Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Golf'ün kokpitinden ilk görüntü geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahah Araba bile terörist oldu. Siz bu akilla Gölgenize bile kulp takarsiniz...zaten sizin gibi düsünmeyen ülkenin %50 si terörist gözünüzde. Gülünecek durumdasin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim bütün dünya bize karşı yok vw almam Renault almam cart curt geçin bunları binin tofaşa

• OMG

• ozansirinn kullanıcısına yanıt
    Tamam butun alman arabalarinizi yakin . Madem okadar ekonomik özgürlügünüz var. Bugday i bile ithal aliyorsunuz. Bu neyin kafasi???

• Baskasinin topragina giriyorsun bu 1
    Ikinci de bu adamlar seni ucuza köle olarak alacak diye degil de baska nedenlerden olumsuz buluyorsun. Sizin gibiler varken tr'nin sirtina binen cok olur.

• Türkiyeye yapacakları yatırımı askıya almışlar istemez..

• Mercedes A-Serisi bunun içinden geçer. A Serisi varken kimse bunun yüzüne bakmaz

• MK7 aldım 1.5 sene kullandım ve sattım. Böylesine zevksiz bir araç olamaz. Ayrıca, kaliteli algısının altında süper kaliteli plastik ve piyano black-gri kaplamaların altında kokpitte yaşadığım ses problemleri beni bezdirdi. Hadi c sınıfı araç diyosun, servisler daha rezil. Adamlar şikayet formuna bile yazdırmıyor bu şikayetleri. Çünkü onlara göre kapı içinden vida zırıltısı gelmesi yahut klima borularından klima açılınca 5 dakika boyunca çıtırtı gelmesi sorun değil. 15000km'de rot kolu değiştirdim rot. Aşırı dikkatli kullanan bir adamım. Herkesin bok attığı eski yumurta kasa C4'ü 138000'de sattım, daha bırak rot kolu değiştirmeyi, kollarda doğru düzgün oynama bile yoktu. 1.2TSI motorun yazılımını bir değiştirdiler, araba 3.vitese kadar yürümez oldu. Sonra 115 beygirlik 1.2 çıktı vs. Arka aksı bağımsız değildir, yolda kınada yan yan göt atan gelin gibi göt atar. 50 yaş ve üstü emekli amcalar ve teyzeler ve tüm sıkıcı parasının hesabını bilmeyen tipler için birebirdir. 230.000 verip premium arabaya biniyoruz zannedebilirler.

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Henüz geri çekmesi askıya aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    VW fanı değilim ama yorumunuza güldüm.
    C segmentinin lideridir golf.

vw markası keriz silkeleme markasıdır her aracıyla.güzel yorum.

• İç tasarım güzel de dışını hiç beğenmedim. Hele o far ızgara kısmını iyice pıstırmışlar olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

VW fanı değilim ama yorumunuza güldüm.
    C segmentinin lideridir golf.
    Gülmek bedava, yeni Golf 200.000TL.
  • Yeni vw aracı haberleri altında Süreyya hanımın fotoğrafı olmazsa olmazlarımızdan

• Kokpiti çok beğendim umarim bagaj hacmi ve kullanisliligini da arttirirlar.Tabi haraç gibi vergi sistemiyle nasil aliriz bilemiyorum..

Civicin 180bin oldugu yerde golf tabi ki 200 olacak.

• Çok beğendim. Özellikle kokpit tasarımı ve şoföre dönük açısı çok iyi olmuş. Tabi dsg nedeniyle asla almam ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 17 Ekim 2019; 8:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

Civicin 180bin oldugu yerde golf tabi ki 200 olacak.
    O sizin kabulünüz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.