Şimdi Ara

Yeni xbox 360 s sahibiyim almam gereken oyunlar!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo 2'yi 360'da oynayabilirsin.Oyun RF olduğu için,bölge kilidi de yok.PAL-NTSC farketmez,2.el olarak ebay'den çok uygun fiyata bulabilirsin
  • Bende olan oyunlari yaziyim sana:

-Fifa south africa(normalde ps3 kafelerde pes oynardik, bu oyundan sonra makineyi kiraya bile verebilirim arkadaslara artik )
    -Gears of war 1-2(mutlaka oynamalisin)
    -Mafia 2(araba surememekten dvd'yi 2ye parcaladim)
    -pes2010(idare eder)
    -Alan wake(cok degisik bir senaryo, farkli bir deneyim)
    -GTA IV, GTA IV EFLC(xbox alip bunlari oynamazsan ayip edersin :))
    -Red dead redemption(Xboxta keske bitmeseydi dedigim tek oyun :( )
    -Forza 3(gayet basarili bir yaris oyunu)
    -Assasins creed 1-2(bir zaman sonra sikiyor, iyi bir sistemin varsa bilgisayarda oynamani tavsiye ederim)
    -Cod mw2, bf:bc2, singularity (fps oynarim diyorsan krallari sahsen ben beceremedim bu yuzden 3unude bilgisayarda bitirdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuNatich -- 29 Ağustos 2010; 23:39:39 >
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için..

İlk etapta alacağım oyunları sanırım kafamda belirledim zaten bu oyunlar beni baya bir idare edicektir...

- Geow serisi
    - Halo serisi
    - Mass efect
    - Alan wake
    - Forza 3

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@süsse
    İmzamı çalmışsın.

kusura bakma dostum sormadan kullandık telif hakkı öderiz gerekirse
  • Gears of war 2
  • FIFA 10
    Gears of War 2(Ben Sevemedim Ama Herkes Sevdiğine Göre Var Birşeyi)
    Assassin's Creed 2
    PoP:TFS
    Wanted: Weapons of Fate
    Fable II
    Dirt 2
    Batman: Arkham Asylum
    Alan Wake
    Forza 3
    Mafia II
    Dante's Inferno
    Red Dead Redemption

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Ağustos 2010; 0:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Halo 2'yi 360'da oynayabilirsin.Oyun RF olduğu için,bölge kilidi de yok.PAL-NTSC farketmez,2.el olarak ebay'den çok uygun fiyata bulabilirsin

süperrr teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

ben bakıyorumda genel olarak tüm nete magazalara alış veriş sitelerine ..
    türkiyede xboxda 6 ayda acayip patlama olmuş....
    oyunları bile satıyorlar artık nerdeyse... çok güzel bir durum bu..
    eskiden 15 gün 1 ay rötarlı oynardı xbox sahipleri tabi orj ciler. bunu eskiler daha iyi bilir.
    ve forumda yeni açılan konular.....bunun göstergesi.........

Alan Wake,
    Gears of War
    forza
    fable ...
    bundan sonra çkanlarıda ortak yapımlarıda burdan dvm edersin...

Bu konuda gerçekten haklısın.
    2003 yılında 360 olmayan XBOX'tan aldığımda o zaman istanbulda bir kaç yerde oyun bulunabiliyordu. Ve tabi ki hepsi kopyaydı. Yine bir gün tahtakale'de oyun ararken, bir satıcıyla şöyle bir konuşma geçmişti aramda.
    - abi, xbox oyunu var mı?
    - var abi var her şey var.
    - Gerçekten mi? valla çok sevindim neler var.
    - var işte abi ama 2 cd.
    - 2 cd derken... abi xbox oyun adı değil allah cezanı vermesin, hadi hayırlı işler hadi.

