Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet niyetim xbox elite almak fakat fw siz almaya niyetim war bunu nedenı xbox livea dertsiz tasasız baglanmak bi iki sorum da war
    1) fw siz nerde bulabılrım ? irmaktoys elit pal icin nakitte 690 tl demıs sızce uygunmu
    2)tabıyatıyle orj oyun kullancaz en uygun nerde yada en kolay nerde bulurum sizce . Gittigidiyor da uygun bır kac war ama back up ta mılletımı yıyolar dıye ıcıme bı suphe dustu
    3)gene gittigidiyor xbox live icin hazır paket uyelık war orda hazır uyelık almak sızce ugrasmamak adına nasıl 70 ytl demıs selamlar saygılar tum annelerımızın gecmıs anneler gunu kutlar ellerınden operım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakoliksever -- 12 Mayıs 2008; 17:50:29 >
  • Elite almak isteyenler FALCON ELITE modeli sitesinde gordum Endem Elektronikte 633 YTL ye kadar inmis . Ben aldigimda yapsalardi su kampanyayi keske
  • Arkadaşlar Endem'de satılan Xboxlar fw'li mi ? Irmak toys.daki gibi.
  • ARKADASLR BENDE NE XBOX WAR NEDE PS 3...IKISINDEN BIRINI ALMAK WE ARTIK GTA4 OYNAMAK ISTIYORUM !!!!HANGISINI TAWSIYE EDERSINIZ???BIDE UCUZCA HESAPLI OLSUN AMA KALİTEDEN DE SASMAYALIM
  • xbox 360 en ucuz oyunlar nerde satılıo (FWli aletler için:D) burdan yazamıosanız pm atabilirsnz..bide ırmak toysland sitesinde 740 ytl yazıo elite için nası işse....
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-07

Elite almak isteyenler FALCON ELITE modeli sitesinde gordum Endem Elektronikte 633 YTL ye kadar inmis . Ben aldigimda yapsalardi su kampanyayi keske

kardeş iyi güzel demişsinde orda satan elite e elite demek için şahit gerek.
    120 GB Hard Disk yok ( 256mb mc veriyorlar)
    HDMI Kablo yok
    Component & Standart Video Kablo yok
    Head Phone yok
    Gold Live üyelik yok
    optik ses çıkışı için ara kablo yok

:)
  • Irmak toysland dan xbox 360 elite kredi kartı ile satın alacaksanız 740 ytl nakit alımlarda 690 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

Irmak toysland dan xbox 360 elite kredi kartı ile satın alacaksanız 740 ytl nakit alımlarda 690 ytl

Reklam Banerı gibi olmuş
  • arkadaşlar bu sorular xbox360 almam içn çok önemli lütfen yardımcı olun..
    1-arkadaşlar xbox360a pc hard diski takılabilirmi?(sata,ide)bağlamak için bişeler gerekiosa lütfen onlarıda aktarın??
    2-oyunlarda(backup)pal yada ntsc olması fark edermi? yani gider pal alırım adam bana ntsc oyun satar pal oyunum yok der yada ntsc alırım pal oyun verir.satan adama sorcakmıyız yani bu pal oyunumu fln die...
    pal da iki türde oynanırmı yada ntsc de iki türde oyun oynanırmı?en çok hangi tür oyun yaygındır(backup ve istanbulda)(tür derken pal yada ntsc)
    3-fw attırsam orginal oyun alsam live a girsem banlanırmıyım?
  • arkadaşlar yardımmmm??????
  • Arkadaşlar Xboxlar tv'den kayıt yapabiliyor mu ?
  • Orjinalden alıntı: batlordd

arkadaşlar bu sorular xbox360 almam içn çok önemli lütfen yardımcı olun..
    1-arkadaşlar xbox360a pc hard diski takılabilirmi?(sata,ide)bağlamak için bişeler gerekiosa lütfen onlarıda aktarın??
    2-oyunlarda(backup)pal yada ntsc olması fark edermi? yani gider pal alırım adam bana ntsc oyun satar pal oyunum yok der yada ntsc alırım pal oyun verir.satan adama sorcakmıyız yani bu pal oyunumu fln die...
    pal da iki türde oynanırmı yada ntsc de iki türde oyun oynanırmı?en çok hangi tür oyun yaygındır(backup ve istanbulda)(tür derken pal yada ntsc)
    3-fw attırsam orginal oyun alsam live a girsem banlanırmıyım?

Bildigim kadar cevaplayım yanlış bildigimi dogru bilen düzeltsin lütfen
    1 xbox 360 a pc hdd si baglanmaz girişleri farklıdır
    2 Oyunlarda bölge kodu var bazı oyunlar ise region fre(her bölgeye olan) olarak çıkıyor oyunların misal pal bir makına aldınız bu cihaza region free(rf) ve pal oyun almak zorundasınız.Satıcıya makınayın bölge kodunu söylemen aldıgın oyunun bölge kodunu sormanda fayda var.
    3 Ban riski her fw li makınada vardır

xbox 360 lar tv den kayıt yapmaz

• xbox 360 en ucuz oyunlar nerde satılıo (FWli aletler için:D) yasak olduu için pm atın lütfennn?????
  • alırken makina palmı olmalı ntscmi hangisi daha avantajlı(şu adaptör durumu hariç bi avantaj)???
  • Oyunların %99 u pal e çıkıyor ve erken çıkıyor eger futbol basketbol oyunlarına fazla meraklı iseniz ntsc makınalara biraz geç çıkar,hemen hemen her oyun her bölgeye çıkıyor geçte olsa.
  • arkadaşlar 1 ay önce arcade pack aldım.live a hiç bağlanmadım.bahar update ini netten çekip kursak ban olayına yine de yakalanabilir miyiz?ve update olayı için pal ntsc-u ntsc-j için farklı mı oluyor.yoksa herhangi birini çeksek bölge olayı farketmiyor mu?
  • arkadaşlar kadıköyde kredi kartına taksitle nerden alınabilir atik demeyin artık kredi kartına taksit yapmıyorlar varmı bilen alıcam gidip kazıklanmak istemem
  • arkadaşlar 570 ytl fw li pal + 2 oyun bonusa vade farksız 10 taksit nasıl sizce bu gün alıcam
  • arkadaşlar ben ps3 satıp xbox almak istiyorum ama en iyi modeli nedir bilmiyorum sizce ps3 satıp xbox360 almak sizce mantıklımı birde bu 3 ışık dedir
  • maddi durumun varsa bence hiç satma yani orjinal oyun alabiliyorsan çünkü ps3 daha ileriye dönük olurbiz xbox alanlarda zaten daha orta gelirli olduğumuz için alıyoruz yani korsan oyun için yoksa paramız olsa kesinlikle ps3 alırıdm
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.