Şimdi Ara

Yeni Wii Kullanıcısıyım Oyun Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bende Wii alarak aranıza katıldım ancak konsol ve oyunları hakkında bilgim neredeeyse sıfır. Sizlerden isteğim bildiğiniz güzel ouynları bana tavsiye etmeniz. Spor oyunlarına öncelik verirseniz sevinirim. Öncelikle iyi bir tenis oyunu, iyi bir boks oyunu ,golf oyunu, basketbol oyunu, masatenisi öncelikli aradııklarım. Ancak onun haricinde kılıçlı macera oyunları crash bandicoot tarzı oyunlar da önerebilirisiniz. Kısacası En begendıgınız 10 oyunu yazarsanız sevinirim.

• bende yılbasın da alıcam yardımcı oluruz bırbırımıze top spin 4 almanı öneririm tenis , diğer bütün oyunlar wii sports resortte var onlıne fps ıstıyorsan black ops
  • Spor olarak wii nin kend oyunu olan wi sport ve sport resort u oneririm fps de black ops ve mw3 monster hunter tri red steel 2 wii play motion "top spin 4 guzel degil "
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Spor olarak wii nin kend oyunu olan wi sport ve sport resort u oneririm fps de black ops ve mw3 monster hunter tri red steel 2 wii play motion "top spin 4 guzel degil "

Top Spin 4'ü Xbox veya Ps3'de oynamak lazım. Onda süper oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Spor olarak wii nin kend oyunu olan wi sport ve sport resort u oneririm fps de black ops ve mw3 monster hunter tri red steel 2 wii play motion "top spin 4 guzel degil "

Burasi wii bolumu bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Burasi wii bolumu bro

Alıntıları Göster
    Red Steel 2 muhteşem.

• quote:

quote:

quote:

Burasi wii bolumu bro

Orası öyle de bazı oyunlar belli platformlarda oynanmalı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burasi wii bolumu bro

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burasi wii bolumu bro

Alıntıları Göster
    wii sport güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: f0ril

wii sport güzeldir

Alıntıları Göster
    Red Steel 2 önerimdir ;) süper oyun be abi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiidelisiyiq

Zaten onerilmis oyun onerilmemis oyunlari onerirsen daha yardimci olursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wiidelisiyiq

Zaten onerilmis oyun onerilmemis oyunlari onerirsen daha yardimci olursun

Alıntıları Göster
    crash mind over mutant wiide de var
    just dancelerden birini alabilirsin güzel bir dans oyunudur
    Wii Play de güzeldir orjinal alırsan ekstra kumandan da olur
    nintendonun kendine ait oyunları da her zaman tutulmuştur(mario-zelda oyunları)
    skylandersa da el atabilirsin istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecisty -- 17 Aralık 2011; 20:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecisty

just dancelerden birini alabilirsin güzel bir dans oyunudur
    Wii Play de güzeldir orjinal alırsan ekstra kumandan da olur
    nintendonun kendine ait oyunları da her zaman tutulmuştur(mario-zelda oyunları)
    skylandersa da el atabilirsin istersen

Skylanders +3 oyunu
  • -New super mario bros
    -super smash bros 2
    -mario kart
    -wwe 12
    -crash bandicot titan
    -james bond golden eye

Mario kart özellikle tavsiye ederim her akşam evde ablamla kapışmalarımız sürüyor :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanbilmis -- 19 Aralık 2011; 12:57:19 >
  • The Legend Of Zelda: Skyward Sword, bence remote için yapılmış en iyi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKMN97

The Legend Of Zelda: Skyward Sword, bence remote için yapılmış en iyi oyun.

Bence adam konsolu alıp kullanmış eskitip satmıştır dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

quote:

Birkaç şey hariç; her şeyi Remote'la yapıyoruz. Bir de ortalama 50-60 saat süren bir oyun olduğundan; Remote gerçekten eskimiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKMN97 -- 1 Mayıs 2012; 19:55:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

quote:

Birkaç şey hariç; her şeyi Remote'la yapıyoruz. Bir de ortalama 50-60 saat süren bir oyun olduğundan; Remote gerçekten eskimiştir.

