Şimdi Ara

Yeni xbox 360 s sahibiyim almam gereken oyunlar!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: freev

Evet arkadaşlar bu akşam kadıköyden 4 adet orjinal oyun aldım..

GeoW 1 - 2
    Forza 3
    Alan Wake

Hepsine 280 tl bayıldım

Moral bozmak gibi olacak ama,çok pahalı almışsın dostum.Keşke alacağın yer konusunda da danışsaydın,yardımcı olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: freev

Evet arkadaşlar bu akşam kadıköyden 4 adet orjinal oyun aldım..

GeoW 1 - 2
    Forza 3
    Alan Wake

Hepsine 280 tl bayıldım

Moral bozmak gibi olacak ama,çok pahalı almışsın dostum.Keşke alacağın yer konusunda da danışsaydın,yardımcı olurduk.

Böyle yorumun başımın üstünde yeri var hocam.. Ama bazıları terbiyesizlik boyutunda yorum yapıyo onu anlamıyorum..

@Affliction
    Benim aldığım fiyat bu bana geçirmişler iyide sana giren çıkan ne kardeş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freev -- 30 Ağustos 2010; 20:57:01 >

• Ben 1,5 senedir -s bölümündeyim böyle birşey başıma geldi. Adamın konuşmasına bak geçirmişler diyor tövbe yaaa
  • tamam kardeş boşver onu sen. bence geow 1-2 ilk bitireceğin oyunlar olsun.gerçekten çok özel oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

tamam kardeş boşver onu sen. bence geow 1-2 ilk bitireceğin oyunlar olsun.gerçekten çok özel oyunlar.

Saolasın hocam bende oyle dusunuyordum zaten
  • hayırlı olsun hocam o oyunların hepsini begenecegine emin olabilirsin ben daha live ortamını sadece 1 aylık tattım, bu xbox bozulsun diye bekliyom bozulmuoda , bozulursa yenisini alcam yada ps3 +xbox alcam ps3 orjinal, xbox korsan takılmaya dvm etcem hayırlısı
  • Kimse yazmamış benden sana kıyak olsun TWO 1-2 oyununu mutlaka oyna en az gears of war kadar muhtesemdir. Ben hala o oyunun etkisindeyim çıkamadım bir türlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

hayırlı olsun hocam o oyunların hepsini begenecegine emin olabilirsin ben daha live ortamını sadece 1 aylık tattım, bu xbox bozulsun diye bekliyom bozulmuoda , bozulursa yenisini alcam yada ps3 +xbox alcam ps3 orjinal, xbox korsan takılmaya dvm etcem hayırlısı

emmi nediyon xbox ı bozmayamı çalışıon bozulun yenisini birde ps3 mü alıcan direk üstüne ps3 alsan daha mantıklı değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: heqle

Kimse yazmamış benden sana kıyak olsun TWO 1-2 oyununu mutlaka oyna en az gears of war kadar muhtesemdir. Ben hala o oyunun etkisindeyim çıkamadım bir türlü :)

Two derken açılımı nedir acaba Army of Two mu?
  • Bu konu tam bana göre olmuş

Çok işime yariycak Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

hayırlı olsun hocam o oyunların hepsini begenecegine emin olabilirsin ben daha live ortamını sadece 1 aylık tattım, bu xbox bozulsun diye bekliyom bozulmuoda , bozulursa yenisini alcam yada ps3 +xbox alcam ps3 orjinal, xbox korsan takılmaya dvm etcem hayırlısı

emmi nediyon xbox ı bozmayamı çalışıon bozulun yenisini birde ps3 mü alıcan direk üstüne ps3 alsan daha mantıklı değilmi

öyle tabi ama falcon diye korkuttular hep diken üstündeyim 1 yılıda doldu garibanın ps3 almayı bekliyorum ama artık fiyatı 700 altına düşsün yoksa almicam :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.