Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megaturk

Yaptığım akustik gidecek bu seferde ama ... :(

Akustik atmak 1 dakkalık iş
  • Arkadaşlar cep telefonlarınızda hangi programları kullanıyorsunuz ne oynuyorsunuz ?
  • Opera, ebuddy, nimbuzz.
  • Zylodaki uygulama eksiği telefonun 2 versiyon üretiminden kaynaklı twitterın olmaması buna bağlı Facebook kullanamamaktan sıkıntı çekenler güncelleme yapın ve internet hızınız yüksek olunca rahat şekilde kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 8 Ağustos 2011; 16:31:41 >
  • quote:

Arkadaşlar cep telefonlarınızda hangi programları kullanıyorsunuz ne oynuyorsunuz ?

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro --

Fishing Hook öneririm,motion sensor ile oynanıyor baya güzel bi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Zylodaki uygulama eksiği telefonun 2 versiyon üretiminden kaynaklı twitterın olmaması buna bağlı Facebook kullanamaktan sıkıntı çekenler güncelleme yapın ve internet hızınız yüksek olunca rahat şekilde kullanılıyor.

Biz hiçbir zaman twitter widgetine sahip olamayacaz o zaman :(
  • Bende twitter widgeti mevcut. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 8 Ağustos 2011; 11:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Bende twitter widgeti mevcut. ;)

Telefonun versiyonunu tam olarak yazar mısın ?
  • Bu telefonda tek sıkıntım 3.5 mm jak girişinin olmaması başka hiçbir sıkıntım yok. Kulaklığı telefona direk takmak isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Ağustos 2011; 0:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

Bu telefonda tek sıkıntım 3.5 mm jak girişinin olmaması başka hiçbir sıkıntım yok. Kulaklığı telefona direk takmak isterdim

Aynen ama ses önemli w810i kulaklığını kullanıyorum. Bas belirgin. Ama akustiği atsam güzel olcak geçen denedim. Tlf pcye bağlanamadı. Neyse
  • quote:

Bu telefonda tek sıkıntım 3.5 mm jak girişinin olmaması başka hiçbir sıkıntım yok. Kulaklığı telefona direk takmak isterdim

Ben dönüştürücü ile istediğim kulaklığı kullanabiliyorum tavsiye ederim ...
  • quote:

quote:

Ben dönüştürücü ile istediğim kulaklığı kullanabiliyorum tavsiye ederim ...

Dönüştürücü bendede var zaten ama Tren gibi uzun oluyor kablolar çok rahatsız oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Ağustos 2011; 17:28:35 >
  • w995 daha mı iyi bu zylodan.
    Zylonun tek üstünlüğü daha yeni sistem kullanıyor olması sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

w995 daha mı iyi bu zylodan.

Zylo nun Video çekimi konusunda üstünlüğü var 640X480 Pixel 24 FPS video çekiyor
    W995 in Video çözünürlüğü daha düşüktü
  • quote:

quote:

Zylo nun Video çekimi konusunda üstünlüğü var 640X480 Pixel 24 FPS video çekiyor

Evet videoyu unutmuşum başka üstün yanı var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Evet videoyu unutmuşum başka üstün yanı var mı?

Zylo da FLAC çalma olayı var ama telefonda mp3 ile Flac arasındaki fark anlaşılmıyor.

• Selam arkadaşlar Zylo kullanan arkadaslar youtube uygulamasında video izleyebiliyormusunuz? Müsteri hizmetlerini aradım hatla ilgili engeleme yok dedı. Deneyebilirmisiniz? Sony ericssona 3. şikayet maili atmadan önce öğreniyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 11 Ağustos 2011; 4:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

Aynen ama ses önemli w810i kulaklığını kullanıyorum. Bas belirgin. Ama akustiği atsam güzel olcak geçen denedim. Tlf pcye bağlanamadı. Neyse

Ben Sennheiser cx-200 II kullanıyorum Bass ları çok manyak veren bir kulaklık Güüüm Güüm Güüüm kulakları titretiyor.
    Ama şu Dönüştürücü olayına sinir oluyorum şu kulaklığı telefona direk takmak isterdim böyle tren gibi uzun kablo çok rahatsız ediyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Ağustos 2011; 11:16:48 >

• DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?

Bu telefonu alan çoğu kişinin bir kulaklığa 300 milyon para vereceğini zannetmiyorum. Telefonun fiyatı zaten 300 lira civarı adam bide gelip kulaklığa mı 300 lira para verecek?
    Arkadaşta W810 nun kulaklığı varmış Hpm-70, ben diyorumki cx-200 de bass lar çok daha kuvvetli çıkıyor o hpm-70 kulaklıktan ben bunu anlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Ağustos 2011; 14:13:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.