Şimdi Ara

Yeni Xbox One S kullanıcısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir arkadaştan 900 TL ye garantisi 1 yıl daha devam eden xbox one s 1tb cihazı 900 TL ye aldım, içinde gta5 fifa vs oyunlarda var, fiyat nasıl ?

Birde size sormak danışmak istediğim bir kaç soru olacaktı;

1- Cihazda bir önceki arkadaşın live bağlı olan üyeliği açık, ve bu live üyeliğinde de yaklaşık 7 tane oyun var dolayısıyla ben bu üyeliği kaybetmeden giriş mailini ve şifresini kendi mailim yapmak istiyorum. Şuan arkadaşın bilgileri bende var ama onun bilgileriyle giriş yapmak istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

2- Gta 5 harici oyunları açmak istediğimde illaki ücretli olan live üyeliğini istiyor ? Halbuki bunlar cihazda yüklü illaki live üyelik mi almak zorundayım ?

3- Birde son olarak pil olarak şarj edilebilir duracell pil almak mı daha mantıklı yoksa, microsoftun xbox citlerini almak mı daha avantajlı?

Yardımcı olursanız sevinirim :)

• Yardım edebilecek kimse yok mu pek anlayamadım bu mevzulardan :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail adresi ve şifreyi Xbox One’ı satarken PC üzerinden hesaba girerek değiştirmiştim. Gold üyelik multi oyun oynamak için şart , hesapta görünüp açılmayan oyunlar da Gold üyelerine ücretsiz verilen oyunlardır, üyelik bittiyse açılmazlar (Platstation Plus gibi). Dörtlü paket şarjlı pil işini görür, masrafa gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Mail adresi ve şifreyi Xbox One’ı satarken PC üzerinden hesaba girerek değiştirmiştim. Gold üyelik multi oyun oynamak için şart , hesapta görünüp açılmayan oyunlar da Gold üyelerine ücretsiz verilen oyunlardır, üyelik bittiyse açılmazlar (Platstation Plus gibi). Dörtlü paket şarjlı pil işini görür, masrafa gerek yok.

çok sağolasın dostum :)
    inan bana cihaza o kadar yabancıyım gibi baya kurcalamam gerekiyor :)
  • Eğer kol ps3-4 kolu gibi olsun istiyorsan xbox şarj kiti al. Bittiği zaman usb'den takarsın ps kolu gibi kullanırsın

Ben şahsen GP'nin 4'lü şarj edilebilen pillerinden kullanıyorum. 2700 MAH olanlardan alırsan oldukça uzun süre dayanıyor zaten. 50-60 tl'ye şarj aleti ile birlikte alırsın
  • Merhaba kardesim.Ben de xbox one s 1 TB alali bir ay oldu.Fifa 17 paketli.Çek mek derken sifir makine 800 liraya geldi.Fiyat nasil diye sormuşsun.Kiyas yaparsin.Pilllere gelince yaklasik 5 gunder gunde en az 4 saat olacak sekilde oyun oynuyorum.Daha yarisina bile gelmedi.Kumandada duracell sarjli pil var.O yuzden hic masraf etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 31 Ekim 2017; 15:27:19 >
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Benim Anlamadığım bu kol şarj kitini USB bile takınca şarj ediyor da neden pili etmiyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one S alınırmı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal pillerin dolum şekli farklı lityum pillerin ki farklı,xbox için play and charge kiti aldığında normal telefon adaptörü ile bile şarj edebilirsin hiç sökmeden(ben ps4 ün gamepad ini öyle yapıyorum) ama pil olunca mecbur kendi dolum adaptörlerini kullanmak zorundasın.bende o yüzden yana yana play and charge kit arıyorum ama piyasada yok.
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    baya iyi almışsın, valla elektronik mağazalara bakındımda 500 gb ı bile 1400 den aşağı bulamadım, sen nerden aldın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Mail adresi ve şifreyi Xbox One’ı satarken PC üzerinden hesaba girerek değiştirmiştim. Gold üyelik multi oyun oynamak için şart , hesapta görünüp açılmayan oyunlar da Gold üyelerine ücretsiz verilen oyunlardır, üyelik bittiyse açılmazlar (Platstation Plus gibi). Dörtlü paket şarjlı pil işini görür, masrafa gerek yok.

hocam dediğiniz şeyi yaptım hesabı kendi üzerim aldım, dediğim gibi içinde parayla alınmış gta5 var, ödemeler kısmında gözüküyor. Şimdi makinayı fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum, kurulumu baştan yapıp, ücretsiz olarak indirebilir miyim gta 5i ? Sonuç olarak satın alınmış uygulama gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F1B7D34 -- 31 Ekim 2017; 22:22:22 >
  • Xbox live hesabı mail değişimi nasıl oluyor link vs açıklarsanız sevinirim

• Hocam,

Öncelikle şunu söylim mail hesabı başkasına aitse eski kullanıcı maili tamamen sana vermeyi kabul etmeli, çünkü mail ismini değiştirsen bile o hesaptan devam ediyor olucaksın, eski hesap yok olmuş olacak,
    buyur bu linkten yaptım.

• Satın alınmış oyunsa sorun olmaz, indirip oynarsın

• hocam,cihazı sıfırladım. Tüm oyunlar geldi ama cihazla verilen fifa 17 yok.kodu. girdiğimde kullanılmış diyor. tek. seferlik miydi yahu😐
  • Kodu girdiğinde kullanılmış demesi normal ama satın alınanlar arasında görünmüyorsa garip

• quote:

Orijinalden alıntı: Ensclate

baya iyi almışsın, valla elektronik mağazalara bakındımda 500 gb ı bile 1400 den aşağı bulamadım, sen nerden aldın ki ?

Gittigidiyordan aldım kardeşim.

• Arkadaşlar ben yeni x box one s aldım fortnite oyununa eşleşme
    Yeni Xbox One S kullanıcısı sağlayamıyoruz yardımcı olabilirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.