Şimdi Ara

'Yeni Xbox Tablet Tabanlı' [Tabletin Tahmini ilk Özellikleri Geldi Sayfa 2] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni XBOX konsolunun ne şekilde çıkacağını şuan kimse bilemez ama Nintendo'nun Wii U adlı konsolunu büyük bir merakla bekliyorum. Özellikle HD desteği ile eski oyunlarıda oynayabilecek olmamız yerinde bir özellik olacak her ne kadar Nintendo konsoluna HD desteğini geç vermiş olsa bile.
  • İnşallah sadece gamepad'i tablet olur o zaman tadından yenmez ama wii gibi çoluk çocuk konsolu olursa ps4 alırım oda öyle olursa oyunculugu bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Yeni XBOX konsolunun ne şekilde çıkacağını şuan kimse bilemez ama Nintendo'nun Wii U adlı konsolunu büyük bir merakla bekliyorum. Özellikle HD desteği ile eski oyunlarıda oynayabilecek olmamız yerinde bir özellik olacak her ne kadar Nintendo konsoluna HD desteğini geç vermiş olsa bile.

Kesinlikle kardesim bir sonraki nesilde sayet iki konsol dusunen oyun severler bence onceligi Nintendo Wii U ya verecek, cunki Xbox ve PS her zaman birbirinin alternatifi olmusdur, ama Wii U next gende hic birine alternatif olmuyacak ve herzamanki gibi Microsoft ve Sony Nintendo nun yeniliklerini takip edicek, ve Yeni Xbox PS4 de bu yenilikleri dahada gelistirecek, Wii U nun avantaji next gende cok erken cikmasi casual, Hard Core ve hatta MMO destegi vb
    .

The Daily'nin haberine göre Nintendo Wii U için özel bir yazılım marketi kurluyor. Nintendo Wii U için çok buyuk planlari bulunuyor. Şimdilik Mario Hesap Makinesi gibi basit yazılımlar bulunsa da Nintendo Wii U'nun -henüz isim verilmemiş- yazılım platformu bunun çok cok daha ötesinde olacak. Daha çok Apple'ın App Store'una benzetebiliriz. Yeni Network agi yazilimlari ve store ile Nintendo bu sefer dogru yolda.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Wii_U_Yazilimlari_Acisindan_Bereketli_Olacak-23379.htm

• Nintendo Wii U E3 2011 de Tablet kontrolle neler yapabilecegini sadece oyun disi uygulamalarla bile olsa yazilim destegiyle gosterdi. 7000 serisi AMD ekrankarti 768 Ram destegini 1GB ta cikardi, ve butun buyuk oyun sirketlerti ile anlasti PS3e 360 a cikan butun Hard Core oyunlar Wii U da hatta soylenen oki Wii U daki GTA5 in performansi suandaki PS3 ve 360dan cok ama cok fazla olucagi soyleniyor. Wii U nun bu tip yazilim destekleriyle guclendirdigi Tablet kontroll konsolu Yeni Xbox nerelere tasir kimbilir, zira iyi bir PS kullanicisi olarak Yazilim devi Microsoft un yeni Xbox da nedenli basarili isler cikartabilecegini tahmin etmek guc olmasa gerek.

• Wii U'nun bu sene içinde çıkacak olması sevindirici. Özellikle HD desteği ile mükemmel bir konsol olacak. Birde sistemi çözüldü mü yemede yanında yat bir sistem olacaktır.
  • Asagida verdigim haberdeki gibi yakinda Yeni Xbox icinde gelicek olan bir cok AAA kalitesinde MMORPG oyunlarina hazirlikli olun. Blizzard Entertainment Next-gene yeni konsollar Xbox PS4 icin bir cok bombasi olucak ve Titan bunlarin basini cekiyor demedi demeyin sadece nacizane bir tahmin.
    .

"Ubisoft is (probably) working on a Wii U New AAA MMORPG"
    .
    http://wiiugo.com/ubisoft-is-probably-working-on-a-wii-u-mmorpg/
    .

