Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu modelden önce w715 kullandım. Birçok özelliği aynı. Kamerası falan mesela. Walkman menusu farklı. Tipi farklı. Şarjı biraz daha az gidiyor. Ekran netligi bence aynı. Ama bu telefonu daha severek kullanıyorum. Temasi klasik modellerden biraz daha farklı. Tip olarak daha çok beğendiğim için w715i satıp bunu aldım.

Bu arada sedat kardeşim bir sonyericsson uzmanı olarak samsung kullanmaya başlamışsin ha şaşırdım :-) ama bu telefon seni kesmez bence bu saatten sonra. Sen androidte devam et :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Ben bu modelden önce w715 kullandım. Birçok özelliği aynı. Kamerası falan mesela. Walkman menusu farklı. Tipi farklı. Şarjı biraz daha az gidiyor. Ekran netligi bence aynı. Ama bu telefonu daha severek kullanıyorum. Temasi klasik modellerden biraz daha farklı. Tip olarak daha çok beğendiğim için w715i satıp bunu aldım.

Bu arada sedat kardeşim bir sonyericsson uzmanı olarak samsung kullanmaya başlamışsin ha şaşırdım :-) ama bu telefon seni kesmez bence bu saatten sonra. Sen androidte devam et :-)

W715 den genel olarak aynı olsada büyük farklar var.En önemlisi tabiki .flac formatını desteklemesi.Resmi olarak sanırım Sony Ericsson 'un tek flac çalabilen modeli.(X10 vs de çalar ayrı bi uygulamai le :D)

İsteyerek geçtiğim söylenemez Samsung'a mecburiyetten, ilk kez Android kullanıyorum ve de başlangıç modeli olarak bunu alım.

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bu aletin w715 den ne farkı var veya w995 den. platform farkı var dolayısı ile müzik çalarda farklı flac oynatıyor.(hiç bir önemi yok) 2.6" ekran başka var mı? işlemci ram vs.

Evet platform farkı var.

W995 & W715 DB3210.
    Zylo DB3350.

W995-715 flac çalamazken, Zylo çalıyor))

Zylo eminim W995-W715 den daha hızlıdır.CPU hızı açıklanmamış daha doğrusu DB3350'lerden hiçbirinin açıklanmamış.

W715
    CPU MHz: 159

W995
    CPU MHz: 167

SAR değerleri:
    Zylo W20 - 0.88 W/kg
    W715 - 0.93 W/kg
    W995 - 1.18 W/kg

W715 den kamera farkı da olmalı Zylo "Sony ISX005" kullanılıyor çünkü.W715 ise Micron.

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Ocak 2011; 20:44:45 >

• Yahu Zylo için cam driver yok mu arkadaşlar? Çok aradım ama maalesef bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at
    quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

Ben bu modelden önce w715 kullandım. Birçok özelliği aynı. Kamerası falan mesela. Walkman menusu farklı. Tipi farklı. Şarjı biraz daha az gidiyor. Ekran netligi bence aynı. Ama bu telefonu daha severek kullanıyorum. Temasi klasik modellerden biraz daha farklı. Tip olarak daha çok beğendiğim için w715i satıp bunu aldım.

W715 den genel olarak aynı olsada büyük farklar var.En önemlisi tabiki .flac formatını desteklemesi.Resmi olarak sanırım Sony Ericsson 'un tek flac çalabilen modeli.(X10 vs de çalar ayrı bi uygulamai le :D)

İsteyerek geçtiğim söylenemez Samsung'a mecburiyetten, ilk kez Android kullanıyorum ve de başlangıç modeli olarak bunu alım.

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

bu aletin w715 den ne farkı var veya w995 den. platform farkı var dolayısı ile müzik çalarda farklı flac oynatıyor.(hiç bir önemi yok) 2.6" ekran başka var mı? işlemci ram vs.

Evet platform farkı var.

W995 & W715 DB3210.
    Zylo DB3350.

W995-715 flac çalamazken, Zylo çalıyor))

Zylo eminim W995-W715 den daha hızlıdır.CPU hızı açıklanmamış daha doğrusu DB3350'lerden hiçbirinin açıklanmamış.

W715
    CPU MHz: 159

W995
    CPU MHz: 167

SAR değerleri:
    Zylo W20 - 0.88 W/kg
    W715 - 0.93 W/kg
    W995 - 1.18 W/kg

W715 den kamera farkı da olmalı Zylo "Sony ISX005" kullanılıyor çünkü.W715 ise Micron.

