Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler zylo da başka bir kulaklık kullanma imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

nasıl peki memnunmusun zylodan hangi rengini kullanıyosun ..?

Siyah rengini kullanıyorum tek sorunum Akustik atmayı becerememem.
    Önceki Akustikli W910 modelinden sonra Zylo modeli çok Bass sız geldi,Akustik atmayı becerirsem belki bu sorun ortadan kalkar ama beceremedim bir türlü. Bide risk falanda var biraz benim arkadaşım tele akustik atacam derken telefonu servislik yaptı
    CX-200 kulaklık ile w910i modeli uçtu adeta Bass canavarı olmuştu telefon ama Zylo ya takınca hiç Bass alamadım

w910 a göre hiç bass yok diyorsan durum cidden vahim. ki w910 öyle cok bass veren bir model degil zaten

tizler ve berraklık ne durumda acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2011; 11:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

nasıl peki memnunmusun zylodan hangi rengini kullanıyosun ..?

Siyah rengini kullanıyorum tek sorunum Akustik atmayı becerememem.
    Önceki Akustikli W910 modelinden sonra Zylo modeli çok Bass sız geldi,Akustik atmayı becerirsem belki bu sorun ortadan kalkar ama beceremedim bir türlü. Bide risk falanda var biraz benim arkadaşım tele akustik atacam derken telefonu servislik yaptı
    CX-200 kulaklık ile w910i modeli uçtu adeta Bass canavarı olmuştu telefon ama Zylo ya takınca hiç Bass alamadım

w910 a göre hiç bass yok diyorsan durum cidden vahim. ki w910 öyle cok bass veren bir model degil zaten

tizler ve berraklık ne durumda acaba?

W910 cx-200 kulaklık ile MegaBass modunda Gümbür Gümbür çok manyak Bass veriyor,Süper Bass veriyor
    Ama Zylo modelinde cx-200 kulaklık takınca hiç Bass çıkmıyor

• Sennheiser CX-200 kaliteli bir kulaklık karşılaştırmayı onla yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Ağustos 2011; 15:32:37 >
  • quote:

Sennheiser CX-200 çok kaliteli bir kulaklık karşılaştırmayı onla yaptım

hocam cx 200 telefona bağlarken harici bir aparat kullandın mı?
  • MegaBass ile ClearBass aynı şeyler değil ama buna dikkat etmeni tavsiye ederim.
    Senin W910'da kullandığın ekolayzır bile farklıdır Zylo'dan.
    W910'da bar seviyelerini yukarı çıkartarak güç sağlarken Zylo'da aşağı çekmen gerek Bass ivmelerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Sennheiser CX-200 çok kaliteli bir kulaklık karşılaştırmayı onla yaptım

hocam cx 200 telefona bağlarken harici bir aparat kullandın mı?

W910 nun adaptörünü kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan__252

MegaBass ile ClearBass aynı şeyler değil ama buna dikkat etmeni tavsiye ederim.
    W910'da bar seviyelerini yukarı çıkartarak güç sağlarken Zylo'da aşağı çekmen gerek Bass ivmelerini.

W910 da manuel ekolayzır ayarlarından pek Bass elde edemiyorsun, MegaBass moduda Gümbür Gümbür manyak gibi Bass alıyorsun
  • quote:

quote:

W910 da manuel ekolayzır ayarlarından pek Bass elde edemiyorsun, MegaBass moduda Gümbür Gümbür manyak gibi Bass alıyorsun

Tüm Modellerin özelliklerini aç çok iyi bilirim.
    Sana tavsiyem Aino iç ses kullan. Duyabilceğin en kaliteli iç ses
    Ben C902-W705-W995 hepsinde Aino'nun iç sesini kullanıyordum

• quote:

quote:

quote:

Aino iç ses ne oluyor onu bilmiyorum?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aino iç ses ne oluyor onu bilmiyorum?