'Yeni Xbox Tablet Tabanlı' [Tabletin Tahmini ilk Özellikleri Geldi Sayfa 2]

• 3.Parti oyun yapımcılarından gelen ilk bilgilere göre ps4 teknik özellikleri 720'den daha iyiymiş.Xbox 720 ise yanında gelen kinect 2.0 ile daha çok interaktif ve yenilikçi bir yol izliyormuş.
    http://www.computerandvideogames.com/331361/ps4-early-specs-more-powerful-than-xbox-720-claims-source/
  • isin kotusu benim gibi gamepad'i devamli yere dusurenler icin Yeni Xbox ve Wii U daki tablet konturol buyuk sorun :) Wii U da 16,1 ekran mevcut bu haliyle bile tablet konturol cok hafifmis eli yormadigi soyleniyor fakat bu tablet yere duserse buyuk sorun cikar gibi geliyor, eminim Microsoft un olasi bir Tablet kontrol ile gelirse sayet buna karsi Microsoft muhendisleri nasil bir onnem alir merak ettim :) Birde Nintendo Wii U vidyolarinda Zelda gameplay izlerken Tabletemi bakayim TV yemi bakayim sasiriyorum :) kisa bir alisma sureci sonunda bu entegrasyon hallolur heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

3.Parti oyun yapımcılarından gelen ilk bilgilere göre ps4 teknik özellikleri 720'den daha iyiymiş.Xbox 720 ise yanında gelen kinect 2.0 ile daha çok interaktif ve yenilikçi bir yol izliyormuş.
    http://www.computerandvideogames.com/331361/ps4-early-specs-more-powerful-than-xbox-720-claims-source/

Ne kadar doğrudur bilinmez tabi ama; SONY yine aynı hataya düşecek gibi gözüküyor. Her şeyi grafik zanneden yeni yetme oyuncular gibi basıyor donanımı. Olay oyun konsolu ise, önemli olan kaliteli oyunlar ve oyunculara bunları beraber oynayabilecekleri kaliteli bir ortam sunmaktır, eğlencedir, donanım gücü sonra gelir. Vita'da da aynısını yaptı, mâliyetten patlayacak o konsol da, kırılmadığı sürece oyunlarını falan geçin, konsolun kendisinin satışları bile çok düşük olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 9 Ocak 2012; 13:35:20 >

• Bu ne böyle ya, inşallah böyle çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

isin kotusu benim gibi gamepad'i devamli yere dusurenler icin Yeni Xbox ve Wii U daki tablet konturol buyuk sorun :) Wii U da 16,1 ekran mevcut bu haliyle bile tablet konturol cok hafifmis eli yormadigi soyleniyor fakat bu tablet yere duserse buyuk sorun cikar gibi geliyor, eminim Microsoft un olasi bir Tablet kontrol ile gelirse sayet buna karsi Microsoft muhendisleri nasil bir onnem alir merak ettim :) Birde Nintendo Wii U vidyolarinda Zelda gameplay izlerken Tabletemi bakayim TV yemi bakayim sasiriyorum :) kisa bir alisma sureci sonunda bu entegrasyon hallolur heralde :)

Bu videoda (1:15 te) WiiU nun epey kalın olduğu görünüyor. Ben senin bahsettiğin gibi hafif olduğunu zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 9 Ocak 2012; 13:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

isin kotusu benim gibi gamepad'i devamli yere dusurenler icin Yeni Xbox ve Wii U daki tablet konturol buyuk sorun :) Wii U da 16,1 ekran mevcut bu haliyle bile tablet konturol cok hafifmis eli yormadigi soyleniyor fakat bu tablet yere duserse buyuk sorun cikar gibi geliyor, eminim Microsoft un olasi bir Tablet kontrol ile gelirse sayet buna karsi Microsoft muhendisleri nasil bir onnem alir merak ettim :) Birde Nintendo Wii U vidyolarinda Zelda gameplay izlerken Tabletemi bakayim TV yemi bakayim sasiriyorum :) kisa bir alisma sureci sonunda bu entegrasyon hallolur heralde :)

Bu videoda (1:15 te) WiiU nun epey kalın olduğu görünüyor. Ben senin bahsettiğin gibi hafif olduğunu zannetmiyorum.

Nintendo Wii U hakkinda epey bir arastirma icine girmisdim bir ara ve gelismeleri halen takip ediyorum, bir ara saglam bir kac yabanci sitede Wii U nu tabletinin gorundugunden daha hafif ve kullanisli oldugu yormadigi yaziyordu, PS3 den yaziyorum PC den ufak bir arastirma yaparsaniz ulasabilirsiniz. Aslinda evet goruntu olarak ergonomik gozukmedigi gibi agirda gozukuyor size hakveriyorum ama okudugum bir cok yerde Wii U tabletin iPad?den dahada hafif soyleniyo
    .

