Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç okumadan aynı sorulup duruyor ,bunlara cevap verme zorunda hissedenlerin rahatsızlığını anlıyorum ,ben de yeni aldım .Hiç olmazsa 3 ,4 sayfa geriye gidip okuyun bari..Yeni birşeyler öğrenirim diye bakıyorum ,zaman kaybı.Alcaksanız alın bilader.Aldıktan sonra sorun .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

bişey sorcam kafama çok takıldı.Bazı arkadaşlar forum daki farklı topic lerde oyunların hdd ye kaydedilip oynanabileceğinden bahsetmiş doğrumu?Doğruysa nasıl atılıyor?

Bu soruya cevap verecek yok mu?
  • arkadaşlar kulaklıgı olanlara soruyorum kulaklıgınızın ucunda dırek controller a gırecek gırıs mı var yoksa resımdekı gıbı giriş mi var???
    bende resımdekı gıbı degıl dırek jack gırısı var.cevaplarsanız sevınırım.bana satıcı eskı headsetlerde oluyor dedi resimdeki giriş şekli live a da bağlanamadıgımdan deneme sansım olmadı caısmıyorsa geri vereceğim headseti.

• Sonunda karanlık tarafa geçerek ilk konsolumu aldım. PS3'te sadece PES oynamış biri olarak acaba fps'lerde nasıl olur diye kafamı yorup duruyodum hatta xfps için bütçe bile ayırıcaktım ki COD4 oynamaya başlıyınca direk alıştım zaten bütün haftasonu GTA oynayarak geçti. Bir de GH3 satan biri bulabilirsem tam olucak. Herneyse beklentilerimi fazlasıyla aştı bu ve diğer topicte sky_walker başta olmak üzere yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim kafamda soru bırakmadıkları için, direk gittim aldım ...

Yukardaki soruya da cevap veriyim, bildiğin kulaklık girişi olarak düşün resimdeki gibi değil bende ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

arkadaşlar kadıköyde kredi kartına taksitle nerden alınabilir atik demeyin artık kredi kartına taksit yapmıyorlar varmı bilen alıcam gidip kazıklanmak istemem

feza eletronik'e bak bi istersen...
  • quote:

quote:

bişey sorcam kafama çok takıldı.Bazı arkadaşlar forum daki farklı topic lerde oyunların hdd ye kaydedilip oynanabileceğinden bahsetmiş doğrumu?Doğruysa nasıl atılıyor?

Bu soruya cevap verecek yok mu?

Bunu bende merak ediyorum. Hdd demo yüklemekten başka bir şeye yarıyormu? 120 gb lik hdd ne işe yarıyor oyunu hdd oynayamadıktan sonra?
  • Ben konsoluwww.gameseek.co.uk'tan almayı düşünüyorum. Fiyat 260 euro 500 lira'ya falan denk geliyor. Sizce güvenmelimiyim ve de ne kadar kargo parası biner.

Unutmadan Falcon anakartlı değilse ne gibi sorunlar olur?
  • @ Vrexza cevap ıcın saol bende merak edıp duruyordum.
    arkadaslar bır porgram vardı oyunların ıso dosyalarından regıon free mı pal mı ntsc mı onu gosterıyordu,bırde sector hatası varsa duzeltıyordu ama programı bır kere gordum bı daha goremedım unuttum adını bılen varsa adını paylasabılırmı???
    verbatımlerı bosuna yakmamak adına cok ıyı bı cozum olur.sımdıden tesekkurler
  • Arkadaşlar piyasada başka güvenilir satıcılarda var dün kargoya verildi ürün bugün akşam üzeri alacağım gerçekten dört dörtlük güvenilir bir satıcı herkese tavsiye ederim.

Syd Bilgisayar Elektrik Elektronik Hab. San. Tic. Ltd. Şti.

Rıhtım Cd. Başçavuş Sk. Yazıcıoğlu İş Hanı No:2-4/7 Kadıköy İstanbul

Showroom Tel: 0 216 347 07 53

Teknik Servis: 0 216 330 79 06

Msn: info@syd.com.tr

Gittigidiyor Dükkanımız Shop.syd.com.tr

http://www.syd.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 20 Mayıs 2008; 13:07:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Arkadaşlar piyasada başka güvenilir satıcılarda var dün kargoya verildi ürün bugün akşam üzeri alacağım gerçekten dört dörtlük güvenilir bir satıcı herkese tavsiye ederim.

Syd Bilgisayar Elektrik Elektronik Hab. San. Tic. Ltd. Şti.

Rıhtım Cd. Başçavuş Sk. Yazıcıoğlu İş Hanı No:2-4/7 Kadıköy İstanbul

Showroom Tel: 0 216 347 07 53

Teknik Servis: 0 216 330 79 06

Msn: info@syd.com.tr

Gittigidiyor Dükkanımız Shop.syd.com.tr

http://www.syd.com.tr

Bende burdan alıcam Allah kısmet ederse.Önceden Nintendo ds aldım.Adamlar r4 ve bir çok aparatını alınca indirim yaptılar ve kredi kartına vade farksız 10 taksit yaptılar.Birde 2 oyun atarız dediler tam 15 oyun attılar.Hakikaten çok güvenilir bir yer.

