Audio-Technica ATH-CKS90 denersen BASS konusunda kulak içi kulaklıklar içinde eniyi fiyat performans ürünü hangisi rahatlıkla görebilirsin..
CKS90 muazzam bass verir derinliği ve kalitesi şaşırtıcı derecede iyidir. Muhteşem bir otomobil ses sistemini dinliyor kadar tonlama alırsın..
Sağlam bir müzik çalar (özellikle FLAC player) ile beslersen derinliği ve kalitesi alanı hasta edecek kadar iyi diyebilirim..
Ahh bu tekofaksın gözü kör olmasın !!! Hala getirmedi Zylo,Spiro,X10 miniyi.
bende buradaki yorumlara bakarak zylomu dün aldım, yalnız daha önceki walkwan serilerini kullanan biri olarak sesinin yüksekliğini hiç tatmin edici bulmadım, akustik gibi yüklemeleri şimdiye kadar hiç yapmadım, yildiz arkadaşımızın verdiği linklerden de hiçbirşey anlamadım, akustik yüklemek çok zor bir işlem mi, belki bilen birisi vardır diye dün bir kaç telefoncuyu dolaştım ama kimse bilmiyor akustik yüklemeyi yapan bir yer biliyor musunuz ya da yapanlardan -özellikle yildiz arkadaşım sizden rica ediyorum- bu akustik yüklemeyi güzel bir şekilde anlatan bir bilgilendirme yazısını bu konunun başına ekleyebilirseniz ben ve benim gibi bu telefonu düşünen insanlar için güzel bir paylaşım olur diye düşünüyorum.
Ben de bugün aldım Zylo'mu. Yavaştan akustik işlemlerine başlayalım.
zylo kullanıcıları çoğalıyor. alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. ben telefondan çok memnunum ekran netliği ve parlaklığı en hoşuma giden tarafı. tabi birde tipini de seviyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerring
zylo kullanıcıları çoğalıyor. alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. ben telefondan çok memnunum ekran netliği ve parlaklığı en hoşuma giden tarafı. tabi birde tipini de seviyorum
Tip olarak aşık oldum diyebilirim. Bu arada sizin telefonunuzun kasasında (sürgü açıkken sağ alt kısım) çok hafif bir oynama var mı acaba? Bu oynama sorunlarından bıktım desem yeridir. Daha önceki C905 ve iki W995 telefonumda da oynama vardı.
hayır olmuyor ama arka kapağı hafıza kartını almak için bir kaç kere açıp kapadım sanki arka kısmı oynamaya başladı gibi. kızakta hiçbir şey yok diyebilirim. diğer modellere göre çok sağlam. ama bende kızagın arka kısımı daha sonra çizilecekmiş gibi geliyor. hafiften düz çizgi şeklinde bir iz belirmeye başladı. genpa garantili olsa çok rahat değişirler kasayı ama paralel olunca değişirlermi acaba?
Hayırlı olsun arkadaşlar. Güle güle kullanın inşallah..
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Hayırlı olsun arkadaşlar. Güle güle kullanın inşallah..
Teşekkür ederim @ pohuman.
Son sürüme yükselttim az önce, telefonun hızında farkedilebilir bir artış oldu. Zaten hızlıydı şimdi çok daha hızlı oldu. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Telefonlar hayirli olsun, nereden nasil ve kaça aldiniz, bilgi verirseniz sevinirim;)
kargo dahil 365 ve 8 taksit
Piyasa fiyatı ortalama o civarda.
evet öyle alalı 2 ay falan oldu. ama gg'da bazı kazıkçı arkadaşlar 450ye millete itelemeye çalışıyorlar. düşmeyin.
alan arkadaşlara bir sorum olacak. ben aldığımda içinden data kablosu çıkmadı. onu 7 tl ye başka bir yerden kendim aldım. ama hopöler çıktı hediye olarak. sizlerde durum nedir?
Kutu içeriği aynen bende de öyleydi. Hatta adam kutunun jelatinini önümde açtı.
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz
Ben teşekkür ederim Samet, geçen akşam aradığında kulaklıkları takmış ilerliyordum muhteşem bir
konserin ortasındaydım diyebilirim Audio-Technica kulaklıklardaki Noise Cancelling özelliği ile dışarıdan
en ufak araç sesi yada gürültüyü duymadan Zylo ile muhteşem bir bass-tiz-mid eşliğinde flac müzik
dinlemek gerçekten keyif verici, üstüne birde telefon çaldığında duymamak yada kulaklığı çıkarmak vs
gibi sıkıntının olmaması ayrıca güzel oldu benim için. Artık Fiio E5 amfiyide çıkardım hiç kullanmama
gerek kalmadı çünkü sesi artık sonuna kadar bile açamıyorum okadar fark etti doğrusu..
Harici Müzik çalarlarınıza rahatlıkla veda edebilirsiniz arkadaşlar..
Bende en iyisi vardıki (Nationite S:Flo2) artık aramıyorum bile, tek cihaz ile telefon ve müzik çaları eniyi
şekilde birleştiren Sony Ericsson a teşekkürler.. (Tek eksiği 3.5mm jack girişi olsa bile)
hocam sflo ile karşılaştıranca net olarak şu daha iyi diyebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Katzé
Kutu içeriği aynen bende de öyleydi. Hatta adam kutunun jelatinini önümde açtı.
bende adamlarla tonla kavga ettim nasıl data kablosu olmaz diye. hata etmişim
i7500 Galaxy i satıp, Zylo W20i alsam hata mı etmiş olurum? Özendim..:D
Benim W980 sorunlu çıktı. Bende mi Zylo alsam. :]
bu aletin w715 den ne farkı var veya w995 den. platform farkı var dolayısı ile müzik çalarda farklı flac oynatıyor.(hiç bir önemi yok) 2.6" ekran başka var mı? işlemci ram vs.