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro --

kardes sen bu tellerin işlemcisinin kac MHz oldugunu nerden buldun bir de c510 un ram ini işlemcisini falan biliyorsan söyler misin

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

kardes sen bu tellerin işlemcisinin kac MHz oldugunu nerden buldun bir de c510 un ram ini işlemcisini falan biliyorsan söyler misin

C510i
    CPU MHz: 181
    Burada yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 16 Ocak 2011; 11:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at
    quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

C510i
    CPU MHz: 181
    Burada yazıyor.

o zaman c510 w995 den hizli mi calisiyor

• Zylo satın alan arkadaşlar öneride bulunabilirler mi acaba hangi siteden bu ürünü sorunsuz şekilde spariş edebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f2011

Zylo satın alan arkadaşlar öneride bulunabilirler mi acaba hangi siteden bu ürünü sorunsuz şekilde spariş edebilirim ?

http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-zylo-cep-telefonu-3g-gps_813501.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.26.9

• teşekkür ettim
  • Bende oradan almıştım. Sorunsuz alış veriş olmuştu. Satın almak isteyen varsa 2 aylık sıfırdan farksız satabilirim. Telefonumdan çok memnunum ama ofisleri açmadigi için değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f2011

Zylo satın alan arkadaşlar öneride bulunabilirler mi acaba hangi siteden bu ürünü sorunsuz şekilde spariş edebilirim ?

www.pinti.net ten siparis verdim ertesi gun oglen elime sorunsuz bir sekilde ulasti.(Alternatif siteler arasinda telefon acipta stok bilgisi almak istedigimde telefona cevap verip beni arayan tek site bunlar olmustu.)
  • Benide mest ettiniz bu ay sonu x10 u satıyorum w715 imi özledim ses kalitesini mumla arıyorum x10 un ses kalitesini baya düzelttim ama yinede olmuyor arkadaş bende w995 ile zylo arasında kaldım fiyatları hemen hemen denk geliyor zylo+kaliteli kulaklık ve hafıza kartı derken w995 e yaklaşıyor gibi sizce ne yapayım sıkıldım artık

zylonun kutusundan hafıza kartı çıkmıyor değilmi?
  • Hafiza karti ve data kablosu cikmiyor. ve benim kulaklarda mi problem var bilmiyorum ama kutusundan cikan kulaklik ile pek birsey duyamiyorum. Yildizin anlattiklarini uygulamak sart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_550
    Benide mest ettiniz bu ay sonu x10 u satıyorum w715 imi özledim ses kalitesini mumla arıyorum x10 un ses kalitesini baya düzelttim ama yinede olmuyor arkadaş bende w995 ile zylo arasında kaldım fiyatları hemen hemen denk geliyor zylo+kaliteli kulaklık ve hafıza kartı derken w995 e yaklaşıyor gibi sizce ne yapayım sıkıldım artık

zylonun kutusundan hafıza kartı çıkmıyor değilmi?

zylo daha yeni bir model ancak w995 in genel ozellikleri daha iyi dir
  • siparişim dün ulaştı, zylo kullanıcısı listesine altın harflerle girmek isterim önceki telefonlarım hep siyahtı, siparişte belirtmemişim rengini gümüş çıkınca şaşırdım kibar ve şık görünümü var, görüntüye önem verenlerin dikkatini çekecektir zaten.

cihazın kutu içeriğinden; w20i, ms410 hoparlör, mh300 kulaklık ve şarj aleti çıkıyor. data kablosu k750den kalma elimde vardı. hafıza kartı ve kulaklık almam gerekiyor. Kendi kulaklığını hem ses hem de işlevlik yönünden hiç yakışmadı w serisi bir telefona. sesi kötü bari 3.5mm çıkış alabileceğimiz bi kulaklık koyaydınız hiç olmazsa.

telefonu alan arkadaşlara tavsiyem yazılım güncellemesi yapsınlar kesinlikle. aldığımda basıyorum tuşa görüntü ekrana gelecekken sanki arkasından biri asılıyormuşcasına yavaşlayıp geliyordu. yazılım ile telefon olması gereken hızında, takılmadan çalışıyor. şu an ki sürüm: R7DA062

önceki sayfalarda akustik için gereken dosyaları kopyala/yapıştır ile değiştirdim. kulaklık sesinde artış var gibi ama iyi bir kulaklık gerekli, bu kulaklıkla ne olduğu anlaşılmıyor. birde normal versiyonunu yükledim o dosyadaki. yapan arkadaşlar hangisini yaptı? far manager'de cihazım cid81 red olarak görünüyor ayrıca belirteyim.