• Alırken çok kuşkulandım forumda hemen hemen kimse burayı bilmediği için ama güvenilir olduklarını gösterdiler 10 larca soru sordum hepsini nezaketle cevapladılar 1 senede teknik servis garantisi var merak edenler için tekrar söyliyeyim 6 taksit 584 ytl'ye aldım.
  • 584 lira xbox 360 arcade için biraz pahalı ama 1 yıl garantili olması çok iyi.
  • quote:

584 lira xbox 360 arcade için biraz pahalı ama 1 yıl garantili olması çok iyi.

550 verip güvensiz bir şekilde alacağıma 34 lira çok değil ha İstanbulda olsam atikden alırdım orası ayrı ama benim gibi hayli uzak tek şansı internetden alacaklar için bu tür farklar çokda önemsenmemeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Ben konsoluwww.gameseek.co.uk'tan almayı düşünüyorum. Fiyat 260 euro 500 lira'ya falan denk geliyor. Sizce güvenmelimiyim ve de ne kadar kargo parası biner.

Unutmadan Falcon anakartlı değilse ne gibi sorunlar olur?

birader dikkatini çekeyim fiyat euro değil ingilterede pound kullanılıyor. bende ingiltereden sipariş vermek istiyorum ama ps3 40 gb +xbox360 elite 1200 civarına geliyor. değer mi değmez mi bilmiyorum. en çok da garanti durumu düşündürüyor beni. benim anlamadığım nokta şu. sony global bir marka. hemen hemen her ülkede ürünleri satılmakta. faturalı alınmış ürünlerin garantisini her yerde sağlasa çok güzel olurdu. ne dersiniz arkadaşlar, ingiltereden getirdeyim mi konsolları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Mayıs 2008; 20:21:38 >

• arkadaslar sizce nasil bi teklif
    xbox 360 arcade
    fwli 256mb kartli faln olan bi xbox 360a 430 dolar dedi sizce aliyimmi fwlidir ve ustune ustluk 2 yilll garantili
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Alırken çok kuşkulandım forumda hemen hemen kimse burayı bilmediği için ama güvenilir olduklarını gösterdiler 10 larca soru sordum hepsini nezaketle cevapladılar 1 senede teknik servis garantisi var merak edenler için tekrar söyliyeyim 6 taksit 584 ytl'ye aldım.

dostum baska var mı arcade orada acaba...kredı kartına taksıt olayı benımde kafama yattı...fw falan yapıyolar degıl mı?yanında ekstra bırseyler verıyolar mı?
  • Heralde o linkte 6 taksite 2 tane daha var dün elime geçti FW yapmışlar tüm aparatlar kutudaydı 2007/10 üretim tarihi ve 175w.
  • arkadaşlar bi kaç sorum olacak yeni xbox 360 arcade alacak biri olarak;

1- bu fw olayı nedir ne işe yarar?
    2- kopya oyun bulmak kolaymıdır zormudur, tehlikesi varmıdır, nasıl yazdırılır?
    3- arcade falcon lara herhangi bir hdd takmak mümkünmüdür?
    4- pal makine için en ucuz nereden orj. gta4 bulurum?
    5- gta 4 deki kaplama sorunu için benq okuyucular sorunlu denmiş galiba almadan önce nelere dikkat etmeliyim gta4 ü düzgün oynayabilmek için?

şimdiden çok teşekkürler, cevaplar bnm için çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 22 Mayıs 2008; 5:02:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutay0

arkadaşlar bi kaç sorum olacak yeni xbox 360 arcade alacak biri olarak;

1- bu fw olayı nedir ne işe yarar?
    2- kopya oyun bulmak kolaymıdır zormudur, tehlikesi varmıdır, nasıl yazdırılır?
    3- arcade falcon lara herhangi bir hdd takmak mümkünmüdür?
    4- pal makine için en ucuz nereden orj. gta4 bulurum?
    5- gta 4 deki kaplama sorunu için benq okuyucular sorunlu denmiş galiba almadan önce nelere dikkat etmeliyim gta4 ü düzgün oynayabilmek için?

şimdiden çok teşekkürler, cevaplar bnm için çok önemli.

1.firmware xboxun dvdromunu flashliyarak senin kopya oyun oynamana izin verir eger turkiyede varsa cip taktir derim cunki fw ile xbox livedan banlanirsin ama cip ile orijinal oyun alirsan hemen kendini disaktif eder
    2.hem kolaudir hem zordur en kolay yontem senin kendinin indirip dvd-9 lara yazdirmandir
    3.evet
    4.bilmiorum belki d&r belki teknosa ama internet alisverisini bilioarsan play-asia hatta gittigidiyordan bile alabilirsin
    5.ne yaptiracagina bali cip mi fw mi?...fw yaptiracaksan o oyunu orijinal almalisin cip yaptiracaksan kopyada alabilirsin cunki fw optigin ayarlari oynar

• çip taktırmakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.