tamam wav daha kaliteli ama wav album bulmak zor fakat yüzlerce flac album var nette
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89 tamam wav daha kaliteli ama wav album bulmak zor fakat yüzlerce flac album var nette
dert ettiğin şeye bak. Sen flac bul ilacı bende var.
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89 tamam wav daha kaliteli ama wav album bulmak zor fakat yüzlerce flac album var nette
dert ettiğin şeye bak. Sen flac bul ilacı bende var.
bende de var dostum
quote:
Orijinalden alıntı: sebnamy
zylo almak istiyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum. nerde satılır bilen varsa çok makbule geçer ya da yeni çıkanlardan bunun gibi bir walkman tavsiyesi olanlar varsa o da olur.
TİM'de varmış ama görmedim ben , şehir efsanesi galiba
Zylo çok tatlı bi telefon param olsa hemen alcam sırf zevkine
Zylo kullanıcılarından ufak bir ricam olacaktı.. Walkman'e girince seçenekler deyince ilk sırada Walkman'e özel bir seçenek varmış.. Zamanında yabancı bi arkadaşım bahsetmişti bundan ancak o zamanlar umursamamıştım.. Bana ordaki fazla seçenek hakkında bilgi verebilcek ve resim yollayabilecek biri var mı acaba (Detaylı resim olursa çok sevinirim)? Eğer güzel işlevsel bir şeyse Aino'ya patchini yazmayı düşünüyorum..
bu spiro nun ses kalitesi w995 den iyimidir acaba?
Hayır
3.5mm giriş olsaydı alabilirdim. Tasarımı çok hoş
var zaten arkadaşım
benim merak ettiğim konu tema destegi varmı bu telefonun ???
Fiyat bence de çok fazla... Valla iyi bir mp3 çalara 419 TL veremem!! Ne biliyim kamerası iyi olsa fark yaratan birkaç özelliği olsa alınır da..
Bana adam akıllı fiyatı uygun, şık, 192-256 Kbps kalite de mp3 çalabilen tasarımı takoz gibi olmayan ekranı en az 240x320 olan 3.5mm girişli bir walkman telefon önerecek var mı?
Spiro 230 lira baska da yok
teknosada spiro 229 lira zylo 329 lira
saldırın...
bekleyeceğiz, çıksın, alınsın, kullanılsın. yorumlara bakar karar veririz.
şimdi görüştüm zylo merkez stoklara gelmiş mağazalara bugün ve yarın dağılıyormuş..
Ben bu gün gördüm Zylo'yu yeni açılan bir Teknosa'da. Belki de yeni açıldığı için erken gelmiştir diye düşündüm. Gayet hoş bir telefon ama bana hitap etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
Ben bu gün gördüm Zylo'yu yeni açılan bir Teknosa'da. Belki de yeni açıldığı için erken gelmiştir diye düşündüm. Gayet hoş bir telefon ama bana hitap etmiyor.
Vay anasını ne çabuk göndermişler , tipi güzel mi beğendin mi