Bunların yanında 4 adet USB 2.0 SD kart girişine sahip.Çünkü Wii U?nun kendi dahili belleği bulunuyor ve bu yeterli olmadığı durumlarda oyuncuların hafızayı artırabilmesi için böyle bir seçenek sunulmuş.Ağırlık konusunda ise, bazı yabancı site editörleri cihazın iPad?den bile hafif olduğu belirtilmiş.
    .

Kaynak : http://www.sosyalbilgi.com/yeni-oyun-mekanlarina-hazir-olun.html
    .

'Yeni Xbox Tablet Tabanlı' [Tabletin Tahmini ilk Özellikleri Geldi Sayfa 2]

• Asla bildigimiz gamepad ler kadar hafif tabiki olmaz, 16,1 inclik ekrani var arti 27 cm yakin uzunlugu var bildigimiz gamepadlerin agirligindan daha fazladir normal olarak ama iPad?den bile daha hafif ve kullanisli deniliyor, zaten eger Microsoft da boyle bir Tablet kontrolle yeni Xbox da gelicekse sayet Microsoft Muhendisleri bunu daha ergonomik bir sekilde ele alabilirler ama her halukarda baska bir dunya ayrica ben Next gen de Xbox ve Sony cephesinde farkli en az 2 cesit Official konturol secenekleriyle gelir diye sadece bir tahmin yurutuyorum. istiyen Tablet kontrolle oynar istiyen klasik Xbox 360 gamepad in ufak rutujlanmis haliyle bu alternatif kontrol secenekleri olursa hic fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Boyle olursa el konsolu olur..

Wii U?dan verim alabilmek için, TV ile bağlantısını sağlayacak olan aparatına ihtiyacımız var. Zira Nintendo yetkilileri, ?bunun taşınabilir bir konsol olmadığını? söylerken işte buraya dikkat çekiyor. Çünkü siz oyun deneyimini TV?de yaşamak istemeseniz bile, sadece Tablet Wii U kontrollden oynamak istediginizde Wii U?nun TV ile bağlantısının kopmaması gerekiyor.
    .

Kaynak : http://www.sosyalbilgi.com/yeni-oyun-mekanlarina-hazir-olun.html

• Eğer son söylentiler doğruysa, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan CES 2012 (Consumer Electronics Show), Microsoft'un yeni Xbox'ını bariz olmasa da göstereceği yer olabilir.Söylenene göre tam olarak bu sene Haziran ayında düzenlenecek olan E3 fuarında karşımıza çıkması beklenen yeni Xbox, büyük ihtimalle Nintendo'nun Wii U konsolunda olduğu gibi ek bir tablet'le gelebilir.Henüz söylentiler gizemini koruyor ancak yeni Xbox'ın bir "dock" ve tablet'ten oluşacağı dedikoduları kulaktan kulağa yayılıyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Yeni_Xboxta_tab_let_mi_olacak-haber-47637p1.html

• CES 2012 bu ayin 10 nun'da basliyor. Yani yarin Sali gunu CES 2012 nin ilk gunu ve bazi kaynaklarda Microsoft tun yeni Xbox inda bir iki haber gelebilir denmis. Ben pek olasi gormuyorum fakat Haziran ayindaki E3 2012 fuarinda Microsoft yeni konsolunu tanitacaktir. CES 2012'de patlayacak 10 bomba icinde chip in haberinde yeni Xbox lafi dahi gecmiyo ama hala bazi kaynaklar CES 2012 de bi ihtimal diyor. Ama sorun degil cunku CES 2012 fuarinda Nintendo Wii U resmi olarak sunumu olucak, gecen E3 2011 de fazla bir sey gosterememislerdi ve Nintendo Wii U yu dahada gelistirdi E3 2011 de Wii U nun Ram' 768 mgb iken suanda CES 2012 de Ram 1 GB oldu.
    .

Stop the silly: Of course Xbox 720 won?t release in 2012
    .
    http://www.vg247.com/2011/12/15/stop-the-silly-of-course-xbox-720-wont-release-in-2012/
    .