memnunum, sevdim zylo'yu

• quote:

Orijinalden alıntı: gunlerim_sensiz
    siparişim dün ulaştı, zylo kullanıcısı listesine altın harflerle girmek isterim önceki telefonlarım hep siyahtı, siparişte belirtmemişim rengini gümüş çıkınca şaşırdım kibar ve şık görünümü var, görüntüye önem verenlerin dikkatini çekecektir zaten.

cihazın kutu içeriğinden; w20i, ms410 hoparlör, mh300 kulaklık ve şarj aleti çıkıyor. data kablosu k750den kalma elimde vardı. hafıza kartı ve kulaklık almam gerekiyor. Kendi kulaklığını hem ses hem de işlevlik yönünden hiç yakışmadı w serisi bir telefona. sesi kötü bari 3.5mm çıkış alabileceğimiz bi kulaklık koyaydınız hiç olmazsa.

telefonu alan arkadaşlara tavsiyem yazılım güncellemesi yapsınlar kesinlikle. aldığımda basıyorum tuşa görüntü ekrana gelecekken sanki arkasından biri asılıyormuşcasına yavaşlayıp geliyordu. yazılım ile telefon olması gereken hızında, takılmadan çalışıyor. şu an ki sürüm: R7DA062

önceki sayfalarda akustik için gereken dosyaları kopyala/yapıştır ile değiştirdim. kulaklık sesinde artış var gibi ama iyi bir kulaklık gerekli, bu kulaklıkla ne olduğu anlaşılmıyor. birde normal versiyonunu yükledim o dosyadaki. yapan arkadaşlar hangisini yaptı? far manager'de cihazım cid81 red olarak görünüyor ayrıca belirteyim.

memnunum, sevdim zylo'yu

hayirli olsun gule gule kullan iyi tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    hayirli olsun gule gule kullan iyi tercih

teşekkür ederim

bir yıldan belki biraz daha fazla sürede özelliği konuşabilmek ve mesaj yazabilmek olan telefon kullanınca eksikliğini hissettiğim sadece müzik ve radyo oldu. artık bir müzik çalar alayım derken tel'in bozulmaya başlamasıyla bana w20 yolu göründü hurda telefondan da kurtuldum bir sayede

• Arkadaşlar selamlar.
    Ben de gecen hafta Zylo ailesine katıldım.
    Yalnız bir sorum olacak.
    Sizinkilerin ahizesinden gelen sesler de yankılı ve boğuk geliyor mu acaba?
    Benim telefonla konusurken, karşı tarafın sesi, fazla baslı geliyor.
    Yani ses tok ve hafif yankılı geliyor.
    Bunu kulagınız alışmış dıye anlayamayabılırsınız.
    En ıyı yolu baska bır telefonla konusun once.
    Sonra Zylo ile konusun, bir dınleyın aradakı farkı.
    Sızın oyle değılse benımkınde problem var sanırım.

Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba merak ettım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangar1818 -- 21 Şubat 2011; 16:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangar1818

Arkadaşlar selamlar.
    Ben de gecen hafta Zylo ailesine katıldım.
    Yalnız bir sorum olacak.
    Sizinkilerin ahizesinden gelen sesler de yankılı ve boğuk geliyor mu acaba?
    Benim telefonla konusurken, karşı tarafın sesi, fazla baslı geliyor.
    Yani ses tok ve hafif yankılı geliyor.
    Bunu kulagınız alışmış dıye anlayamayabılırsınız.
    En ıyı yolu baska bır telefonla konusun once.
    Sonra Zylo ile konusun, bir dınleyın aradakı farkı.
    Sızın oyle değılse benımkınde problem var sanırım.

Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba merak ettım?

benimkinde de söylediğiniz şekilde ahize sesi. bi örnek vereyim, aldığım gün bilmediğim numaradan birisi aramıştı ve ben sesi çıkaramamıştım, halbuki arayan bir akrabamdı. sonradan alabilmiştim sesini. sorunun yazılım güncellemesi ile ya da ahize sesinin dosyasını (tabi varsa nette) değiştirerek düzelebilecek bir sorun gibi. araştırma yapmadım bu konuda çokta sıkıntı oluşturmuyor açıkçası

• Gerçekten güzel cihaz, iki gün oldu alalı. Sony yine iyi iş başarmış.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.