Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
501.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mj_dangerous

Benim için harddisk önemli değil. Benim için iyi olanı almaktır. Xbpx 360 ELİTE nin çok harika birşey olduğunu söyliyenler de var ve pro packın da. Ama eğer aralarında sadece HDD farkı varsa Pro pack alabilirim. Peki neden bu farkı ortaya koyma sebebinizi öğrenebilirmiyim. HDD farkı dedinizde yane hangi konuda neyi eksik

Bütün modellerin teknik özellikleri aynıdır. Yani en düşük model olan Arcade ile en yüksek model olan Elite, teknik bakımdan aynıdır. Oyunları aynı performansta çalıştırır. Paketler arasındaki farklar, HDD, kablolar, ve Live abonelikleridir. Paketler hakkında detaylı bilgiler forumumuzda mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Benim için harddisk önemli değil. Benim için iyi olanı almaktır. Xbpx 360 ELİTE nin çok harika birşey olduğunu söyliyenler de var ve pro packın da. Ama eğer aralarında sadece HDD farkı varsa Pro pack alabilirim. Peki neden bu farkı ortaya koyma sebebinizi öğrenebilirmiyim. HDD farkı dedinizde yane hangi konuda neyi eksik

Bütün modellerin teknik özellikleri aynıdır. Yani en düşük model olan Arcade ile en yüksek model olan Elite, teknik bakımdan aynıdır. Oyunları aynı performansta çalıştırır. Paketler arasındaki farklar, HDD, kablolar, ve Live abonelikleridir. Paketler hakkında detaylı bilgiler forumumuzda mevcut.

X - Box 360 In ARCADE modelinde X - Box 360 ELİTE kadar 3 kırmızı denilen donanım hatası giderilmiş mi Ve eğer ELİTE ile aynı perfornmansta oyunları çalştırıyorsa Ve Elite ile tek eksiği HDD ise x360ARCADE alabilrim. Ama bu soruma cevap vermenizi isterim

X - Box 360 In ARCADE modelinde X - Box 360 ELİTE kadar 3 kırmızı denilen donanım hatası giderilmiş mi Ve yeni üretilen makinamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_dangerous -- 5 Nisan 2008; 11:27:30 >

• quote:

quote:

quote:

X - Box 360 In ARCADE modelinde X - Box 360 ELİTE kadar 3 kırmızı denilen donanım hatası giderilmiş mi Ve eğer ELİTE ile aynı perfornmansta oyunları çalştırıyorsa Ve Elite ile tek eksiği HDD ise x360ARCADE alabilrim. Ama bu soruma cevap vermenizi isterim

X - Box 360 In ARCADE modelinde X - Box 360 ELİTE kadar 3 kırmızı denilen donanım hatası giderilmiş mi Ve yeni üretilen makinamı

Arcadenin falcon anakartlı olan modeli yeni yani elite gibi 3 kırmızı olayı en aza indirilmiş.

• Arcade sistemler Elite'lerden daha yenidir. Ama önemli olan üretim tarihidir.
  • tekrardan yorumun için teskkur ediyorum kararımı senın verdının öneriler dogrultusunda XBOX 360 ARCADE ve 22' bir monitor alarak oyunlarada dalmak istıyorum birde hazıranın ilk haftası alacagım umarım dolarda duser
  • Doların inip çıkması konsolları etkilemiyor. Halen aynı fiyattalar. Ama monitörleri bilemem tabi.
  • zaten moitor için dedim kardesım birde umarım bu xbox u ankarada bulabilirim yoksa istanbula gıdecek halım yok
  • İstanbul'dan sipariş verme şansın da var. Sorunsuz ulaştırıyorlar kargoyu bir günde.
  • Benim bir kaç sorum olacak öncelikle makinayı amerikadan getirteceğim,büyük ihtimalle elite almayı planlıyorum fakat elite edition un klasik xbox 360 tan farkı nedir,amerikadan alırken pal,nstc fiyatları fark edermi?,orjinal oyunda fark yaklaşık olarak ne kadardır(Türkiye için),eğer ethernet kablosuyla bağlayamıyorsam wireless adaptör almak zorundamıyım?

Teşekkürler
  • quote:

Arcade sistemler Elite'lerden daha yenidir. Ama önemli olan üretim tarihidir.

X - box 360 ARCADE fiyatı ne kadar peki öğrenebilirmiyim. Ve istanbulda nerde bulabilirim
  • quote:

quote:

Arcade sistemler Elite'lerden daha yenidir. Ama önemli olan üretim tarihidir.

X - box 360 ARCADE fiyatı ne kadar peki öğrenebilirmiyim. Ve istanbulda nerde bulabilirim

tahtakale atik elektronikte 580 ytl,özkan elektroniktede 600ytl idi...
  • Ben bugün Atik Elektroniğin kadikoydeki mekanına sordum telde , Pal Arcade Pack 600 ytl dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

Ben bugün Atik Elektroniğin kadikoydeki mekanına sordum telde , Pal Arcade Pack 600 ytl dediler.

hopps...
  • arkadaşlar yokmu halo pack kullanıcısı... yorumlarını aliyim nedir ne diildir,fazla mı ısınır,geç mi demlenir?
  • Her zaman söylüyorum. Falcon anakartlı ise, her modelden alabilirsiniz. Artık sormayın şöyle sorular, öğrenin
  • quote:

Her zaman söylüyorum. Falcon anakartlı ise, her modelden alabilirsiniz. Artık sormayın şöyle sorular, öğrenin

hocam bi yanlışlık olmuş iki başlığada aynı soruyu yazmışım...halo pack'de güzide bir modelidir xbox360'ın hernekadar falcon boardsız olsada...
  • bende logitech 2+1 x230 ses sistemi war. xbox360 alsam nasıl takıcam ses sistemini?
  • öncelikle bu konuyla ilgilenenlere teşekkür etmek istiyorum
    beyler benim konsolum premium pack,bildiğiniz gibi hdmı çıkışı yok.
    televizyonum malesef hdmı çıkışından sedece 1080p desteği geliyor.hem bu sevepten hem de 3k sıkıntısı olmayan bir konsol almak istiyorum.
    babam çarşamba günü almanya'ya gidiyor.duyduğuma göre arcade pack'ler 199 euro olmuş.bu sebepten yeni bir xbox almak istiyorum.
    1-sorum alırken dikkat edilebilecek bir şey varmı?yani anakart bilmem ne filan...
    2-kendi xbox'ımdaki kol,hdd ve daha 4-5 ay kullandığım live gibi parçalar yeni xbox'ımda çaılışırmı?kendi xbox'ım ntcs-u'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92 -- 7 Nisan 2008; 0:33:45 >
  • arkadaslar xbox360 almayı düsünüyorm ama bu konsol hakkında fala bilgim yok birkaç sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim öncelikle bazı modallein arkasında hdmi portu var ama bazılarında da yok yani arasındaki fark nedir? bunların görüntü açısından hdmı portu olmayan dahamı kötü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyraz86

arkadaslar xbox360 almayı düsünüyorm ama bu konsol hakkında fala bilgim yok birkaç sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim öncelikle bazı modallein arkasında hdmi portu var ama bazılarında da yok yani arasındaki fark nedir? bunların görüntü açısından hdmı portu olmayan dahamı kötü??

Hdmi yoksa 1080p görüntü alamazsın.Bunun dışında 720p'de hdmi ile bağlarsan görüntü daha keskin görünür
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.