Bizim Gürbüz diye bir arkadaş var ona benzemiş şu fotoğrafta.
quote:
Orijinalden alıntı: murat cagri
YENİ CADDY LER VAR
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: obt
Polo gibi görünüyor..
Bizim Gürbüz diye bir arkadaş var ona benzemiş şu fotoğrafta.
Alıntıları Göster
Araç önceden önden darbeli miydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: aarmaganozturk
Araç önceden önden darbeli miydi ?
Alıntıları Göster
hayır aracın ilk saybiyim hasar darbe yoktur ben özel vw servisi oldugum için biraz oynayalım dedik ortaya bu çıktı. aksine benim araçtan çıkanları hasarlı bir araca sattım
quote:
hayır aracın ilk saybiyim hasar darbe yoktur ben özel vw servisi oldugum için biraz oynayalım dedik ortaya bu çıktı. aksine benim araçtan çıkanları hasarlı bir araca sattım
Alıntıları Göster
Güzel duruyor.Farlar bi-xenon'mu?
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
Güzel duruyor.Farlar bi-xenon'mu?
Alıntıları Göster
evet bi- xenon türküyedeki touranlarda sadece 2010 modellerinde var. beyinler orjinal ampuller D1 S bulana kadar canım cıktı
quote:
evet bi- xenon türküyedeki touranlarda sadece 2010 modellerinde var. beyinler orjinal ampuller D1 S bulana kadar canım cıktı
Alıntıları Göster
arka farlar harika
quote:
Orijinalden alıntı: scbcab
arka farlar harika
Alıntıları Göster
Araç çok güzel ancak çok fazla yuvarlak hatlara sahipBiraz keskin hatlar olsa sanki daha sexi duracak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Araç çok güzel ancak çok fazla yuvarlak hatlara sahipBiraz keskin hatlar olsa sanki daha sexi duracak gibi
Alıntıları Göster
bana öyle yuvarlak çizgi varmış gibi gelmedi tabi herkesin görüşü farklı olabilir yorumuna teş
quote:
Orijinalden alıntı: murat cagri bana öyle yuvarlak çizgi varmış gibi gelmedi tabi herkesin görüşü farklı olabilir yorumuna teş
Aracın kendi yuvarlak ondan dediydimSenin araçsa sıradışı olmasına karşın sade ve alımlı beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
quote:
Orijinalden alıntı: murat cagri bana öyle yuvarlak çizgi varmış gibi gelmedi tabi herkesin görüşü farklı olabilir yorumuna teş
Aracın kendi yuvarlak ondan dediydimSenin araçsa sıradışı olmasına karşın sade ve alımlı beğendim
Alıntıları Göster
Önü güzel olmuş ancak arkada orjinallik bozulmuş arka ile fazla oynanmasaydı daha güzel olabilirdi