O günlerden bugünlere gelmek hakikaten çok güzel.
    Ben de 1 ay içinde alıyorum inşallah slim'i ;)

• Fable II'de iyi oyundur kafanda belirlediklerin dışında GRAW 1 ve Project Gotham Racing 4'te her türlü oynaman gereken oyunlar..
  • Hocam hali hazirda PS3 varken neden birde Xbox alma ihtiyaci duydun ki? Bir de; güzel mi kullanisli mi Slim? Bende elimdeki PS3´ü Xbox Slim ile takaslamak istiyorum,,
  • Xbox 360 S almışsın , hayırlı olsun öncelikle. X360 için ve Live için şöyle önerilerim olacak :

Call of Duty Modern Warfare 2
    Gears of War 2
    Red Dead Redemption
    Brutal Legend
    Forza Motorsport 3
    Alan Wake
    Skate 3
    FIFA 10
    Mafia II

Şimdilik aklıma gelenler sadece bunlar. İyi oyunlar.
  • Hocam malum ps3 'te exc. yada ortak platform oyunlarını orjinal almak zorundasın. Tamam exc. oyunlara 100 lira gibi bir rakam verilir ama ortak oyunlara bu parayı vermek istemiyorum.. Daha doğrusu artık para dayanmıyor o yüzden ortak oyunları xbox ta kopya olarak alır oynarım diye düşündüm.. Bu nedenle ps3' ün yanına xbox aldım

Bu akşam aldım cihazı daha kutusunu bile açmadım o yüzden pek fikir edinemedim bu konuda.. Artık yarın akşam incelerim cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 30 Ağustos 2010; 0:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Hocam malum ps3 'te exc. yada ortak platform oyunlarını orjinal almak zorundasın. Tamam exc. oyunlara 100 lira gibi bir rakam verilir ama ortak oyunlara bu parayı vermek istemiyorum.. Daha doğrusu artık para dayanmıyor o yüzden ortak oyunları xbox ta kopya olarak alır oynarım diye düşündüm.. Bu nedenle ps3' ün yanına xbox aldım

Bu akşam aldım cihazı daha kutusunu bile açmadım o yüzden pek fikir edinemedim bu konuda.. Artık yarın akşam incelerim cihazı

iyide ilk mesajinda hem slim aldim orjinal kullacam diyorsun hemde simdi kopya .. slim modellerde kopya daha oynanmiyor..bende senin gibi dusunmustum 2 hafta önce fw li xbox aldim ama cok pisman oldum yarin satiyorum.. 2-3 tane az ve öz oyun alacam ps3 e yeter.. korsana vijdanim el vermedi

• yok hocam ilk mesajımda oyun tavsiyesi istedim..Şu durumda alıcağım oyunlar mecbur orj. olacak daha slim için fw çıkmadı diye biliyorum. O yüzden oyunları orj. alacağımı belirtmek istedim ilk mesajda..

belkide yaptırmam belli olmaz yani zaten az ve öz oyun oynarım her oyunu oynayamam.. İlerleyen günlerde herşey belli olacak bakalım
  • Valla arkadaşlar muhakkak söylemiştir ama exc. oyun arıyorsan Halo, Fable serisi, Gears Of War serisi, Forza, Alan Wake ayrıca FW'siz kullanacaksan Shadow Complex'i de öneririm. XBox Live'den satın alabilirsin.
  • arkadaşlar bu oyunları en uygun fiyatla nerden bulabiliriz. shopto.net mi yoksa başka yerler varmı.
  • Evet arkadaşlar bu akşam kadıköyden 4 adet orjinal oyun aldım..

GeoW 1 - 2
    Forza 3
    Alan Wake

Hepsine 280 tl bayıldım
  • hayırlı olsun kardeşim bide mass effec 1-2 al
  • evet hocam bu oyunlarla takılıyım sonrada halo ve mass effect serilerini alıcam
  • Kullandığın kelimelere dikkat et hocam Oyunlar sıfır jelatinli oyunlar , belki dışarıdan daha ucuza geliordur ama ben beklemeyi sevmem

GeoW 1 --------- 35 Tl

GeoW 2 --------- 65 Tl

Forza 3 Limited Collector's Edition -------------- 100 Tl

Alan Wake --------------------- 80

Fiyat dağılımı bu şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 30 Ağustos 2010; 20:54:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.