Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megaturk

başka bir siteden orochinin paylaşımını çektim onda o kısım çıktı ama sadece sefp yazıyor sanırım eski versiyonu :(

Hocam benim de W7 64 bit işletim sistemim fakat sorun yok. Şimdi siz programı kurduktan sonra 2 klasör çıkması lazım birinde 32 bit yazar diğerinde 64 bit. Siz işletim sisteminiz 64 bit olmasına rağmen 32 bit yazan kalsörü açıp programı oradan çalıştırın. Far manager 32 bit olarak açılacaktır. Sonra "--" ' a tıklayın oradan Far manager 64 bit'i seçin. Daha sonra "n" ye basın orada "0: SEFP2" görünecektir ona tıklayın işlem bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

http://forum.donanimhaber.com/m_47966069/tm.htm

Bu konudan alıntı yaparak anlatıyım,gürkana teşekkürler bu arada güzel anlatmış

http://upwap.ru/1404444 bu dosyayı indir.
    http://topse.ru/index.php?do=files&op=showfile&lid=3176 bunu indirip kur.

sonra

"Far.exe" çalıştırıyoruz.
    Açılan ekranda "ALT-F1" tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    "SEFP2" sekmesine tıklıyoruz.
    Çıkan ekranda Yeşille "Connect" yazısı var ona tıklıyoruz.
    TELEFONU KAPATIP "C" TUŞUNA BAĞLI TUTARAK BAĞLIYORUZ.

böylece telefonu farmanagere bağlamış oluyosun.bu bi köşede dursun şimdilik lazım değil.

CID81 RED PATCHLEME İŞLEMİ

Bu işlemi yapmak karışık gibi görünsede oldukça basit bir işlemdir.
    Tek yapmanız gereken yazılanları sırasıyla tek tek takıip etmeniz.
    Daha sonrasında hiçbir sıkıntınız kalmayacaktır.

!!! Bu işlemi yaparken hafıza katınızı çıkartınız! !!!

1- Burdan gerekli dosyayı inidiryoruz :http://www.sendspace.com/file/yw889c
    2- Paketin içindeki "1-Patcher.jar" isimli java uygulamayı telefonumuza oyun-uygulama yükler gibi yüklüyoruz.
    3- Yükleme bittikten sonra Telefonu kapatıyoruz. Bataryayı çıkart tak yaptıktan sonra "JD Flasher"la sistemine girip indirdiğiniz rardaki "customize_upgrade.xml" dosyasını "tpa-preset-custom" a atıyoruz ve telefonu açıyoruz.
    4- Dosya yöneticisi-Telefon hafızası-Diğer'i altında rakamlarla adlandırılmış bir dosya göreceksiniz. Bunu hafıza karını takıp hafıza karına taşıyorsunuz ve telefonunuz PC'ye bağlayıp o dosyayı PC'ye kopyalıyorsunuz.
    5- Bu yedeklediğiniz dosyayı indirdiğiniz rarın içindeki "bpatch.exe" üzerine sürüklüyoruz. ( !! Bu işlem sonrasında dosyanın sonuna "[1]" diye bir ekleme yaparsa bunu silmeyi sakın unutmayın !! )
    6- Telefonu tekrardan "JD Fasher"a bağlayıp bu az önceki dosyayı "tpa-preset-system-ams" içerisine kopyalayıp çıkıyoruz.
    7- Telefonun "Hafıza Kartı-Diğer" içerisine "Patches" diye bir klasör açıp kullanmak istediğiniz patchleri bu klasörün içerine kopyalıyorsunuz.
    8- "Uygulamalar"a girip "jjpatcher" çalıştırıyoruz. Ekrana uyarı gelecektir bu uyarıya tamam diyoruz. Bizi uygulamalar kısmına geri atacaktır. İşlem bu kadar.

bu basamakları AYNEN uygula.

Patchleri kod olarak vermişler.O kodları aynen alıp txt dosyasının içine atıyosun,sonra uzantısını vkp yapıyosun.Telefona atıyosun.

Akustik atmaya gelince,akustik dosyasını indirdikten sonra,far manager ile gerekli yerlere ulaşıp dosyaları tek tek değiştiriyosun ( Gerekli yerler : ifs-settings-acoustic :tpa-preset-acoustic gibi :) )

Biraz karışık anlattım ama biraz ingilizce bilen herkes yapabilir.Anlamadığınız noktaları sorarsınız..

Cid numarasını bilmek gerekiyormu Akustik atmak için birde Patchle me işlemine girmeden akustik atabiliyormuyuz?

gg setup hangi programla açılacak?

