleri tutabilmektir....
  • Cep1'den her ay 150 kontör yükleyen arkadaş, Cep Kamu'lu tanıdığın varsa ona geçebilirsin.

Şu an ayda 30 TL'ye 150 kontör alıp 2 dakikası 1 kontörden 300 dakika konuşuyorsun ancak 2 dakika konuşmasan da 1 kontör gittiğinden muhtemelen net olarak 200-250 dakika konuşabiliyorsun. Cep Kamu 30'da ise ayda 30 TL verip her yöne 300 dakika hakkın oluyor ve ücretlendirme de 6 saniyede 1 olduğundan nette de 280-290 dakika konuşabilirsin toplamda. Ayrıca kampanya gereği ilk 6 ay boyunca 300 yerine 600 dakika veriyor ve çok daha fazla konuşabiliyorsun. Ayrıca aynı tarifedekilerle de ayda 3000 dk. konuşmak bedava oluyor. Çok konuştuğun birisi varsa onu da bu tarifeye geçirebilirsin. Bu önerimle yine ayda 30 TL verip daha fazla konuşmuş olursun.

Alternatif olarak ise yine CepKamu 20 alıp ayda 20 TL'ye Her Yöne 120 (ilk 6 ay 240) dakika koonuşabilirsin ki yine Cep Kamu'lularla 3000 dakika ücretsiz, bu da en azından 6 ay sana yetecektir, 6 ay sonra 120 dakika yetmezse o zaman konuşur yine uygun bir şey buluruz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

1 günde 16 bin abone kazancı daha 887.372
    1 günde turkcellde 15 bin kayıp daha.....

üsdat sen bu bilgileri nerden alıosun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.