Alıntıları Göster
    resident evil tabikiii

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

resident evil tabikiii

Alıntıları Göster
    Geçenlerde bi liste yaptım arkadaşa aynısını sana da veriyim.
    Eğer spor oyunları istiyorsanız:
    -Wii sports resolt var (içinde bir çok spor oyunu var)
    -Ayrıca pes serisi, fifa serisi, smackdwn serisi işte nba madden gibi oyunların hepsini indirip oynayabilirsiniz.
    Ayrıca önerebileceğim oyunlar
    -Ben call of duty nin tüm serisini wii de bitirdim eğer fps türü seviyosanız wii de oynanabilecek en iyi fps serisi call of duty
    -Lord of the rings aragon quest mükemmel bir oyun (eğer filmin hayranıysanız kesinlikle oynayın derim)
    -Red Steel 2 (kılıç oyunu gerçekten harika grafiklere sahip bi oyun ben 2 den başladım birinci oyunu oynamadım kötü dedikleri için wii sahibi iseniz mutlaka denemeniz gerek :D
    -Donkey Kong Contry Returns mükemmel grafikte platform oyunu
    -Mortal Kombat, Tatsunoko vs Capcom , Super Smash Bros Brawl : Bunlarda oynadığım gövüş oyunları.
    - Zaten mario serisini mutlaka oynamalısın :D
    -Guitar hero gitarı varsa wii için wii nin tadını gerçekten çıkarabilirsiniz hocam.
    -Korku oyunu istiyosanız resident evil serisini yada benim favorim Silent Hill Shattered Memories olacaktır.
    -Benim favorim ne derseniz James Bond Goldeneye olacaktır hocam kesinlikle oynamanız gerek bi solukta bitirmiştim. Bence fps olarak oynyabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi cod serisinden sonra ama bence ilk gondeneye ile başlamalısınız :D
    Umarım bu liste ile yardımcı olabilimişimdir yazın beraber de oynayabiliriz oyunları multiplayer olarak :D Cod black ops zombi modu falan eğlenceli olur yaz akşamları :D
    Wii friend kodum: 8407 9496 2814 1475

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladdune

Geçenlerde bi liste yaptım arkadaşa aynısını sana da veriyim.
    Eğer spor oyunları istiyorsanız:
    -Wii sports resolt var (içinde bir çok spor oyunu var)
    -Ayrıca pes serisi, fifa serisi, smackdwn serisi işte nba madden gibi oyunların hepsini indirip oynayabilirsiniz.
    Ayrıca önerebileceğim oyunlar
    -Ben call of duty nin tüm serisini wii de bitirdim eğer fps türü seviyosanız wii de oynanabilecek en iyi fps serisi call of duty
    -Lord of the rings aragon quest mükemmel bir oyun (eğer filmin hayranıysanız kesinlikle oynayın derim)
    -Red Steel 2 (kılıç oyunu gerçekten harika grafiklere sahip bi oyun ben 2 den başladım birinci oyunu oynamadım kötü dedikleri için wii sahibi iseniz mutlaka denemeniz gerek :D
    -Donkey Kong Contry Returns mükemmel grafikte platform oyunu
    -Mortal Kombat, Tatsunoko vs Capcom , Super Smash Bros Brawl : Bunlarda oynadığım gövüş oyunları.
    - Zaten mario serisini mutlaka oynamalısın :D
    -Guitar hero gitarı varsa wii için wii nin tadını gerçekten çıkarabilirsiniz hocam.
    -Korku oyunu istiyosanız resident evil serisini yada benim favorim Silent Hill Shattered Memories olacaktır.
    -Benim favorim ne derseniz James Bond Goldeneye olacaktır hocam kesinlikle oynamanız gerek bi solukta bitirmiştim. Bence fps olarak oynyabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi cod serisinden sonra ama bence ilk gondeneye ile başlamalısınız :D
    Umarım bu liste ile yardımcı olabilimişimdir yazın beraber de oynayabiliriz oyunları multiplayer olarak :D Cod black ops zombi modu falan eğlenceli olur yaz akşamları :D
    Wii friend kodum: 8407 9496 2814 1475

Alıntıları Göster
    Mario seviyorsan; New Super Mario Bros Wii'yi de öneririm. Super Mario Galaxy 2 de iyi ama ben pek sevemedim, istersen Youtube'dan bir bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.