• JD Flasher"la sistemine girip indirdiğiniz rardaki "customize_upgrade.xml" dosyasını "tpa-preset-custom" a atıyoruz ve telefonu açıyoruz.

bu dosyaları bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 2 Ağustos 2011; 11:12:48 >
  • zylo'nun da spiro'nun da tasarımı çok güzel olmuş. ikisinin fiyatı da çok pahalı değil. zaten sony ericsson tasarımı şık cihazlar üreten bir firma. yeni çıkarttığı smartphone modellerinde de bu böyle. fakat muhakkak bir eksiği oluyor. mesela zylo özellik olarak spiro'dan daha üstün fakat neden 3.5 mm kulaklık girişi koymazsın bu telefona. klasik sony ericsson kulaklık girişi zırt pırt arıza yapar durur. en önemli eksik de bana göre kamerada flash neden yok? tamam cihaz müzik ağırlıklı adı üstünde walkman serisi ama arkadaş 3.2 mp kamera koyuyorsun şu flash'ı da zahmet edip koy be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_47966069/tm.htm

Bu konudan alıntı yaparak anlatıyım,gürkana teşekkürler bu arada güzel anlatmış

http://upwap.ru/1404444 bu dosyayı indir.
    http://topse.ru/index.php?do=files&op=showfile&lid=3176 bunu indirip kur.

sonra

"Far.exe" çalıştırıyoruz.
    Açılan ekranda "ALT-F1" tuşlarına aynı anda basıyoruz.
    "SEFP2" sekmesine tıklıyoruz.
    Çıkan ekranda Yeşille "Connect" yazısı var ona tıklıyoruz.
    TELEFONU KAPATIP "C" TUŞUNA BAĞLI TUTARAK BAĞLIYORUZ.

böylece telefonu farmanagere bağlamış oluyosun.bu bi köşede dursun şimdilik lazım değil.

CID81 RED PATCHLEME İŞLEMİ

Bu işlemi yapmak karışık gibi görünsede oldukça basit bir işlemdir.
    Tek yapmanız gereken yazılanları sırasıyla tek tek takıip etmeniz.
    Daha sonrasında hiçbir sıkıntınız kalmayacaktır.

!!! Bu işlemi yaparken hafıza katınızı çıkartınız! !!!

1- Burdan gerekli dosyayı inidiryoruz :http://www.sendspace.com/file/yw889c
    2- Paketin içindeki "1-Patcher.jar" isimli java uygulamayı telefonumuza oyun-uygulama yükler gibi yüklüyoruz.
    3- Yükleme bittikten sonra Telefonu kapatıyoruz. Bataryayı çıkart tak yaptıktan sonra "JD Flasher"la sistemine girip indirdiğiniz rardaki "customize_upgrade.xml" dosyasını "tpa-preset-custom" a atıyoruz ve telefonu açıyoruz.
    4- Dosya yöneticisi-Telefon hafızası-Diğer'i altında rakamlarla adlandırılmış bir dosya göreceksiniz. Bunu hafıza karını takıp hafıza karına taşıyorsunuz ve telefonunuz PC'ye bağlayıp o dosyayı PC'ye kopyalıyorsunuz.
    5- Bu yedeklediğiniz dosyayı indirdiğiniz rarın içindeki "bpatch.exe" üzerine sürüklüyoruz. ( !! Bu işlem sonrasında dosyanın sonuna "[1]" diye bir ekleme yaparsa bunu silmeyi sakın unutmayın !! )
    6- Telefonu tekrardan "JD Fasher"a bağlayıp bu az önceki dosyayı "tpa-preset-system-ams" içerisine kopyalayıp çıkıyoruz.
    7- Telefonun "Hafıza Kartı-Diğer" içerisine "Patches" diye bir klasör açıp kullanmak istediğiniz patchleri bu klasörün içerine kopyalıyorsunuz.
    8- "Uygulamalar"a girip "jjpatcher" çalıştırıyoruz. Ekrana uyarı gelecektir bu uyarıya tamam diyoruz. Bizi uygulamalar kısmına geri atacaktır. İşlem bu kadar.

bu basamakları AYNEN uygula.

Patchleri kod olarak vermişler.O kodları aynen alıp txt dosyasının içine atıyosun,sonra uzantısını vkp yapıyosun.Telefona atıyosun.

Akustik atmaya gelince,akustik dosyasını indirdikten sonra,far manager ile gerekli yerlere ulaşıp dosyaları tek tek değiştiriyosun ( Gerekli yerler : ifs-settings-acoustic :tpa-preset-acoustic gibi :) )

Biraz karışık anlattım ama biraz ingilizce bilen herkes yapabilir.Anlamadığınız noktaları sorarsınız..

Cid numarasını bilmek gerekiyormu Akustik atmak için birde Patchle me işlemine girmeden akustik atabiliyormuyuz?

gg setup hangi programla açılacak?

gg setup u indirdikten sonra üzerine tıklayıp açman yeterli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

JD Flasher"la sistemine girip indirdiğiniz rardaki "customize_upgrade.xml" dosyasını "tpa-preset-custom" a atıyoruz ve telefonu açıyoruz.

bu dosyaları bulamadım?

