Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Malibu:.
    sar değerleri nasıl zylonun?

0.88
  • ne kadar dogru blmiyorum ama 1.22 gösteriyor bazı siteler. senin sitesinde de görünmüyor bu bilgi
  • gsm arenadan baktim sar degerine simdi 0.88 yazyor orada da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 8 Mart 2011; 15:06:46 >
  • yılsız kardeş zylo nun ses yükseltilmesi için verdiğin siteden birşey anlamadım. Türkçe olarak yaptığın işlemleri tarif edersen iyi olur
  • Bende zylo aldım , gayet memnunum, kamerası pek tatmin edici değil , zaten müzik için almıştım, o konuda baya iyi

Sanal.reyonumdan aldm,siyah istiyodum ama gri göndermişler, sonradan daha çok hoşuma gitti, griside güzel

Cam driver ve akustik dosyalarını arıyorum,yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Ya da Zylo kullanıcıları olarak yeni bi başlık açıp modlama,tema,vs. bilgileri paylaşırsak iyi olur.
  • Hayırlı olsun Can abi, işin zor kimsede yok bu telefondan :)
  • Debux Mux kullanın telefonu bağladıktan sonra APP kısmında size tüm sistemi çıkartır.
    Ram ne kadar CPU ne kadar bi işlem yaparken ram in ne kadarı kullanılıyor. ne yapıyorsun performansı ne kadar etkiliyor vs vs ...

Tüm donanımsal işlemleri çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hayırlı olsun Can abi, işin zor kimsede yok bu telefondan :)

Sağol yunus , yabancı forumlardan takip ederim ya sorun olmaz, az çok ingilizce var

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

Debux Mux kullanın telefonu bağladıktan sonra APP kısmında size tüm sistemi çıkartır.
    Ram ne kadar CPU ne kadar bi işlem yaparken ram in ne kadarı kullanılıyor. ne yapıyorsun performansı ne kadar etkiliyor vs vs ...

Nerden temin edebilirim onu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 26 Mart 2011; 14:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Sağol yunus , yabancı forumlardan takip ederim ya sorun olmaz, az çok ingilizce var

quote:

Debux Mux kullanın telefonu bağladıktan sonra APP kısmında size tüm sistemi çıkartır.

yabancı forumlarda da yok ki

http://forums.se-nse.net/index

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

quote:

yabancı forumlarda da yok ki

http://forums.se-nse.net/index

http://search.4shared.com/q/1/zylo

burda bi kaç bişey var setool ile denemeleri yaparım yakında

• setool mü

setool mü kaldı abi
  • quote:

setool mü

setool mü kaldı abi

Bilmem en son patch yaptığımda o vardı , neyle yapcaz
  • Zylo akar.
  • kolay kolay bulunan bir program değil çünkü işlevi herkesin anlayabilceği türden bi şey değil ve çalışma mantığı farklı.
    kullanıcısı üst katman modifkatörler.

Bu arada sonradna fakr ettim adını yanlış yazmışım.
    Debug Mux ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 28 Mart 2011; 2:35:47 >
  • Zylo artık TİMLERDE ,bugün bir timde Zylo gördüm.SE dağıtmaya başlamış Zyloları
  • kaç para?
    3.5 mm giriş olmalıydı bence
  • birileri Zylo ve Spiro'yu özellikle müzik performansı açısından karşılaştırabilir mi ikisinide detaylı inceleme fırsatım pek yokta :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basdarados -- 9 Mayıs 2011; 15:35:44 >
  • Dün gece konuştuğum kişi , zylo-spiro-hazel yakında dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Zylo artık TİMLERDE ,bugün bir timde Zylo gördüm.SE dağıtmaya başlamış Zyloları

Hadi hayırlı olsun ama daha yetmeeez

quote:

Dün gece konuştuğum kişi , zylo-spiro-hazel yakında dedi

Başka hangi telefonlar Yunus yakında gelecekler?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.