Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Bende hazel'le zylo arasında kaldım

hazel
  • Sanırım hazelda kara kıldım ben de zaten aralarında 100 TL kadar bir fark var. Elektronik magazalarına bir düşse de gidip inceleyip öyle alsak. Bildiğiniz biryer var mı hazel' ın satıldıgı tabii inceleyip alabileceğim biryer?
  • Hazel daha üstün bir modeldir. Özellikle kamerası Zylo'dan çok daha iyidir..
  • Kamerayla işim olmaz Müzik ve arada internet için. Wifi tek eksisi sanırım. Tasarımı çok hosuma gitti zylo nun hazel i zaten almam tasarımı berbat sadece karşılaştırma olsun diye sordum
  • quote:

Kamerayla işim olmaz Müzik ve arada internet için. Wifi tek eksisi sanırım. Tasarımı çok hosuma gitti zylo nun hazel i zaten almam tasarımı berbat sadece karşılaştırma olsun diye sordum

Bu Zylo ya Akustik atmak çok zor, forumda yardımcı olanda yok böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim Zylo almazdım

Zylo için bir sürü Akustik indirdim ama telefona nasıl atacağımı bilmiyorum

Telefona nasıl atılıyor bu Akustikler ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Kamerayla işim olmaz Müzik ve arada internet için. Wifi tek eksisi sanırım. Tasarımı çok hosuma gitti zylo nun hazel i zaten almam tasarımı berbat sadece karşılaştırma olsun diye sordum

Bu Zylo ya Akustik atmak çok zor, forumda yardımcı olanda yok böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim Zylo almazdım

Yazmıyormu hiçbiyerde

Sen akustiği at sesi hakkında bilgi ver bende ona göre alırım Seni takip edicem.

• quote:

quote:

Omnius programını açın ve sol üst köşeden telefon modelini seçin. Identify butonuna basın. Telefonun bataryasını çıkarıp takın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonra ekran görüntüsünü buraya koyun. Bakalım telefonunuzun CID numarası kaçmış.. Umarım 53'tür.

IMEI'yi karalamayı unutmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 18 Temmuz 2011; 3:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

quote:

Omnius programını açın ve sol üst köşeden telefon modelini seçin. Identify butonuna basın. Telefonun bataryasını çıkarıp takın ve kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonra ekran görüntüsünü buraya koyun. Bakalım telefonunuzun CID numarası kaçmış.. Umarım 53'tür.

Omnius programını indiriyorum şuan. IMEI yi karalamayın derken ne demek istediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 18 Temmuz 2011; 3:36:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

quote:

Omnius programını indiriyorum şuan. IMEI yi karalamayın derken ne demek istediniz?

cihazınızın seri nosunu (IMEI) bölümünü karalayın. Zira IMEI açık koyarsanız daha sonra istenilmeyen olaylar başınızı gelebilir demek istiyor. Klonlanma gibi.

• Omnius programını indirdim ama açılmıyor
  • Am-Fi falan mı alsam ne yapsam
  • Fiio e5 ile Ses ve Bass sorununu çözeyim diyorum Zylo nun
  • quote:

Fiio e5 ile Ses ve Bass sorununu çözeyim diyorum Zylo nun

fiio e5 bende var güzel cihaz ses seviyesini bayağı yükseltiyor ama bass sorununa çare olur mu bilmiyorum
    fiio e3 ün e5 e göre bassları daha çok güçlendirdiğini okumuştum forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

fiio e5 bende var güzel cihaz ses seviyesini bayağı yükseltiyor ama bass sorununa çare olur mu bilmiyorum

Bass larda artış yokmu? Bass için özel tuş varmış onu aktif hale getirince Bass larda ne kadar bir artış oluyor sizin?
  • Arkadaşlar bana bu telefonun Enerjik Siyah (Kenarları turuncu olan) modeli lazım.

Türkiye'de bulunurmu ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Bass larda artış yokmu? Bass için özel tuş varmış onu aktif hale getirince Bass larda ne kadar bir artış oluyor sizin?

tuşu açınca basslarda bir miktar artış oluyor fakat basslı müzikler dinlemediğim için sizi tatmin eder mi bilmiyorum
    ben e5 i kullandığım cihazların ses seviyesinden memnun olmadığım için almıştım

• Müzik dinleyeceğim zaman sim kartı W910 a takıyorum onunla müzik dinliyorum, buna bir çözüm bulmak lazım

Zylo ile müzik dinlemek hiç zevkli değil. Akustik atamıyorum, amfi alalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 20 Temmuz 2011; 19:50:38 >
  • arkadaşlar merhaba.
    sadece mp3 ve radyo dinlemek için bir müzik telefonu almak istiyorum.
    sony e.nun son modelleri zylo,yendo ve spiro ile nokia'nın x2 ve x3 modellerini araştırıyorum ama önceliğim sony'de.
    size şunu sormak istiyorum: nokia'larda dahili anten olduğundan kulaklıksız radyo dinlenebiliyor. ama sony'lerde maalesef bu özellik yokmuş.
    peki radyo dinlerken kulaklık takılı iken sesi dışarı verebilme imkanı var mı ya da kulaklık çıkışına hoparlör takınca radyo çeker mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtoga

arkadaşlar merhaba.
    sadece mp3 ve radyo dinlemek için bir müzik telefonu almak istiyorum.
    sony e.nun son modelleri zylo,yendo ve spiro ile nokia'nın x2 ve x3 modellerini araştırıyorum ama önceliğim sony'de.
    size şunu sormak istiyorum: nokia'larda dahili anten olduğundan kulaklıksız radyo dinlenebiliyor. ama sony'lerde maalesef bu özellik yokmuş.
    peki radyo dinlerken kulaklık takılı iken sesi dışarı verebilme imkanı var mı ya da kulaklık çıkışına hoparlör takınca radyo çeker mi?

merhaba bende x2 var ama bir halta yaramıyor sony ericsson larda kulaklık taktiğin anda radyo açıp hoparlör den ses verebilir sin birde kendi hoparlörleri var mps 70 falan onlarda da anten var rahatlık la radyo çalar ben şu an kullanıyor um elimde 5 tane var her sony de oluyor spiro ve yendo sagem yapimi belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 22 Temmuz 2011; 0:07:36 >

• merhaba bende x2 var ama bir halta yaramıyor sony ericsson larda kulaklık taktiğin anda radyo açıp hoparlör den ses verebilir sin birde kendi hoparlörleri var mps 70 falan onlarda da anten var rahatlık la radyo çalar ben şu an kullanıyor um elimde 5 tane var her sony de oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.