Tekrar kurdum ama olmuyor windows 7 64 bit var acaba işletim sisteminden mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk
Tekrar kurdum ama olmuyor windows 7 64 bit var acaba işletim sisteminden mi ?
Benm sistemde aynı hocam,sanmıyorum sistemden olduğunu..Biraz araştırın belki vardır başka bişeyler.Bende bakıyorum bulursam söylerim.
başka bir siteden orochinin paylaşımını çektim onda o kısım çıktı ama sadece sefp yazıyor sanırım eski versiyonu :(
Telefona akustik attım ses acayip yükseldi ve bass larda arttı. ''gurkan_252'' ve ''c3b1r'' nick li arkaşlara çok teşekkür ediyorum yardımları için
Arkadaşlar telefonlarınızda tweeter uygulaması var mı ? SE nin sitesinde yazıyor ama bende yok :(
SLM ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK J105I TELEFONUM ONARIM ICIN SERVISE GITTI. DEĞISIM YAPILDI. DEGISIM SONRASI ZYLO GELDI SADECE TELEFON GECEN SARJA TAKTIM SABAH KALKTIGIMDA SARJ HATASI VERDI. ZYLO KULLANAN ARKADASLAR SARJ CIHAZINIZININ MODEL NUMARASINI GEREK AYNI DEGILSE GARANTI BITMEDEN SERVISE VERECEGIM. YARDIM EDERSINIZ SEVINIRIM. SIMDIDEN TESEKKURLER
quote:
Arkadaşlar telefonlarınızda tweeter uygulaması var mı ? SE nin sitesinde yazıyor ama bende yok :(
Evet, var.
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
quote:
Evet, var.
Arkadaşım telefonun versiyonunu yazar mısın ? Acaba versiyon farkı mı var ? Gerçi güncelleme arattığımda son versiyon diyor ?
soruma cevap verecek var mı? Zylo nun sarj cihazının modelini yazacak birileri yok mu?
sonunda aldım ama sesi bana da az geldi nedense hoş bi telefon :D
quote:
Orijinalden alıntı: electro58
soruma cevap verecek var mı? Zylo nun sarj cihazının modelini yazacak birileri yok mu?
Charger EP300 var bende, greenheart modeli. Ama sanmıyorum , sonyericssonun şarj aletleri yıllardır aynı,usb kablon varsa onu dene,o da şarj aleti görevi görüyor.
Bende bugün zylo'ma kavuştum gri renk. Şu an için yaşadığım bir sorun var hafıza kartını görmüyor telefon. İçinde müzikler var klasör içinde ama walkman görmüyor medyada. Ayrıca telefonda hafıza kartı adlı bi klasörde yok hiçbi yerde bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Bende bugün zylo'ma kavuştum gri renk. Şu an için yaşadığım bir sorun var hafıza kartını görmüyor telefon. İçinde müzikler var klasör içinde ama walkman görmüyor medyada. Ayrıca telefonda hafıza kartı adlı bi klasörde yok hiçbi yerde bulamadım.
Hayırlı olsun, menü/ajanda/dosya yöneticisine geldiğinizde yukarda sekmeler gözüküyor (Hafıza kartı,telefon hafızası,Tüm dosyalar) gibi...Kartı yuvaya tam oturtamamış olabilirsin,yanlış takmış olabilirsin, bir de onu kontrol edin
ep 300 yazıyo arkadasım model derken neyı kastedıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: c3b1r
quote:
Orijinalden alıntı: electro58
Charger EP300 var bende, greenheart modeli. Ama sanmıyorum , sonyericssonun şarj aletleri yıllardır aynı,usb kablon varsa onu dene,o da şarj aleti görevi görüyor.
aynı sarj bendeki ama hata verdı. Neyse çok tesekkur ederim arkadasım sagol. Ilgilendiğin icin
quote:
Orijinalden alıntı: c3b1r
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Hayırlı olsun, menü/ajanda/dosya yöneticisine geldiğinizde yukarda sekmeler gözüküyor (Hafıza kartı,telefon hafızası,Tüm dosyalar) gibi...Kartı yuvaya tam oturtamamış olabilirsin,yanlış takmış olabilirsin, bir de onu kontrol edin
Hafıza kartını görüyo. Ben demekki biçimlendirmişim kartı.
quote:
Orijinalden alıntı: fenomenozgur
ep 300 yazıyo arkadasım model derken neyı kastedıyosun
Yazdıgını kastedıyorum. Cok tesekkur ederım. Sagolasın.
Yazılım biraz sıkıntılı sanırım milette facebook widget i bile yokmuş. Kimiside hiçbir widgeti kullanamamaktan şikayetçi.