o dediğiniz tpa preset acoustic olmasın ben bu şekilde biliyorum.
    İlk durumda far managerin hem sağ ekranı ifs settings acoustic de oluyor hemde sol taraftaki ekranı ifs settings acoustic de oluyor
    iki tarafıda ifs settings acoustic e getirdikten sonra sağ taraftaki dosyalara tekrar bir kere tıklıyorsunuz orda bir sürü dosyalar çıkıyor bir tanesine tıklayıp ( sağ yada sol) rengi sarı oluyor sonra aşağı doğru oku indiriyorsunuz hepsinin rengi sarı olunca bir tanesini tutarak sol tarafa atıyorsunuz öyle yapınca hepsi birden sol tarafa geçmiş oluyor.
    Ama akustik birsürü halde oluyor. Tek bir tane değil o tek bir taneyi tıklıyorsunuz sonra 10-15 küsür dosya çıkıyor karşınıza sayısını bilmiyorum.
    Sonra iki tarafıda tpa preset acoustic e getirip aynı işlemleri tekrar yapıyorsunuz.
    Sağdaki o bir sürü dosyayı tekrar sola taşıma işlemi yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 2 Ağustos 2011; 15:10:57 >

• Sağ ekranda o yazılar hiç çıkmadıysa önce sağ ekranda Deskop yazısı çıkana kadar .. tuşuna basmak gerekiyor ondan sonra deskop yazısına tıklıyorsunuz zaten o zaman masaüstündeki akustikler gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 2 Ağustos 2011; 15:06:10 >
  • spiro ya acoustic atılıyomu arkadaşlar zylo ya atılıyor sanırım biraz okudum forumu ama ayrıntılı inceleyemedim sayfa sayfa.bi arkadaş için araştırıyorum.iyi fotoraf çekermi çekmezmi bilmiyorum pek gerekte yok zaten.tasarımı fiyatı iyi bide müzik için bişeyler yapılabilirse daha iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

spiro ya acoustic atılıyomu arkadaşlar zylo ya atılıyor sanırım biraz okudum forumu ama ayrıntılı inceleyemedim sayfa sayfa.bi arkadaş için araştırıyorum.iyi fotoraf çekermi çekmezmi bilmiyorum pek gerekte yok zaten.tasarımı fiyatı iyi bide müzik için bişeyler yapılabilirse daha iyi olabilir.

Spiro Sagem iş birliği ile yapıldığı için Akustik atılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 3 Ağustos 2011; 1:30:22 >
  • aksam sarja bıraktım telefonu sabah kalktıgımda hala sarj oluyodu daha dogrusu sarj gostergesı hareket etmıyodu ama batarya dolu da yazmıyodu cıkartıp tekrar taktıgım da sarja devam ettı acaba bu anormal bi durum mu ??
  • Devon atabildin mi sen ona göre alacağım bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

Devon atabildin mi sen ona göre alacağım bende...

Akustik atalı 3 gün oluyor benim
  • quote:

quote:

nasıl oldu peki ses şuan kulaklık ile ve hoparlör olarak
  • quote:

quote:

quote:

Kulaklık Sesi çok aşırı derece arttı son sese getirebilmen mümkün değil ayrıca Bass larda çok belirginleşti gümbür gümbür oldu.
    Hoparlör sesindede epey fazla bir artış oldu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklık Sesi çok aşırı derece arttı son sese getirebilmen mümkün değil ayrıca Bass larda çok belirginleşti gümbür gümbür oldu.

Son seste cızırtı var mı peki?

Ayrıca alırsam bana faceden msn den yardım eder misn acoustic için etmezsen almıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son seste cızırtı var mı peki?

Ayrıca alırsam bana faceden msn den yardım eder misn acoustic için etmezsen almıcam

Kulaklıkta son ses açamıyorum sesi çok fazla desibel kulak dayanmaz buna
    Yardım etmeye çalışırım msn den

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

aksam sarja bıraktım telefonu sabah kalktıgımda hala sarj oluyodu daha dogrusu sarj gostergesı hareket etmıyodu ama batarya dolu da yazmıyodu cıkartıp tekrar taktıgım da sarja devam ettı acaba bu anormal bi durum mu ??

aynı durum bendede var sabah kalktıgımda sarj hatası verdı batarya çabuk bitiyor alalı 1 hafta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

aksam sarja bıraktım telefonu sabah kalktıgımda hala sarj oluyodu daha dogrusu sarj gostergesı hareket etmıyodu ama batarya dolu da yazmıyodu cıkartıp tekrar taktıgım da sarja devam ettı acaba bu anormal bi durum mu ??

aynı durum bendede var sabah kalktıgımda sarj hatası verdı batarya çabuk bitiyor alalı 1 hafta oldu

şarj ettikçe uzuyor dayanma süresi,bana 3 gün gidiyor rahat.
  • quote:

quote:

quote:

3 gün mu? Bekleme süresi 340 saat yani 5gün 3gde 400 saat 6 gün anlamıs degılım onceden Kore pilleri vardı simdi tamamiyle çin işi cok kötü

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 gün mu? Bekleme süresi 340 saat yani 5gün 3gde 400 saat 6 gün anlamıs degılım onceden Kore pilleri vardı simdi tamamiyle çin işi cok kötü

Sık sık şarj edin yazıyor zaten klavuzunda,piller biraz garip, kullandıkça daha verimli hale geliyo

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.