Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnunsan sorun yok abi :) bende X10 kullaniyom :)
  • @m134

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin, telefon klasik java SE mi?

Oyun icin google'a sefan yazin cikan siteden ekran cozunurlugune gore indirin atin tele
  • Sağol hocam.Telefon konusunda oldukça cahilim onun için anlamadım pek ne sorduğunuzu.Nasıl bakılacağını söylerseniz bakayım.Oyun buldum ama usb kabloyla nereye kopyalayıp sonra ne yapacağımı falan bulamadım bir türlü.
  • Hafiza kartina gir diger / other klasoru varsa oraya at jar uygulamalarini,

Sonra telefonu acinca oraya girip yukle

Daha once SE kullanmadin mi hic
  • Daha önce Sony Ericsson kullanmadım.
  • evet arkadaşlar bugün teknosa gittim sony ericsson zylo aldım ve zylo sergilenmiyordu sergileniyor artı bir kadın aldırdım kadın sony ericsson walkman olan bir telefonu vardı ekranı kırmış sonra bende sonra geldi pembe zylo yok dediler iyi bakın dedim baktılar varmış babası nokia daha sağlam diyordu ben dedim ki sony ericsson zylo alın sony ericsson daha iyi marka dedim en son bıraktımda zylo alıyordu ben sony ericsson zylo siyah aldım bir sergiledi 2 müşteri kaptılar daha önce o mağzaya sorduğum zylo ne yok diyor bi bak demiştim zylo çıkmıştı bi daha sorun sergilecek alan yoktu bir bugün çıktı sergiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

evet arkadaşlar bugün teknosa gittim sony ericsson zylo aldım ve zylo sergilenmiyordu sergileniyor artı bir kadın aldırdım kadın sony ericsson walkman olan bir telefonu vardı ekranı kırmış sonra bende sonra geldi pembe zylo yok dediler iyi bakın dedim baktılar varmış babası nokia daha sağlam diyordu ben dedim ki sony ericsson zylo alın sony ericsson daha iyi marka dedim en son bıraktımda zylo alıyordu ben sony ericsson zylo siyah aldım bir sergiledi 2 müşteri kaptılar daha önce o mağzaya sorduğum zylo ne yok diyor bi bak demiştim zylo çıkmıştı bi daha sorun sergilecek alan yoktu bir bugün çıktı sergiliyor

Keşke virgül falan kullanaydın. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

evet arkadaşlar bugün teknosa gittim sony ericsson zylo aldım ve zylo sergilenmiyordu sergileniyor artı bir kadın aldırdım kadın sony ericsson walkman olan bir telefonu vardı ekranı kırmış sonra bende sonra geldi pembe zylo yok dediler iyi bakın dedim baktılar varmış babası nokia daha sağlam diyordu ben dedim ki sony ericsson zylo alın sony ericsson daha iyi marka dedim en son bıraktımda zylo alıyordu ben sony ericsson zylo siyah aldım bir sergiledi 2 müşteri kaptılar daha önce o mağzaya sorduğum zylo ne yok diyor bi bak demiştim zylo çıkmıştı bi daha sorun sergilecek alan yoktu bir bugün çıktı sergiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Valla ya. Ne nokta ne de virgül, hiç bişey yok.

• ben herzaman boyle yazarim ingiliz klavye olunca karıstırıyor
  • gözünün yağını yiyeyim vazgec şundan okurken resmen harflerle bogusuyordum

bu arada bu telefonların ses kalitesi w995 den iyi dimi hemfikiriz yani bu konuda?
  • Zylo için Akustik arıyorum ama hiçbirşey yazmıyor burda yaa
  • yunus sanki var demişti ama nerden edinilir hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

yunus sanki var demişti ama nerden edinilir hiçbir fikrim yok.

Yunusdan yardım isteyelim o zaman
    Yabancı bir siteye baktım Passworld falan istiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 30 Haziran 2011; 2:39:28 >
  • o şimdi uyuyordur yarın ben söyliyim bi el atsın konuya.
  • quote:

ne biçim bir Türkçe bu ? Bu kadar rezil bir Türkçe görmedim ben

• Bir şey daha soracam Zylo da Memory Stick Micro desteği yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

o şimdi uyuyordur yarın ben söyliyim bi el atsın konuya.

Çok iyi olur arkadaş yardımcı olursa
  • Bu Zylo için ama daha Beta

http://forums.se-nse.net/topic/52218-arise-shock-acoustic-for-zylo-by-hunter3000-beta-1/

Buda Aino için yapılmış fakat bi dene olması lazım

http://forums.se-nse.net/topic/46084-aino-u10-mollinas-xplood-hd-acoustic/

Aradım taradım ama Zylo için pek bişey bulamadım , Hazel ve Elm için daha çok yapılmış Cam Driver hariç diğerleri birbiriyle uyumlu olmalı bi dene,

Ha bu arada indirmen için üye olman lazım

• Bişey daha soracam Zylo Memory Stick Micro kartı desteklemiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.