Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
501.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deniz92

öncelikle bu konuyla ilgilenenlere teşekkür etmek istiyorum
    beyler benim konsolum premium pack,bildiğiniz gibi hdmı çıkışı yok.
    televizyonum malesef hdmı çıkışından sedece 1080p desteği geliyor.hem bu sevepten hem de 3k sıkıntısı olmayan bir konsol almak istiyorum.
    babam çarşamba günü almanya'ya gidiyor.duyduğuma göre arcade pack'ler 199 euro olmuş.bu sebepten yeni bir xbox almak istiyorum.
    1-sorum alırken dikkat edilebilecek bir şey varmı?yani anakart bilmem ne filan...
    2-kendi xbox'ımdaki kol,hdd ve daha 4-5 ay kullandığım live gibi parçalar yeni xbox'ımda çaılışırmı?kendi xbox'ım ntcs-u'dur.

1.Falcon almaya dikkat et
    2.Çalışır
  • peki falcon olduğunu nasıl anlarım?
    ve falcon olmayan arcade pack'lerin ne farkı acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92 -- 7 Nisan 2008; 10:57:07 >
  • Falconlar ısınmaya karşı daha dayanıklı.Adaptörde 175w yazıyorsa falcondur
  • dostum yardımların için çok sağol;
    peki 175w olduğunu kutuyu açmadan anlıyabilirmiyim?
  • sana bu konuda dragonstory yardımcı olabilir , sen en iyi si onunla bi iletişime geç . Şuan elinde sıfır xbox 360 premium da varmış . falcon işlemcili 175watt . güvenilir biridir
  • arkadaşlar çok gereksiz bir soru sorucam kusura bakmayın...
    alette normal dvd film izleyebiliyomuyuz yada dix vs... bide hddvd izliyebiliyomuyuz yoksa sadece dldvd mi destekliyor max???
  • quote:

Orjinalden alıntı: jabbuk

arkadaşlar çok gereksiz bir soru sorucam kusura bakmayın...
    alette normal dvd film izleyebiliyomuyuz yada dix vs... bide hddvd izliyebiliyomuyuz yoksa sadece dldvd mi destekliyor max???

normal dvd izleyebilirsin sadece.Hd dvd için ayrı okuyucu alman lazım
  • bir de şunu sormak istiyorum yakın zamanda abd den kuzenim gelcek orda pal bulma şans var mı yoksa sadece ntsc mi var orda zira adaptörle filan uğraşmak istemiyorum da... eğer orda pal bulunma şansı varsa ordan sipraiş vericem kuzenime de sorabilirdim ama çok yoğun olduğu için bir de xbox piyasasını araştırmasın die burda soruyorum. bu arada cella sağol cevap için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jabbuk

bir de şunu sormak istiyorum yakın zamanda abd den kuzenim gelcek orda pal bulma şans var mı yoksa sadece ntsc mi var orda zira adaptörle filan uğraşmak istemiyorum da... eğer orda pal bulunma şansı varsa ordan sipraiş vericem kuzenime de sorabilirdim ama çok yoğun olduğu için bir de xbox piyasasını araştırmasın die burda soruyorum. bu arada cella sağol cevap için...

Büyük ihtimalle bulamayacaktır. Yani mağazalarda falan bulamaz. Çünkü orada satılan oyunlar da NTSC olduğundan, kimsenin PAL ihtiyacı yoktur.
  • sağol zeus
    neyse artık avrupadan gelecek tanıdık olmadığına göre el mahkum tr de bi yığın para vericez:(((
  • quote:

dostum yardımların için çok sağol;

beni sallayan yok heralde
  • quote:

quote:

Kutunun sol yanındaki barkodlu etiketin sondan ikinci satırında 175W mı 203W mı neyse yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeberan

quote:

quote:

Kutunun sol yanındaki barkodlu etiketin sondan ikinci satırında 175W mı 203W mı neyse yazar.

kendi premium xbox'ımın her tarafına baktım yazmıyo malesef.yeni konsollardamı yazıyo?
  • Bendeki elite 2007 üretimli, aynen yerini tarif ettim. yenilerde yazması lazım.
  • Arkadaşlar bu cihaz 600 ytl ye satiliyor arcade almayi dusunurken bu cihaza rastladim sizce hangisi daha mantikli bu arada kutuda GO PRO yaziyor

Xbox360 Premium NTSC-U Falcon Chipset

# USA NTSC-U
    # Yeni nesildir. (Falcon Chipset)
    # 175W (Falcon chipset)
    # 20GB HDD li modeldir.
    # 0'dır. Kutusu dahil açılmamıştır.
  • Arkadaşlar Elite Falcon var mı ?
  • heralde onların hepsi falcon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kut

Arkadaşlar bu cihaz 600 ytl ye satiliyor arcade almayi dusunurken bu cihaza rastladim sizce hangisi daha mantikli bu arada kutuda GO PRO yaziyor

Xbox360 Premium NTSC-U Falcon Chipset

# USA NTSC-U
    # Yeni nesildir. (Falcon Chipset)
    # 175W (Falcon chipset)
    # 20GB HDD li modeldir.
    # 0'dır. Kutusu dahil açılmamıştır.

PAL almak her zaman daha mantıklıdır ülkemiz itibariyle ama bu modeli de alabilirsin. Fiyatı fena değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar Elite Falcon var mı ?

Şu anda Elite Falcon modeller satılmaya başlandı ülkemizde. Hemen hemen hepsi falcon. Alırken yine de dikkatli olmak lazım tabi.
  • Benim 2 sorum olacak. Artik x360'lanma zamani geldi diye dusunuyorum.

1- Izmir'de bu aleti guvenle alabilecegimiz neresi var? Bilen varsa tel numarasini paylasabilir mi? Fiyatlar ne civarda geziniyor? Taksit yapan yerler var mi?

2- Annem mayista Isvicre'ye gidecek. Birkac online siteden gordugum kadariyla 299CHF'ye satiliyor arcade packler, 390 YTL civari yapiyor bu rakam. Arastirdigima gore cihaz 3.5 kg, kablolar falan derken max 5kg gelir diye dusunuyorum. Elinde pal arcade pack olan varsa paket icerigi tam kac kg paylasirsa sevinirim. Ayrica x360'i Isvicre'den almak bana ne gibi dezavantajlar yaratir? fw islemleri sonrasi zaten garanti gibi bir derdim olmayacak. Tek amac ucuza almak ve aleti bozana kadar hakkini vermek. :) Yani sozun ozu Isvicre'den xbox alinir mi? :)

Cevaplariniza simdiden tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.