Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
502.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

slm lar 360'da eski xbox oyunlarını oynama şansımız varmı bilgi verirseniz çok sevinirim. Arcade Pal pack mevcut bende

evet oynayabiliyorsunuz.aşağıdaki linkten tam listesine bakabilirsiniz

http://www.gamespot.com/xbox/action/halo2/news.html?sid=6139702&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;3

• quote:

Orjinalden alıntı: тнємαу

quote:

slm lar 360'da eski xbox oyunlarını oynama şansımız varmı bilgi verirseniz çok sevinirim. Arcade Pal pack mevcut bende

evet oynayabiliyorsunuz.aşağıdaki linkten tam listesine bakabilirsiniz

http://www.gamespot.com/xbox/action/halo2/news.html?sid=6139702&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;3

saol arkadaşım bu iyi oldu

bişey daha soracam live'ın içerisinde oyun takılıyken konsolda oyun kolundan dvd'nin kapağını bir türlü açamadım oyunu açma kısmına geliyorum ama bir türlü dvd'nin içinde oyun varken açmıyor. Oyun yokken açılıyor ama nasıl yaparım bunu yav bi yardımcı olun bakmadığım yer kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: kos1

quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

önclikle eywallah yardımın için bunların resmi nedir yani nekadara patlar bede tüplü tv var ama şimdi lcd de daha iyi görüntü veir gibi geldi bana benimkisinin çözünürlüklüğü 1280x1024 ve 19 inc bu koşullarda grafik nasıl olur sence tüplü tv deki netliğin daha üstün bir grafik ortaya cıkarmı yoksa daha berbat bişeymi cıkar ?

arkadaşım vga kablosu 20-30 civarı birşey ama 40 a da satanları gördüm.tabi orjinali değil orjinali daha pahalı bir fiyatagidiyor,bu gender changer ıse dedıgım gıbı 2-3 ytl lık bırsey ama lcd ekranında hdmi girişi varsa hdmi dan bağlamanı tavsiye ederim.cok daha ıyı goruntu alırsın.dvi dan da bağlayanları duydum vga dan daha kaliteli olduğunu biliyorum sadece dvi girişinden alınan görüntünün.yani sıralama şöyle e düşükten en iyiye doğru vga-dvi-hdmi.lcd ekranın tepkime süresi 8ms den yüksek değilse bence daha iyi görüntü alırsın.ama tam olarak birşey diyemeyeceğim.bunlar kendi görüşüm.

quote:

Orjinalden alıntı: yekepe

quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

önclikle eywallah yardımın için bunların resmi nedir yani nekadara patlar bede tüplü tv var ama şimdi lcd de daha iyi görüntü veir gibi geldi bana benimkisinin çözünürlüklüğü 1280x1024 ve 19 inc bu koşullarda grafik nasıl olur sence tüplü tv deki netliğin daha üstün bir grafik ortaya cıkarmı yoksa daha berbat bişeymi cıkar ?

dostum bende konsolu ilk aldığımda arkadaşta tüplü tvde denemiştik obile yeter bana demiştim sonra evdeki 17' lg crt monitörümde denedim vga kablo ile sonuç gayet mükemmeldi,20 gündür başından kalkmıyorum...yaşasın crt monitör diyorum

yardımlarınız için tşşkürler bende zaten pc in monitörüne bağalayacağım :D çok teşşkürler yardımlarınız için gene :D

• Cevap için teşekkürler,

Aslında makina 230 usd bir de kardeşimin kalacağı otele kargo olsa olsa 10 usd yani toplam 240 usd ye denk geliyor. Bu da 300 YTL civarı yani 200 YTL avantajlı buradaki fiyata göre. Bu site Dubai deki online alışveriş için önerilen 2-3 yerden birisi o yüzden güvenilir gibi demiştim. Ama işte Falcon olup olmadğını öğrenmek lazım..Mail attım cevap bekliyorum. Bu arada Dubaiden Xbox ya da bu tarz elektronik eşya alan var mı? Gümrükte sorun oldu mu?
  • Arkadaşlar arcade ile elite'in farkı nedir? Biraz açıklar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcus83

Arkadaşlar arcade ile elite'in farkı nedir? Biraz açıklar mısınız?

arcade'de hdd yok ve yanında hediye arcade pacman, luxor gibi oyunlar var. Elite de Hdd var 120 gb hatırlıyorum ve kulaklık ve 1-2 fazla parça var...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marcus83

Arkadaşlar arcade ile elite'in farkı nedir? Biraz açıklar mısınız?

arcade'de hdd yok ve yanında hediye arcade pacman, luxor gibi oyunlar var. Elite de Hdd var 120 gb hatırlıyorum ve kulaklık ve 1-2 fazla parça var...

