Şimdi Ara

Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
5
Favori
34.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digital passim 7 tarifesinde ekstra bir avantajiniz varmı yada en uygun sosyal passli paketi nasıl yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ttkomdan geçmek istiyorum 60 liralık bir taahhüt cezam olcak bunu karşılar musunuz ?

• fensinn kullanıcısına yanıt
    Malesef cayma bedeli karşılama gibi bir durumumuz yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone red 20 GB tarifesine çalışan indirimi varmı acaba bizde geçelim bu tarifeye çalışan indirimi kod la alınıyor du

• Video Passli en uygun Tarife nedir? faturali faturasiz farketmez.

• Hocam vodafone de herhangi bir tarifeye geçip kendine video pass tanımlaya bilirsin 29 tl ama bilgin olsun

• Koç ailem calisani bul en iyisi onlarda

• Çok aciklayici oldu kardes.Bende dusuyordum En uygun nasil alirim dye. Saol

• 2015 yılından beri RED tarifesindeyim.en son 24 ay sözleşme ile red 10 49 tl ödüyorum.
    ayın 15 sözleşmem bitiyor. ne arayan var ne soran ????
    daha önceleri son 3 ay kala güzel teklifler sunarlardı artık arayan yok soran yok.
    ben bu sabahn 7008 aradım kampanya birimi arasın diye ama şu saate kadar kimse aramadı.
  • %40 çalışan indirimiyle 20 plus ne kadara denk geliyor?

• irfan1973 İ kullanıcısına yanıt
    08502524222 bu numara kampanya merkeziymiş.arayıp bilgi alabilirsiniz.

• Geçsem mi acaba? 50 TL de iade varmış.
    Yeni Vodafone Red Tarifeleri ve Icerikleri

• Hocam red'li 15 plusu en uygun kaça alabilirz ? Bir de almak istersek senle nasıl iletişime geçmemiz gerekiyor. Not: Vodafoneluyum
  • Red 15 tarifem bu ay bitiyor. Red 10 yeter bana 15'e gerek yok artık. Aylık ne kadar öderm indirim vs olur mu?

• Arkadaşlar Turkcell deyim operatör değiştireceğim Vodafone bakıyorum bu Paketin esaslar kısmında nerdeyse tüm paketlerde başka cihazlara internet paylaşımı yapamazsınız diye madde var.
    Hal böyleyken Vodafone a geçmek mümkün değil.
    İnternetimi bilgisayarıma çok paylaşırım.
    Konu hakkında bilginiz var mı?

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Hocam ben numaramı paylarıyım burdan
    05469150542

• efesb kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelik le istediğiniz yere internetiniz i paylaşıma açarak kullana bilirsiniz bunu size kim söyledi bilmiyorum ama aklınıza takılan olursa isterseniz özelden pm atın yada numara mi yazıyorum arayın beni
    05469150542

• efesb kullanıcısına yanıt
    Hocam internet paylaşımı konusunu biraz açayım sizin için;

Normal şartlarda paketinize tanımlı GB'larınızı internet paylaşımı yaparak kullanabilirsiniz bir sıkıntı yok.

Ancak Red paketlerinde avantaj olarak sunulan Pass'lerde bu kullanımlar sadece mobil uygulamalar için geçerli.

Şu şekilde örnek vereyim;
    Youtubu ceptelefonunuzun tarayıcısından açarsanız vodeoPass paketinizden değil GB'larınızdan düşecektir. Aynı şekilde internet paylaşımı yapıp başka bir pc ya da telefon üzerinden bağlandığınızda yine GB'larınızdan gidecektir. Pass paketlerine bağlı ücretsiz kullanımlar sadece Şebekenin alındığı cihaz ve uygulama üzerinden veriliyor. Yani sizin ücretsiz video izlemeniz için telefonunuza youtube uygulamasını indirmeniz gerekiyor bu şekilde videoPass paketini ücretsiz kullanıyorsunuz ve GB'larınızdan düşmüyor. Ayrıca burada da bazı kısıtlamalar var youtube videolarını sadece 360p olarak ücrtsiz izeyebilirsiniz görüntü kalitesi bu değerin üzerine çıktığında GB'larınızdan götürecektir ayrıca açılan reklamlarda videoPass paketine dahil değil.

Bu verdiğim örnek bütün pass paketleri icin geçerli internet paylaşımı yaparak pass paketlerini kullanamıyorsunuz.

Normal Paketinizdeki interneti isteginiz gibi paylaşıp kullanabilirsiniz ama bir kısıtlama bulunmuyor.

• Koçailem kampanyasında şifre konusunda yardımcı olabilcek arkadaş var acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.