Şimdi Ara

Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
5
Favori
34.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolay kolay kimse vermez kardeşim inşallah bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeeLee kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklama için teşekkür ederim.
    Durum şuanda daha netleşti ozaman. Bu ilave verdikleri youtube, muzik v.b. içerik için verilen internet paketleri paylaşılamıyor ki tamam ona diyeceğim bir söz yok. Ama örnek vereyim Frerzone paketler içinde 7 + 7 (seçeceğin pakettte ) şeklinde bir paket var. Bu pakette olurda telefonun internetini paylaşıma açar bilgisayardan bir youtube videosu seyredersem genel internet kotamdan gidiyor. ama o video yu telefonun youtube uygulamasında izlersem ilave uygulama paketinin kotadan yiyor.
    Peki bu 360p olayı nasıl oluyor kalite otamatik mi seçiliyor, onu nasıl belirliyoruz?
    Ama onun dışında internet te maillerimi okuyacağım ve telefonun internetini payşalarak bunu kısıtlamasız olarak yapabiliyorum değil mi?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Şimdi aslında 480p bunun sınırı geçtiğimiz günlerde 360p'ye düşürülmüş diye duymuştum bi yerlerden hatırlayamadım o yüzden incelemek gerek.

Eğer video kalitesi (otomatik) olarak seçiliyse videoyu kendisi 480p'ye optimize ediyor fakat kullanıcı manuel olarak bir görüntü kalitesi seçmişse bunu kontrol etmeli bu değerin altındaki kaliteler için sorun yok fakat daha önce mesela 1080p gibi seçim yapıp unutmuş olabilir bu kontrol edilmeli.

Evet genel olarak hediye faydalar paylaşımda kullanılmıyor daha doğrusu uygulamalarda geçerli olanlar paylaşıma açılmıyor. Zaten bu paketlerin amacıda bu facebookta geçerli instagramda geçerli whatsappta geçerli demelerindeki amac bu. Bu hediye olarak sunulan faydalar paylaşıma kapalı, sadece uygulamalarda geçerli. Paketinizdeki kendi internetinizi dilediğiniz gibi paylaşabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeLee kullanıcısına yanıt
    Anladım herşeyi çokaçık ve net şekilde payaştınız. Bu konuyu bir bayi ye sorduğumda direk interneti paylaşamazsınız diyerek kestirip atmışlardı. Hatta öyle çok saçma oluyor ben yıllardır mobil internetimi paylaşırım dediğimde bile konuyu kavrayıpta he o öyle değil böyle böyle şeklinde bir açıklama zahmetinde bile bulunmadılar. Yada konudan haberleri bile yok.
    bana verilen genel interneti paylaştığım sürece bir sorun gözükmüyorsa ok ama vodafone nun sayfasındaki eseslar altında yer alan maddelerin hiç birinde ne yazıkki bu şelide bir tarif yok
    Esaslar kısmında bununla ilgili birkaç madde var, çıkan anlamlara bakın lütfen.

7GB Gamer Paketi olan aboneler başka cihazlarla internet paylaşımı (tethering) yapamaz. Abonelerin, kendilerine sunulan hakları 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına veya FCT (sabit terminal) veya şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez.
    Yuakrıdaki madde resmen internetini payaşamazsın diyor

7GB Gamer Paketi dahilinde “Youtube” üzerinden yapılan video kullanımları DVD kalitesine (480P+) optimize edilmiştir.

7GB Gamer Paketinde “Youtube”, “İzlesene ve PlayZ” mobil uygulamaları ve web sitelerinde sunulan içerikler kapsama dahildir. (burdan web sitesinde de seyretmeyi kapsar anlamı çıkıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 20 Nisan 2019; 13:22:9 >

• Arkadaslar shell red kampanyasi icin yardimci olabilck varmi ?
    Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Arkadaslar shell red kampanyasi icin yardimci olabilck varmi ?
    PM attım, inşallah doğru yapmışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

PM attım, inşallah doğru yapmışımdır

Alıntıları Göster
    Kardesim zubizu onaylarsa tamamdir cok sagolasn

• Arkadaşlar kolay gelsin koç ailem tarife fiyatlarına 4 ve 5 tl zam geldi bilginiz olsun koç şifresi ile işlem yapmayı düşünen arkadaşların bilgisine broşür paylaşıcam
    Hayırlı günler bilgi almak isteyen arkadaşlar grupta şahsi numaramı paylaştım bilginiz olsun

• Vodafone Red FsK V kullanıcısına yanıt
    Nisan da pass paketleri güncellenecek deniyordu, haber varmı hocam?

Turkcell’e abartı ücret ödüyorum . Vodofone koc icin Bilgi alabilir miyim . Tarife nin yanında ek ne tur hizmetler vAr ? Sinema bileti ? Havalimanı pass? Spotifty felan . Tşk

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam iletişim için numara mi yazıyım
    05469150542

• 99 tl lik paketteyim ama minimum 5 gb net + sinirsiz youtube veya benzeri daha uygun bir pakete gecmek istiyorum. nasil olur bilgisi olan var mi?

• 110 tl ye red 20 yap daha mantıklı degilmi

• Arkadaşlar Vodafone yanımda uygulamasında ek paketlere haftalık 20 gb 20 tl ye geldi bilginiz olsun.

• Merhaba arkadaşlar Vodafone evde Fiber internet kampanyaları irtibat için bana ulaşabilrsiniz

05469150542

Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri

• Merhabalar arkadaşlar sizden bir ricam olucak benim aracılığıyla hatlarını taşıyan arkadaşlar Lütfen burdan yazabilirmi birazda olsa güven konusu cunki burdan benden herşeyi öğrenip sonrasında ben gidip bayiden yaparım yada call center den işlemi yaparım diyen arkadaşlar oluyor. Biraz olsun güven verebilmek adına yazarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

Merhaba,
    Bu fiberden kasıt benim mevcut alt yapımı mı destekliyor, yoksa başvuru yaptığımda vodafone kendi fiber alt yapısınımı getirecek ?

Benim mevcut alt yapım 11 mbps destekliyor dolayısıyla aynı hızı alacaksam eğer taahhüt altına girmeme gerek kalmıyor.

• beyhan_karagoz B kullanıcısına yanıt
    Adsl veya bildiğiniz fiber değil bu. Kablonet altyapısı kullanarak veriyorlar interneti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ancak mevcut hızımdan fayda sağlayabilirler, öyle mi?

• Mevcut altyapın ne hocam senin ? TT kullanıyorsan kablonet ile ne alakası var :) hepsi adı üstünde farklı altyapı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.