Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun yazı karakterini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirm? A2 uploderla deniyorum olmuyor... Retail falan bişeyler yazıyor, nasıl yapabilirim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrzr

Arkadaşlar telefonun yazı karakterini değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirm? A2 uploderla deniyorum olmuyor... Retail falan bişeyler yazıyor, nasıl yapabilirim????

far manager ile yap indir bir tane ac far diye yazar alt+f1 yap bi ekran cikar sıfıra bas tpa diye cikar ondan sonra fonts klasör u nun içindekilerini sil daha sonra orda görmüşsün dur far penceresi 2 bölüm lüdür diger kısımdan atacağın fontu bul mouse un sağ tarafına basıp sarı renk yap ve tel deki font klasörune sürükle copyalansin mi diye sorar sende copy de bittikten sonra farı kapat bataryayı cikar tak öyle ac yapamazsan far manager konularına bak

• Zylo için Bilgisayardan ücretsiz oyun nasıl indirebilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 23 Temmuz 2011; 14:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

arkadaşlar ses yükseltme işlemi yapan birkaç arkadaş memnuniyetlerini dile getirmişler bana özel mesaj ile

bende bukadar yüksek bir ses artışı beklemiyordum gerçekten harika oldu

zylo muhteşem şuanda.. kesinlikle kaliteli kulaklıklar ile konuşuyor..

Zylo ya nasıl Akustik atılıyor keşke forumda detaylı anlatan biri olsa, Ana Konu falan yokki Akustik atma falan anlatılsa bizde atabilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 24 Temmuz 2011; 5:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bu aletin w715 den ne farkı var veya w995 den. platform farkı var dolayısı ile müzik çalarda farklı flac oynatıyor.(hiç bir önemi yok) 2.6" ekran başka var mı? işlemci ram vs.

W715 in Video çekimi 240X320 15 FPS
    ZYLO nun Video çekimi 640X480 24 FPS
  • acil cevap: arkadaşlar zylo'nun ikinci elini 250 tl'ye satın aldım. cihaz bir aylık. kutudan telefon, şarj aleti ve kılavuzlar çıktı. ben yanlış mı biliyorum, kulaklık olması gerekmiyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtoga

acil cevap: arkadaşlar zylo'nun ikinci elini 250 tl'ye satın aldım. cihaz bir aylık. kutudan telefon, şarj aleti ve kılavuzlar çıktı. ben yanlış mı biliyorum, kulaklık olması gerekmiyor mu acaba?

Kulaklık mutlaka vardır kutu içeriğinde.
  • quote:

acil cevap: arkadaşlar zylo'nun ikinci elini 250 tl'ye satın aldım. cihaz bir aylık. kutudan telefon, şarj aleti ve kılavuzlar çıktı. ben yanlış mı biliyorum, kulaklık olması gerekmiyor mu acaba?

Kulaklıksız müzik telefonu mu olur
  • Burn in Hell, yunuss.10 teşekkürler. ben de öyle tahmin etmiştim ama satıcı ısrar edince içime kuşku düştü. istedim gönderecek.
    arkadaşlar ses seviyesi biraz düşük geldi, inş. kulaklıkla iyidir, peki cihaza aino akustik (nasıl atılır bilmiyorum ama) atılınca seviyeye faydası olur mu acaba?
  • quote:

Burn in Hell, yunuss.10 teşekkürler. ben de öyle tahmin etmiştim ama satıcı ısrar edince içime kuşku düştü. istedim gönderecek.
    arkadaşlar ses seviyesi biraz düşük geldi, inş. kulaklıkla iyidir, peki cihaza aino akustik (nasıl atılır bilmiyorum ama) atılınca seviyeye faydası olur mu acaba?

Kardeş ben 1 aydır o telefona akustik atacam diye kendimi yırıtıyorum ve henüz hala başaramadım
  • Arkadaşlar bende bu telefondan 2 gün önce aldım. Şimdilik gözlemim çok iyi. Hemen her ihtiyacımı karşılıyor ama ben telefonu daha çok kişiselleştirmek istiyorum. Bana işime yarayacak birkaç link verebilir misiniz ?
  • yildiz hocayla irtibata geçsenize akustik için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

yildiz hocayla irtibata geçsenize akustik için.

Yıldız hoca aradan uzun zaman geçtiğini ve akustik atma işlemini unuttuğunu söyledi
  • bende alıcam yakında öğrenmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

bende alıcam yakında öğrenmek lazım.

Şu Akustik işini becermememiz lazım dostum. Far Manager karışık biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 29 Temmuz 2011; 17:21:03 >
  • Akustik atabilen biri lütfen yardım etsin hiç bir yerde anlatım bulamadım ingilizcey de razıyım
  • bende aldım bugün ama ses düşük hem kulaklık hem hoparlör umarım yardım edecek biri çıkar akustik için banada bilen varsa yardım etsin lütfen
  • far görüyorsa atılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

far görüyorsa atılır.

Atılacağından şüphem yok ama nasıl atılacak onu bilmiyoruz.Aino topiğinden Far Manager in son versiyonunu indirdim birde nette baktım Far Manager ile akustik atmayı ama orda bahsedilen seçenekler benim indirdiğim far manager de yazmıyordu sanırım versiyonların farklı olmasından dolayı. Forumda bide Aino topiğine baktım sonra ordaki açıklamada bana yetersiz gibi geldi yani anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 30 Temmuz 2011; 1:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

bende aldım bugün ama ses düşük hem kulaklık hem hoparlör umarım yardım edecek biri çıkar akustik için banada bilen varsa yardım etsin lütfen

Yarın almayı düşünüyordum herşeye rağmen ama bu dedikleriniz tam tuz biber oldu
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.