Şimdi Ara

YENİ VOLVO S60 MI YOKSA MERCEDES C200 MÜ_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
13.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her köşe başında c serisi artık bence baydı .s60 sıradışı consept tasarımıyla daha fazla dikkat çekiyor .şu varkı insanımızın %60 ı arabadan anlamıyor dayım aldı x model bende alayım x modeli gibi gidiyorlar .mercedesi alırsan oo adama bak zengin merso almış xxx paraya derler.volvo alırsan arabanın güzelliğine bak be derler ama prestijine bakan olmaz tek sorun prestij mi arıyorsunuz görsel mi ?
  • s60 derim ama mercedes alırım
  • s60 alıp farklılık yaşamak istiyorum her yerde artık c kasa var gına geldi.....
  • s60 çok çok iyi olmuş.
  • Volvo sevmiyorum , s80 dışındakı araçları 100 bin tl edicek araçlar degil , bence tabii.O yüzden mercedes
  • modeller ne olursa olsun mercedes
  • komşumda var bordo s60.bence dış tasarım harika ötesi. e marka da volvo boru değil.mercedes kadar olmasa da ona yakın özellikler sunacaktır.
  • Iki ay once ayni ikilemi yasayan biri olarak benim kararim s60 oldu. Inceleyin, test surusu yapin eger marka saplantiniz yoksa s60'in her yönden ustun oldugunu goreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Iki ay once ayni ikilemi yasayan biri olarak benim kararim s60 oldu. Inceleyin, test surusu yapin eger marka saplantiniz yoksa s60'in her yönden ustun oldugunu goreceksiniz.

Aracınız hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız eski s60 larda manevra yapma zorluğu vardı dar yerlerden dönüş sıkıntısı vardı acaba yeni kasasının manevra kabiliyeti nasıl?
  • Volvo kaliteli araç ama konfor her zaman mercedeste
    Birde tarz meselesi bence. C200 daha ağır duruyor s60 göre. Ayrıca yakıt konusunda s60 daha çok yakıyor diye biliyorum.
    Hani BMW 320d ile C200 ü kıyaslarsan daha belirgin şeyler söylenir ama volvo ile mercedes kıyaslamasını pek yapamıyorum.
    Volvo nun güvenliğine güvenebilirsin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Volvo pek hoş bi marka değil de bu mercedesin C200 kompressör motor sesi çok güzel.Ancak artık turbolu üretiliyor galiba.

volvo bambaşkadır... bunu ancak kullananlar bilir...öyle uzaktan atıp tutmakla olmaz bu işler
    tabi ki benim tercihim de s60 olurdu...
  • C200 şu noktalardan S60'dan üstündür,

1.Dönüş çapı mercedesin daha iyidir, dar sokaklarda, bina altı garajlarda mercedes daha kolay döner.
    2.Mercedes bir miktar daha konforludur.
    3.Mercedes diyince insan bir duraklar ama volvo dedin mi burun kıvırırlar.
    4.Mercedes 2. eli daha iyidir.

Aklıma ilk gelenler bunlar, bu 4 maddenin dışında başka üstün özelliği yok.

İmzamdaki 2005 model S60'ı aynı yaşta Mercedes C serisi takas eder misin diye sorarlarsa kesinlikle HAYIR derim, ama E200 veya E270 CDI ile takas eder misin derlerse, üzerini denkleyebilirsem EVET.
  • Volvo deyince burun kıvıran arabanın a sından anlamayandır. o burun kıvırıcak diye illaki mercedese binilicek diye bir durum yok

volvo,gerek motor ömrü, güvenlik ,konfor kalite açısından kendini dünyada en az mercedes kadar ispatlamış bir firma.

amerikada yaşayan bir arkadaşım söylemişti adamlar

ağır vasıtada zaten mercedes den bile iyi araçlar yapabiliyor.

75 bin e alınacak 1.6 turbo s60 ın ikinci eli de çok düşmez.ayrıca düşse ne olur tereyağ gibi araba binmeden konuşmanın bir anlamı yok zaten.

opsiyon fiyatları da çok uygun.

kesinlikle yaşlanmış bir c serisi yerine modern bir s60 ı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Iki ay once ayni ikilemi yasayan biri olarak benim kararim s60 oldu. Inceleyin, test surusu yapin eger marka saplantiniz yoksa s60'in her yönden ustun oldugunu goreceksiniz.

Aracınız hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız eski s60 larda manevra yapma zorluğu vardı dar yerlerden dönüş sıkıntısı vardı acaba yeni kasasının manevra kabiliyeti nasıl?

Çok teşekkürler.
    Henüz araba yolda olduğu için kesin birşey söyleyemem fakat aracın dönüş çapı teknik verilerde 11,5 m görünüyor. Mercedes C180'in 10,84 m ve BMW 320'nin 11 m olduğunu düşünürsek çokta sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.

• Mercedes her zaman mercedes'tir...
  • s60 bence
  • S60'ın 1.6 180hp + powershift var denmiş Volvo'nun sitesinde ben niye göremiyorum. Böyle bir motor-şanzıman var mı Volvo'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

S60'ın 1.6 180hp + powershift var denmiş Volvo'nun sitesinde ben niye göremiyorum. Böyle bir motor-şanzıman var mı Volvo'da.

Dün videosunu izlemiştim sanırım o kombinasyon seneye gelecek.Zaten başta verseler kimse gidipte 2.0 motor almaz.

Zor seçim doğrusu.S60 ı trafikte görüyorum ara ara.Gerçekten heybetli ve havalı duruyor ama işte mercedes te ayrı bir dünya.Kolay gelsin sana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.