Sony Ericsson Aino U10i nin kulaklık sesini kullan demek istedim

• Arkadaşlar daha önce SE kullanmadım ama son birkaç aydır takmış durumdayım kesin alıcam. Müzik ağırlıklı kullanacağım ama arada çok özel anları ölümsüzleştirmek için fotograf da çekerim 2.6 inc ekranda internette sürf fantezim de pek yok. Sizce Hazel, Aino ya da Zylo hangisini almamı tavsiye edersiniz? Hazel müzik konusunda beni keserse az buçuk fotograf kalitesi de yorumlara göre fena değil heralde bir de kasa sağlammış sanırım. Gerçi Zylo' yu teknosada biraz kullandım gayet sağlam kızak falan. Evet değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Arkadaşlar daha önce SE kullanmadım ama son birkaç aydır takmış durumdayım kesin alıcam. Müzik ağırlıklı kullanacağım ama arada çok özel anları ölümsüzleştirmek için fotograf da çekerim 2.6 inc ekranda internette sürf fantezim de pek yok. Sizce Hazel, Aino ya da Zylo hangisini almamı tavsiye edersiniz? Hazel müzik konusunda beni keserse az buçuk fotograf kalitesi de yorumlara göre fena değil heralde bir de kasa sağlammış sanırım. Gerçi Zylo' yu teknosada biraz kullandım gayet sağlam kızak falan. Evet değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Normal olarak Aino hepsini ezer ama Aino'ya o kadar para verceğine biraz daha ekle X10 al derim

• quote:

Arkadaşlar daha önce SE kullanmadım ama son birkaç aydır takmış durumdayım kesin alıcam. Müzik ağırlıklı kullanacağım ama arada çok özel anları ölümsüzleştirmek için fotograf da çekerim 2.6 inc ekranda internette sürf fantezim de pek yok. Sizce Hazel, Aino ya da Zylo hangisini almamı tavsiye edersiniz? Hazel müzik konusunda beni keserse az buçuk fotograf kalitesi de yorumlara göre fena değil heralde bir de kasa sağlammış sanırım. Gerçi Zylo' yu teknosada biraz kullandım gayet sağlam kızak falan. Evet değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ainoya bu saatten sonra para verilmez . kamera+muzik ikiside önemli dersen hazel , muzik önemli dersen Zylo ama zyloda da bass yok. bu durumda hazel ön plana çıkıyor

• Ya aslında bende de Hazel fantezisi var aslına bakarsanız zylo ile hazel arasında müzik kalitesi arasında nasıl bir fark var sizce. Ya bi de Hazel' ı inceleyebileceğimiz neresi var teknosa vs. hiçbiryerde yok henüz.
  • arkadaslar biriniz bana yardimci olsun aktivasyon ozelligini nasil kaptirim msj geliyo acik bi sekilde gosteriyo buda beni rahatsiz ediyo lutfen yardimci olun
  • quote:

Ya aslında bende de Hazel fantezisi var aslına bakarsanız zylo ile hazel arasında müzik kalitesi arasında nasıl bir fark var sizce. Ya bi de Hazel' ı inceleyebileceğimiz neresi var teknosa vs. hiçbiryerde yok henüz.

Hazel de ClearBass desteği yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

google a yaz jjpatcher diye öyle atabilirsin yada cid 80 patch yükleme yaz cikar

Yazdım bir sürü İngilizce yazı çıktı anlamadım

Dostum sende de ne telefon varmış hee....
    Yazdıkalarını telefonunu aldığın ilk günden beri okuyorumda artık harbi illallah edecek duruma geldim

Ben uzunca her şeyini açıklayım sonra böyle üçer beşer konular açma sürekli yazma..

Zylo Türkiye'de fazla tutulan bir model değil. Tutulsa dahi mod yapanlar tarafından tutulmadı.
    Telefonun CID53 ise omnius'la direkt Brown yap kurtur jjpatcher muhabbetinde. Yok eğer 81'se mecbursun jjpatcher'a

Zylo modding hakkında Türkçe kaynak bekleme her şey ya ingilizcedir ya rusça.
    Patchlerin:http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=5092 veya http://forums.se-nse.net/topic/52821-w20i-sw-r7ca061/
    JJpatcher:http://forums.se-nse.net/topic/37153-a2-runtime-patcher/
    Grafikler (GFX-Icon):http://forums.se-nse.net/forum/140-db3350-specific/
    Sürücüller (Acoustik-Disdriver-Camdriver):http://forums.se-nse.net/forum/141-db3350-specific/

Güvenilir tek kaynaklar bunlar.
    Dahasını bekleme

Burdaki verdiğin link de Akustiğin telefona nasıl atıldığı antatılıyor mu?

• Yıldız nickli kişinin kullandığı akustiği indirdim, o bu akustikle ses seviyesini çok aşırı derecede arttırdığını yazmıştı.
    Fakat indirmiş olduğum bu Akustiği telefona nasıl atacağım bunu bilmiyorum?

W910i ye attığım yöntemden daha farklı bir yöntemle atmak gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 17 Temmuz 2011; 20:45:06 >
  • Bende hazel'le zylo arasında kaldım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.