Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
501.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer versiyonunu kırdırıp oynamak istersen regionfree oyunlar baya işini kolaylaştıracaktır PAL alırsan çevirici almazsın amerikada ntsc ler ucuz ancak tr de pahalı sen alacak olduktan sonra biz yardımcı oluruz benim siteye de bir bakarsın orada değişik modeller var. Satış işi her zaman hassas konudur bu hassasiyeti forumlarda değil direk yüz yüze dükkanlarda aramalısın bir de sattıgı malın ne oldugunu bilmeyen ve çelişkili bilgi veren tereddütlü kişilerden dükkan dahi olsa alışveriş yapma. (Böyleleri TR de çok var) Saygılar.
  • arkadaşlar bu xbox 360 elite modellerin ilk üretim tarihi ne zaman bilen var mı?
  • Arkadaslar yakın bir zamanda ps3 alma ihtimalim var ama biraz daha param kalıyor bununlada xbox almak istiyorum şimdi siz bana hangi modelini önerirsiniz. 3k falan sorunlar çıkıyor en az sorun olan xbox ELİTE mi acaba, bunu merak ediyorum zaten alırsam makınaya FW attırmayacagım. Bi yardım edersenız sevınırım arkadaslar. Aklımda ELITE Var sizce en sağlamı o mu?
  • Arcade versiyonları almalısın tabi ki. En son çıkan onlar. 65nm işlemcili (CPU) Falcon anakarta sahip olmasına dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Arcade versiyonları almalısın tabi ki. En son çıkan onlar. 65nm işlemcili (CPU) Falcon anakarta sahip olmasına dikkat et.

Ama elite'ler daha pahalı değilmi hocam ve arcadeler kaç gb?
  • ya bende xbox almak istiyorum bir sürü çeşiti varmış hangisini önerirsiniz ve fiyatı ne kadar? ayrıca tv tüplü bildiğimiz tv bi sorun olurmu?
  • ya arkadaşlar lütfen cevap alabilirmiyimbu 3 kırmızı ışıkmı ne öyle bişe varmış makina öüyomuş ne oluyo bu lütfen bu sorumuda yanıtlarmısınız
  • @ken, arcade pack te memory card var.HDD yi ayrı alabilirsin.

@GSoldier , en son çıkan falcon anakartlı cihazları tercih etmeni öneririm.bulamazsan eğer ELİTE veya HALO pack lerde sorunsuz cihazlardır. 3K olayı forumda denk gelmedi şimdiye kadar bu cihazlarda için rahat olsun.Tüplü tv de oynaabilirsin ama HD grafik kalitesinde bir görüntü alamazsın.

@alpello forumda ATİK elektronik te bulabilirsin uygun fiyatta. 590 tl pal arcade yanlış hatırlamıyorsam.ntcs cihazlar daha uygun. fw de ücretsiz yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kén

quote:

Arcade versiyonları almalısın tabi ki. En son çıkan onlar. 65nm işlemcili (CPU) Falcon anakarta sahip olmasına dikkat et.

Daha pahalı olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Elite'lerden daha yeni anakarta sahip Arcade paketler var. Onlardan almak akıllıca olur. Daha sonra HDD alıp takma şansınız da olabilir. 256Mb hafıza kartı uzun süre oyun kaydetmek için yeterli olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

@ken, arcade pack te memory card var.HDD yi ayrı alabilirsin.

@GSoldier , en son çıkan falcon anakartlı cihazları tercih etmeni öneririm.bulamazsan eğer ELİTE veya HALO pack lerde sorunsuz cihazlardır. 3K olayı forumda denk gelmedi şimdiye kadar bu cihazlarda için rahat olsun.Tüplü tv de oynaabilirsin ama HD grafik kalitesinde bir görüntü alamazsın.

@alpello forumda ATİK elektronik te bulabilirsin uygun fiyatta. 590 tl pal arcade yanlış hatırlamıyorsam.ntcs cihazlar daha uygun. fw de ücretsiz yapılıyor.

teşekkür ederim birde bişey daha sormak istiyorum.ben baya ps2 oynadım şimdide kendime almak istiyordum xbox işe ps2 arasında kaldım ve xbox un kolları çok değişik geliyor alışabilirmiyim rahatmı hiç xbox kullanmadım daha

• PS2'den sonra biraz büyük gelebilir ama alıştıktan sonra çok kullanışlı olduğunu göreceksin.
  • peki teşekkür ederim bişey daha soracağım ps2 yi ve xbox ı 17 inch sıradan bir lcd monitöre bağlasak hangisinin görüntü daha iyi olur?
  • quote:

quote:

quote:

Daha pahalı olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Elite'lerden daha yeni anakarta sahip Arcade paketler var. Onlardan almak akıllıca olur. Daha sonra HDD alıp takma şansınız da olabilir. 256Mb hafıza kartı uzun süre oyun kaydetmek için yeterli olacaktır.

Bu hdd kaç peki Elitelerin 120 gb olması lazım.

• Elitelerin anakartları FALCON Olan varmı ? arkadaslar
  • istanbul anadolu yakasında nerde bulabilirim xbox360 veya elite
  • Platin Elektroniğin söylediğine göre, ellerindeki Elite modeller 65nm olanlardanmış. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, gidip görmek lazım.
  • quote:

Elitelerin anakartları FALCON Olan varmı ? arkadaslar

Atik Elektroniğe PAL Falcon (65nm) Elite ler gelmiş fiyat 870 YTL ya da o civarda bir şeydi hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Mart 2008; 21:21:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Elitelerin anakartları FALCON Olan varmı ? arkadaslar

Atik Elektroniğe PAL Falcon (65nm) Elite ler gelmiş fiyat 870 YTL ya da o civarda bir şeydi hatırladığım kadarıyla.

Tesekkurler
  • Merhaba bende amerikadan gelmiş bir arcade pack buldum alıcam bu hafta içi deneyerek. Ancak denerken nelerine bakmalıyım? Üretim tarihi dışın çünkü nasıl olsa arcade larda kırmızı yok değilmi? Birde bende hd ready philips pf serisi lcd var xbox ı high def. oynamak için kutudan çıkıyormu kabloları? çıkmıyorsa kaç a mal olur?
    Üst mesajları okudum ama anlamadım =( ses gelmio falan demişler.
    Benim tv nin hd girişi var! birde arcade de hdd yok ya buna başka hdd takılabilirmi? İpod falan bağlayınca görmesine yarıyacak bi pro yokmu hala?
  • Fazla birşeye bakmana gerek yok. Üretim tarihine bakmalısın tabi. AMa Arcade ise iyidir. Bir ihtimal falcon anakarta sahip olmayabilir ama o da önemli değil o kadar. Kullandığın LCD TV'de HDMI girişi için piyasada 10-15 liraya alınabilen HDMI kablolarından kullanabilirsin. Maalesef kutudan HD görüntü alabilmene yarayan bir kablo çıkmıyor. TV'de HDMI girişi yoksa, ki vardır, komponent kablo almalısın. O da forum ikinci el bölümünde falan bulunabiliyor sanırım. Ama en iyi görüntüyü HDMI'dan alırsın. Ses gelmeme olayı, PC monitörlerinde falan oluyor. Dahili hoparlörleri olmadığından. Senin TV'de hoparlör vardır herhalde
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.