Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?

Bu telefonu alan çoğu kişinin bir kulaklığa 300 milyon para vereceğini zannetmiyorum. Telefonun fiyatı zaten 300 lira civarı adam bide gelip kulaklığa mı 300 lira para verecek?
    Arkadaşta W810 nun kulaklığı varmış Hpm-70, ben diyorumki cx-200 de bass lar çok daha kuvvetli çıkıyor o hpm-70 kulaklıktan ben bunu anlatıyorum.

Ben vericem mesela

• quote:

quote:

quote:

DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?

Bu telefonu alan çoğu kişinin bir kulaklığa 300 milyon para vereceğini zannetmiyorum. Telefonun fiyatı zaten 300 lira civarı adam bide gelip kulaklığa mı 300 lira para verecek?
    Arkadaşta W810 nun kulaklığı varmış Hpm-70, ben diyorumki cx-200 de bass lar çok daha kuvvetli çıkıyor o hpm-70 kulaklıktan ben bunu anlatıyorum.

Ben vericem mesela

Ses kalitesi hakkında bizi bilgilendirirsin o zaman, ben 90 milyon verebildim kulaklığa

• quote:

quote:

quote:

quote:

DevoN

Ben vericem mesela

Ses kalitesi hakkında bizi bilgilendirirsin o zaman, ben 90 milyon verebildim kulaklığa

O kulaklık ile farkı anlaman mümkün değil ben Vibe II ile bile anlayamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

w995 daha mı iyi bu zylodan.
    Zylonun tek üstünlüğü daha yeni sistem kullanıyor olması sanırım.

Zylo nun Video çekimi konusunda üstünlüğü var 640X480 Pixel 24 FPS video çekiyor
    W995 in Video çözünürlüğü daha düşüktü

Evet videoyu unutmuşum başka üstün yanı var mı?

Zylo da FLAC çalma olayı var ama telefonda mp3 ile Flac arasındaki fark anlaşılmıyor.

flac üstünlük değil bence. Madem kayıpsız dinlenecek wav olarak dinlerim. Destekliyor 2 telefonda wavı. Ama kayıpsız olduğu için boyut büyüyor.

• Candy Shop un Remix ini dinlerken şarkının başında sesde bir kesilme oluyordu MegaBass modunda. ClearBass da şarkının sesi kesilmeden devam etti Bass ları şiddetli vermesine rağmen. Bu benim dikkatimi çekti
  • Zylo yu çok sık şarz ediyorum biraz çabuk şarzı bitiyor,başkalarıda benim gibi mi?
  • Kaç gün gidyor?
  • Arkadaşlar ben bu telefonu zamanında çok istiyordum sonra ümidi kesip vazgeçmiştim aradan geçen sürede teknoloji ile aramı baya uzak tutmuştum bugün gazete okurken şans eseri gördüm teknosada kampanyadaymış telefon ülkemize gelmiş kampanyaya bile girmiş haberim yok fiyatı çok iyi fakat konunun başlarında hareket sensörlü bir kulaklık ile satılacağını yazmıştı bir arkadaş bu doğrumu bu bir ikincisi 3g varmı hiçbir yerde bulamadım varmı yokmu pekte araştıramadım doğrusu fazla zamanım yok çünkü şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Arkadaşlar ben bu telefonu zamanında çok istiyordum sonra ümidi kesip vazgeçmiştim aradan geçen sürede teknoloji ile aramı baya uzak tutmuştum bugün gazete okurken şans eseri gördüm teknosada kampanyadaymış telefon ülkemize gelmiş kampanyaya bile girmiş haberim yok fiyatı çok iyi fakat konunun başlarında hareket sensörlü bir kulaklık ile satılacağını yazmıştı bir arkadaş bu doğrumu bu bir ikincisi 3g varmı hiçbir yerde bulamadım varmı yokmu pekte araştıramadım doğrusu fazla zamanım yok çünkü şimdiden teşekkürler

Zylo da 3.5G bile var. Yanında verilen kulaklık sıradan bir kulaklık bir fonksiyonu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 13 Ağustos 2011; 16:39:04 >

• quote:

Kaç gün gidyor?

