Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkan__252

Sende elma ağaçtan seni nasıl alcam öyle in aşağı gir ağzıma diyorsun yani.
    İstersen ver telini ben yapayım her şeyi? Saçmaladığının farkındasındır umarım biz nasıl yapıyoruz ? sana bu hali karışıksa o programı yazan adamı düşünemiyorum bile.

Otur 2 oku hiçbir sorun olmaz

Yazılar İngilizce yazıyor sorun orda. Türkiyede Çoğu insan benim gibi İngilizce bilmiyor.
  • Zylo ya Sennheiser CX-200 kulaklık taktım genede hiç Bass yok, bu ne biçim iştir yaa
    Akustikli W910 numa Sennheiser CX-200 ü taktığımda MegaBass modunda Gümbür Gümbür Bass veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Temmuz 2011; 14:59:11 >
  • Ee Zylo bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 9 Temmuz 2011; 21:00:01 >
  • zylo satan dükkan arıyorum İstanbul Avrupa yakasın da bilen varsa söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

İstersen ver telini ben yapayım her şeyi? Saçmaladığının farkındasındır umarım biz nasıl yapıyoruz ? sana bu hali karışıksa o programı yazan adamı düşünemiyorum bile.

Yazılar İngilizce yazıyor sorun orda. Türkiyede Çoğu insan benim gibi İngilizce bilmiyor.

Google Translate diye bi şey var bilmeyenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 10 Temmuz 2011; 19:17:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hiro senin kadar hayalperesti yoktur yaapeki yasal olarak 350 tl olmazsa sen nerelere vuracan başını acep

329TL den satışta, ben demiştim max 350TL olur diye

quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Merhaba arkadaşlar, bende dün teknosadan 314 tl ye SE ZYLO aldım.
    Hoparlör sesi çok düşük modlamak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek arkadaş ya da bir konu var mı?

3.ya da 4.sayfa @yildiz hocamın verdiği bir link vardı , ona bir bakıver . sesi oldukça yükseltmiş sanırım kaliteyi de korumuş .bir göz atıver

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

zylo satan dükkan arıyorum İstanbul Avrupa yakasın da bilen varsa söylesin

teknosalara uğramanız yeterli Zylo ve Spiro için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Temmuz 2011; 5:50:48 >

• quote:

zylo satan dükkan arıyorum İstanbul Avrupa yakasın da bilen varsa söylesin

Teknosada 339 liraydı en son
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Google Translate diye bi şey var bilmeyenler için

Deneyim ordan

• sadece netten satıs yapıyolar yanı teknosa şubelerın de bu cıhazı bulundurmuyorlar. Yinede teşekkür ederim .
  • quote:

sadece netten satıs yapıyolar yanı teknosa şubelerın de bu cıhazı bulundurmuyorlar. Yinede teşekkür ederim .

yoo teknosa magazalarında da var zylo
  • quote:

sadece netten satıs yapıyolar yanı teknosa şubelerın de bu cıhazı bulundurmuyorlar. Yinede teşekkür ederim .

eskişehirdeki mağazalarda bile mevcut ki , istanbulda onlarca teknosa var
  • teknosa personelinin yaptığı bi kıllık mı ozaman 4 tane subesine gittim yok dediler çıldırıcam..
  • bide bende gio var satıcam ama alıcı bulamıyorum telefoncularda degerının cok altına alıyolar istanbul içi satmayı düşünüyorum tabı alıcı bulabilirsem 3 aylık bi telefon sans yok ben de:D
  • quote:

teknosa personelinin yaptığı bi kıllık mı ozaman 4 tane subesine gittim yok dediler çıldırıcam..

İzmit Teknosadan yaklaşık 2 hafta önce Zylo aldım 339 liraya
  • nasıl peki memnunmusun zylodan hangi rengini kullanıyosun ..?
  • quote:

nasıl peki memnunmusun zylodan hangi rengini kullanıyosun ..?

Siyah rengini kullanıyorum tek sorunum Akustik atmayı becerememem.
    Önceki Akustikli W910 modelinden sonra Zylo modeli çok Bass sız geldi,Akustik atmayı becerirsem belki bu sorun ortadan kalkar ama beceremedim bir türlü. Bide risk falanda var biraz benim arkadaşım tele akustik atacam derken telefonu servislik yaptı
    CX-200 kulaklık ile w910i modeli uçtu adeta Bass canavarı olmuştu telefon ama Zylo ya takınca hiç Bass alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Temmuz 2011; 22:20:00 >
  • kısmet 1 hafta içinde alırım inşallah okadar sorun değil tuşlu olsun benim olsun sıkıldım artık dokunmatik telefonlardan yurt dısında bıle bu kadar ılgı yok dokunmatık telefonlara turkıyede neden bu kadar yoogun ılgı var anlamıyorum en ıyısı tuşlu telefon en azından ben oyle düşünüyorum .Bide renk olarak memnunmusun kardes yanı keske gümüş renk alsaydım falan dedıgın oldumu ıcınden ??
  • quote:

bide bende gio var satıcam ama alıcı bulamıyorum telefoncularda degerının cok altına alıyolar istanbul içi satmayı düşünüyorum tabı alıcı bulabilirsem 3 aylık bi telefon sans yok ben de:D

sahibinden com dan sat telefonu ,telefoncular ölü fiyata alıyorlar
  • quote:

kısmet 1 hafta içinde alırım inşallah okadar sorun değil tuşlu olsun benim olsun sıkıldım artık dokunmatik telefonlardan yurt dısında bıle bu kadar ılgı yok dokunmatık telefonlara turkıyede neden bu kadar yoogun ılgı var anlamıyorum en ıyısı tuşlu telefon en azından ben oyle düşünüyorum .Bide renk olarak memnunmusun kardes yanı keske gümüş renk alsaydım falan dedıgın oldumu ıcınden ??

Teknik özellikleri iyi telefonun, 2.6 inç büyük ekran, VGA 24 Fps video çekimi, Hızlı Seri telefon
    Telefonun bu nimetlerinden faydalanıyorum. Benim sıktıntım Bass denen bişey yok müzik açısından
    Siyah renginden memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Temmuz 2011; 22:28:48 >
  • teknosa maxilerde var
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.