Kendisiyle gelen kulaklık pek kaliteli değilmiş ve kendi kulaklığımızı kullanabilmeniz için aparat da çıkmıyor hafıza kartı da usb kablosu da. Tabii bunlar tamamen internetten okunan bilgilerdir, tecrübeye dayanmıyor.
ben gerçek bilgileri verim
kutu içinden usb kablo çıkıyor ( kibar kablosu kısa)
kulaklıkta çıkıyor ama pek kaliteli değil..ben eski telefonumdan kalma kulakiçi kulaklıgımı kullanıyorum..
Telefon görsel olarak çok iyi işlemci hızı süper...kullandıgım en hızlı sony ericsson diyebilirim..
hafıza kartı çıkmadı sanırım kutuya iyice bakmadım ama yok :)
Evet bende de şarj aleti, kulaklık, usb kablosu tabi bide 2 gb hafıza kartı çıktı. :)
hafıza kartı ayrı paketlimi çıktı yoksa cihazın içindemiydi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Extrem hafıza kartı ayrı paketlimi çıktı yoksa cihazın içindemiydi ?
Cihazın içinde. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Extrem
ben gerçek bilgileri verim
kutu içinden usb kablo çıkıyor ( kibar kablosu kısa)
kulaklıkta çıkıyor ama pek kaliteli değil..ben eski telefonumdan kalma kulakiçi kulaklıgımı kullanıyorum..
Telefon görsel olarak çok iyi işlemci hızı süper...kullandıgım en hızlı sony ericsson diyebilirim..
hafıza kartı çıkmadı sanırım kutuya iyice bakmadım ama yok :)
Hayırlı olsun ne renk aldınız acaba ve nereden temin ettiniz ? Sesi nasıl ? HPM-77 tavsiye ederim kulaklık olarak çok kalitelidir
Spiro yu vitrinde gördüm Teknosa'da çok minik Elime alıp inceleyemedim ama
teknosadan aldım
fiyat 329 lira tek çekim..Siyah renk aldım ...Ses çıkışları w705 w910 gibi
ama görselleri walkman 4.0 çok güzel radyosuda güzel bi akustik yüklemek lazım ama anlamıyorum..
ya arkadaşlar bende sony ericsson cuyum bende sony ericsson xperia play var ama ikinci bi hattım için bir telefon almam lazım bir tane daha sony ericsson alacam zylo mu spiro mu yendo kararsız kaldım yendo dokumatik dokunmatik telefon var zaten zylonun tuşları kaba 3.5 jack girişi yok spiro özekliler çok kötü ama 3.5 jack girişi var tuşları güzel eski telfonum kayar kapaktı yardım edermisiniz zylo baktım spiro baktım kulanması biraz zor geldi yendonunda dokumatiki geç basıyor hangisine seçiceme kara veremedim
Hazel yada Zylo oneririm
hazel biraz olsa elm benziyor zylo flac özelligi var onu almak daha makbul
Zylo cool...
Arkadaslar bende onumuzdekı hafta bı telefon alıcam.ıkı model arasında kararsız kadım.zylo mu hazel mı?hazele baktıgımda yok yok.zylo o kadar degıl sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: timsahhh Arkadaslar bende onumuzdekı hafta bı telefon alıcam.ıkı model arasında kararsız kadım.zylo mu hazel mı?hazele baktıgımda yok yok.zylo o kadar degıl sanırım.
Hazel kesinlikle
Pekı son sorum hazel mi, nokıa x6 mı?bılgı veren arkadaslara sımdıden cok tsk.
Walkman sembolü çıkabiliyo arkadaşlar dikkat edin, benmki çıktı nasıl yapıştırırım diye düşünüyorum şu an ,ama hala güzel görünüyor.
Can abi problem yok hala cok sik
Nasil memnun musun Zylo dan
Ben memnunumda sizi bilmem.. :D
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Can abi problem yok hala cok sik
Nasil memnun musun Zylo dan
Ben memnunum yunus,işimi gayet iyi görüyor, ah şu da olsaydı dediğim bişey yok sen ne kullanıyon
Telefon lazımdı acil ucuz diye gittim Spiro aldım bi tane.Biraz yavaş gibi geldi bana.Oyun yüklemeyi beceremedim.Yardım edebilecek var mı?