2 gün zor dayanıyor
  • Arkadaşlar,ZYLO için Turkcell internet ayarlarını bulamadım,müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.
    Ayarları buraya yazabilecek varsa çok makbule geçer.
  • quote:

Zylo yu çok sık şarz ediyorum biraz çabuk şarzı bitiyor,başkalarıda benim gibi mi?

Aynen 2 gün ancak gidiyor. Youtubeda video izlenmiyor. 3gde aşırı ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Arkadaşlar,ZYLO için Turkcell internet ayarlarını bulamadım,müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.

Ayarlar çok basit.Yeni bir data bağlantısı kur. Apn:internet olması yeterli.
  • quote:

quote:

Kaç gün gidyor?

2 gün zor dayanıyor

Benim telefon 3 günün altına inmiyor hiç hatta en son kullanımımda 4 gün gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Arkadaşlar,ZYLO için Turkcell internet ayarlarını bulamadım,müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.

Ayarlar çok basit.Yeni bir data bağlantısı kur. Apn:internet olması yeterli.

Arkadaşlar hala beceremiyorum Acaba ne yapmam nereye ne yazmam gerektiğini daha detaylı anlatabilecek biri var mı? Misal menü>ayarlar>bağlantı vs. gibi

• Eski sonyericssonlarda bluetooth üzerinden pc yi kontrol etmek için program vardı. Zylo içinde var mı ?
  • Arkadaşlar bir Walkman telefonda en çok olması gereken şeyden eser olmayan telefon, sesi çok kısık:((( Evet ne yazık ki dışarıda bir müziği duyabilmenin mümkünatı yok ki ben ekolayzır ayarlarına girip manuel- normal ayarlarda bütün çıtaları en üste getirdim ama buna rağmen ses yerlerde sürünüyor, walkman demek dışarıda müzik dinlemek demek, kulaklığına mı güvenmiyor Sony ben bunu anlamıyorum. Bütün diğer telefonlar bangırbangır ses verirken sony walkman serisinde sesleri yerlere indiriyor. Hayır kulak sağlığını düşünüyor ise bir güvenlik ayarı olur orayı isteyen açar istemeyen kapatır... Hiç olmamış sony, onca ay bu telefonları bekliyorum sırf dışarıda senin ile müzik dinlemek kolay diye ama niye yapıyosun bunu bize yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 18 Ağustos 2011; 12:09:06 >
  • Arkadaşlar telefona akustik yükleyeceğim ama daha ilk ayakta sorun yaşadım, far.exe ile bağlanması gerektiği noktada C ile basılı tutup bağlıyorum ama bağlantı başarılı olamıyor pc bir dosya eksik diyo nereden bulunur ki o dosya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 18 Ağustos 2011; 8:56:55 >
  • Bi de MP3 parçalarını klasörlere göre değil ID bilgilerine göre dizdiğindne dolayı karma bir klasör yaratıp dinlemenize imkan yok ya hepsini birden dinliyeceksiniz veya ID bilgilerini düzenli tutacaksınız ama o kadar, niye klasör sistemini desteklemiyorlar bunu anlamıyorum, herkesin ID bilgisi düzenli değil düzenli bile olsa kendine göre bir karma yapması için adamı rahat bıraksana ey Sony hangi çağda yaşıyorsun sen, walkman miş telefonun özelliği yani müzik dinleme zevkini destekliyor olması gerekmiyor mu?
  • Son bir gelişme. Elimde eski Sony Walkman kulaklıklarım vardı, hani şu gri, içinde yeşil logosu olanı denedim, müzik sesinin ve basının %25 civarında artıp kalite kattığını şaşkınlıkla görüp akustiği bir süre erteleyebilirsiniz. Vay be müzik işte bu walkman telefon işte bu be:))) Muhakkak deneyin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.