Şimdi Ara

Yeni Volkswagen Polo kamuflajsız olarak kameralara yakalandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
9.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

yalnız özgün tasarımla, tasarım devamlılığını karıştırmışsin. Vw nin hiçbir aracı başka bir markanın aracına benzemez. Tasarım özgünlüğü budur. 10 yıl önce ki golf ün yeni golf e benzemesi değil

Yine özgün olduğu söylenemez Seat İbiza ve audiye çok benziyor bence özgün bir tasarımı yok daha çok sıkıcı bir tasarımı var.Artık yenilik yapmalı yoksa battı batacak satışları iyice düştü zaten yada başka bir firmaya satılır mesela fiata

aynı grubun markalarını söyleme. Vw nin herhangi bir aracının benzediği başka bir markanın aracı var mi? Onu söyle bana.

Aynı grup olsun olmasın kabul edin artık hocam polo özgün bir tasarım değil hatta yeni ibizaya çok fazla benziyor . Bende özgün tasarımlı sanırdım yeni ibizayı görene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadan 2011 model 116 gibi olmuş.
  • Platform aynı kabin c sütunu d sütunu aynı önü arkası makyajlanmış yeni filan değil. Kötü mü? Değil ama iç hacim yetersiz bagaj yetersiz sınıfında geri kalmaya başladı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız özgün tasarımla, tasarım devamlılığını karıştırmışsin. Vw nin hiçbir aracı başka bir markanın aracına benzemez. Tasarım özgünlüğü budur. 10 yıl önce ki golf ün yeni golf e benzemesi değil

Yine özgün olduğu söylenemez Seat İbiza ve audiye çok benziyor bence özgün bir tasarımı yok daha çok sıkıcı bir tasarımı var.Artık yenilik yapmalı yoksa battı batacak satışları iyice düştü zaten yada başka bir firmaya satılır mesela fiata

aynı grubun markalarını söyleme. Vw nin herhangi bir aracının benzediği başka bir markanın aracı var mi? Onu söyle bana.

Aynı grup olsun olmasın kabul edin artık hocam polo özgün bir tasarım değil hatta yeni ibizaya çok fazla benziyor . Bende özgün tasarımlı sanırdım yeni ibizayı görene kadar

yav Arkadaşım az biraz mantıklı yorum yap. Aynı grup içindeki Tasarımları aynı adamlar yapıyor. Dışardan gelip başkası yapmıyor. Renault ile dacia arasında tasarım farkı var mi? Cidden iyi niyetli biri olduğunu düşünüyordum ama bu ceza dönüşü trol olduğunu cidden düşünmeye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kamile niye laf yetiştiriyosunuz anlamadım ki ! yapıştırın bi sümbül resmi sussun

• Yalnız 2017 yılında bu kadar sıkıcı ve sıradan tasarımlara imza atmak zor iş. En kötü Çinli bile daha iyi iş çıkarır.

• kasa bu şekilde olacaksa bildiğin mini golf olmuş bu
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    BOŞ YAPIYORSUN BIRADER.

2 3 yil degil sana 5 yil veriyorum 5 yil icinde vw batsin yada satılsın sana talisman almayan namussuz serefsizdir. Yarin bankaya teminat koyar makbuzu veririm eline. 5 yil sonra bisey olmazsa 2022 model golf alabilir misin ? Sen oyuncagini bile alamazsin ya neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

BOŞ YAPIYORSUN BIRADER.

2 3 yil degil sana 5 yil veriyorum 5 yil icinde vw batsin yada satılsın sana talisman almayan namussuz serefsizdir. Yarin bankaya teminat koyar makbuzu veririm eline. 5 yil sonra bisey olmazsa 2022 model golf alabilir misin ? Sen oyuncagini bile alamazsin ya neyse.

Bu kadar emin olma her marka bakabilir veya yukselebilir. Ayrıca imanla paranın kimde olacağı belli olmaz... asgari ücretle çalışıyorum 12 yıldır çok şükür Şuan honda civic 2012 ctdi biniyorum sen böyle bi araç sonra teminat mektubu bırak bankaya dostum...
  • Valla güzel dokunuşlar olmuş, takdir etim zira b sınıfı bir araç için hiç fena gözükmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BOŞ YAPIYORSUN BIRADER.

5 yıl sonra kesin batacak eğer batarya bana Talisman alıyorsunuz hocam eğer batmazsa ben size golf alıyorum anlaştık mı ben daha 5-6 yıl bu forumdayım sözünüzden dönmek yok ama

Ben 12 yildir buradayim kardeş... sorun yok 5 yıl sonra görüşürüz.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Emekçinin yanındayım her zaman. 30 yasindayim 13 farklı arabam oldu. Alın terimizin hakkı.

Yanlis anlamayin kırıcı olmasın ama 1 milyon tl ye kadar teminat gosterebilirim.

• quote:

Ben 12 yildir buradayim kardeş... sorun yok 5 yıl sonra görüşürüz.

Ben sözümü her zaman tutarım hocam eğer vw 5 yıl içinde batmazsa 2022 model golfu alır evinizin önüne ben kendim bırakırım am şuana kadar hiçbir tahminim yanlış çıkmadı ayrıca beni küçümsemenizi size hiç yakıştıramadım ya neyse

• Bu sefer olmuş bunuda beğenmeyen fanatiktir çizgileri başarılı aracın. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler

• Güzel ama çok da farkı yok eskisinden.

Küçümseme maksadiyla yazmadim. Trolluyorsun gibi geldigi icin yazdım.. herkesin emeğine hakkina saygimiz var..

• Yeni Volkswagen Polo kamuflajsız olarak kameralara yakalandı

Yeni Volkswagen Polo kamuflajsız olarak kameralara yakalandı
  • quote:

Küçümseme maksadiyla yazmadim. Trolluyorsun gibi geldigi icin yazdım.. herkesin emeğine hakkina saygimiz var..

Hocam kıvırmanıza gerek yok bildiğin dalga geçmissiniz ama olsun ben takmıyorum artık.Sizede saygım sonsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Yeni nesil buzdolabı

Buzdolabina hakaret. Buzdolaplari bile yenilenip tasarim degistiriyor, golf ise 20 sene onceki tasarimi kullaniyor. (Bkz. Golf3-4)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.