+ elite siyah renkli , arcade beyaz
  • atik elektronigin topicine yazdım ama cevap gelmedi
    atigin avrupa yakasındakı subesının adresı ve telefonunu verirmisiniz ...neyse gerek kalmadı YASİN elektronıkten alıcam arcade pal 500 ytl , bakırkoye yakın xbox360 oyunu satan yer varmı
    cok soru soruyorum ama .. şu falconlu pal arcade makıneler hangı uretımden sonra bellı oluyodu .. veya başka bi anlama yolu varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 28 Mayıs 2008; 15:07:57 >
  • quote:

oynayabilirsiniz, fakat arcade pack lerde hdd niz yok ise save yapamıyorsunuz diye biliyorum...
  • Arkadaşlar merhaba hayatımda sega satürn harici hiç konsolum olmadı hep arkların konsolu ile takıldım bütün ağırlık hep pc de benim fakat artık pc de oynamaktan bıktım kimse bizi önemsemeye başladı birtane Xbox360 almaya karar verdim peki bu cihaz yeni seri nolu garantili ve güvenilir nerelerden alınabilir elite modelini alıcam yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Achilles1987

Arkadaşlar bende X360 Premium vardı 3 kırmızı ışık verdi Arcade aldım hardiski taktım biliyorsunuz Arcadeden standart vga kablo çıkıyor premiumdaki HD kabloyu kullandım neyse GTA4 ü taktım oynuyorum eski saveimden devam ediyorum fakat loading süreleri uzadı ve oyun içinde flu bazı yerler yakınına gidince 1-2 saniye bekleyince detaylanıyor eskiden böyle bir problem yoktu. Acaba Arcadelerin önbelleği falan mı düşük bu konuda bir bilgis, olan varsa cevap atarsa sevinirim. Teşekkürler

xbox da cache diye bir olay var, oyun oynadıkça, sık kullanılan dosyaları hafızasında yedekliyor ve daha hızlı erişim sağlıyor.bir müddet kullandıktan sonra eski haline dönecektir...umarım...
  • arkadaşlar izmirde xbox 360 satan güvenirilir bir yer biliyormusunuz
  • arkadaşlar bende bugün havuz elektronik ten aldım tahtakaleden. msnde konuştum 670 ytl ye elite packi aldım.gayet memnunum ps3 ü satıp aldım. ps3 ü alanlar xbox a dönüş yapmalı grafikler daha kaliteliymiş yaw 360 ın.derlerdide inanmazdım
  • arkadaşlar ben aldım xbox elite gta4 de verdiler. önerdiğiniz birşey var mı şunu yap önce falan diye, bide joystick falan tantılıcakmış onları nasıl yapıyoruz?
  • Arkadaşlar xbox360 aracadede hiç 3k sorunu yaşayan oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 31 Mayıs 2008; 11:38:33 >
  • Selam...
    xbox360 alıcam.Yani az kaldı almama hala araştırmalar yapıyorum.Burdan alsam olurmu?Güvenilirmi yani :)

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0701001&type=category
    Microsoft - Xbox 360 Elite Console - Black /// Our Price: $449.99

İnternetten aldığım zaman modelini filan nasıl öğrenebilirim ben 2008 model olduğunu
    Burdan aldığım zaman veya bunun gibi sitelerden aldığım zaman garanti olayı nasıl olucak zorluk çekermiyim
    Şimdi ben bunu aldım diyelim fw'yi ben kendim de yapabilirmiyim yani güncelleme filan galiba indirip kuruyoruz sanırım
    Elite Console almalıyım değilmi şu an için.

• Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız 499 dolara Elite almayın yurt dışından. Kargoyla daha pahalıya gelecektir çünkü. Yurt içinden alın, görerek ve bilerek almış olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gcom34

Selam...
    xbox360 alıcam.Yani az kaldı almama hala araştırmalar yapıyorum.Burdan alsam olurmu?Güvenilirmi yani :)

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0701001&type=category
    Microsoft - Xbox 360 Elite Console - Black /// Our Price: $449.99

İnternetten aldığım zaman modelini filan nasıl öğrenebilirim ben 2008 model olduğunu
    Burdan aldığım zaman veya bunun gibi sitelerden aldığım zaman garanti olayı nasıl olucak zorluk çekermiyim
    Şimdi ben bunu aldım diyelim fw'yi ben kendim de yapabilirmiyim yani güncelleme filan galiba indirip kuruyoruz sanırım
    Elite Console almalıyım değilmi şu an için.

Elite'nin tek artisi hdd ve 1-2 parca fazlasiyla geliyor . Elite alsanda farketmez Halo alsanda Arcade alsanda . Falcon yada Zepyhr olmasina dikkat edin (Falcon tercihimizdir) + olarak Elite'ler baya dustu , cogu yerdede alirken fw yi ucretsiz yapiyolar boyle yerlerden almaktansa ZeuS'un dedigi gibi gorerek bilerek al ...

• Arkadaşlar xbox360 için ucuz kol nerden alabilirim acaba usb bağlantılı olanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız 499 dolara Elite almayın yurt dışından. Kargoyla daha pahalıya gelecektir çünkü. Yurt içinden alın, görerek ve bilerek almış olursunuz.

ben 640 a elite buldum.ankarada.güvenilir biryer.
    psp mide ordan almıştım hiç sorun yaşamadım.tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_viper18 -- 1 Haziran 2008; 3:10:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.