CES 2012'de patlayacak 10 bomba!
    .
    http://www.chip.com.tr/konu/ces-2012-de-patlayacak-10-bomba_31318.html

• Casual kitleye iyice hitap edecek MS yani, Taklet+Kinect bir de donanımı PS4'ten düşük yaparsa bol bol Casual oyunla karşılaşırız artık..Grafik artık para kazandırmıyor, eldeki serileri de biraz daha iyi grafikli sunar Hardcore kitleye biz de razı oluruz..

Sony'de satışta yine geri kalabilir, yine Exc.lere basacak grafiği bu sefer iyice ileri götürürler PS3 gibi yine aşırı farklı bir mimari yapmazsa ki sanmıyorum artık firmalar da çözmeye başladı Multi Platform oyunlarda da iyi performans verecektir konsol..Onların sorunu yazılım gibi..

Yine de satış açısından iyi olsa da MS'nin bu politikasını sevmedim ben..Tabletti, Kinect 2.0 idi bunlara özel oyun, uygulama derken Hardcore kitle daha da fazla göz ardı edilecek..Turn10 bir FM yapar, 343'ün nasıl gideceği bell olmayan Halo'su ve belirsiz bir GeOW devamı..Bu gidiş kötü bana kalırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Casual kitleye iyice hitap edecek MS yani, Taklet+Kinect bir de donanımı PS4'ten düşük yaparsa bol bol Casual oyunla karşılaşırız artık..Grafik artık para kazandırmıyor, eldeki serileri de biraz daha iyi grafikli sunar Hardcore kitleye biz de razı oluruz..

Sony'de satışta yine geri kalabilir, yine Exc.lere basacak grafiği bu sefer iyice ileri götürürler PS3 gibi yine aşırı farklı bir mimari yapmazsa ki sanmıyorum artık firmalar da çözmeye başladı Multi Platform oyunlarda da iyi performans verecektir konsol..Onların sorunu yazılım gibi..

Yine de satış açısından iyi olsa da MS'nin bu politikasını sevmedim ben..Tabletti, Kinect 2.0 idi bunlara özel oyun, uygulama derken Hardcore kitle daha da fazla göz ardı edilecek..Turn10 bir FM yapar, 343'ün nasıl gideceği bell olmayan Halo'su ve belirsiz bir GeOW devamı..Bu gidiş kötü bana kalırsa..

Sony yine donanım olarak güçlü bir cihaz ile pazara girecektir ve dediğin gibi görsel olarak yine güzel şeyler oyunculara sunacaktır ama birde işin online boyutu varki iş buradada yazılıma dayanıyor yani Sony'nin güçsüz olduğu yere.

İşin can alıcı kısmı ise yeni nesil artık tamamen online'a dayalı olacak gibi görünüyor. Ağırlığın online oyuna kaydığı bir ortamda Ms herzaman işini götürür. Sony eğer aynı PSN ile yola devam ederse yada istenilen düzeye gelemezse ciddi anlamda sorun yaşar çünkü Ms durmadan Live'ı ileri taşıyor ki günümüz dediğim gibi online oyun deviri, ilerisi dahada beter olacak.

Birde sağlam bir donanım ilede tablet olarak hizmetini verebilir. Wii U oldukça sağlam bir cihaz olmuş ve adamlar direk Zelda gibi gelmiş geçmiş en iyi oyun ünvanına sahip bir seri ile lansman yapıyorlar. Bunun yanında Mario falan artık üst seviyelere hitap ediyor, Mario'nun yeni oyunları çok iyi gamepad hakimiyeti isteyen oyunlardır ki sinirden cihaz kırdırtabilir. Çok sıradan grafikler ilede çok kaliteli ve muazzam oyunlar sunabilirsin. Geow, Gow, Alan Wake yada Uncharted serisi kaliteli oyun olmak dışında oyunculuk yeteneği isteyen oyunlar mıdır hayır değildir ama en basitinden DS'de cidden oyunculuk yeteneği isteyen dinamiklere sahip sürüyle oyun vardır.

Ms'e kızıyoruz ediyoruz ama onlar şimdiden yeni nesil için birçok yeni oyun anlaşmasını falan imzalamış yada hazırlıyorlardır. Ms artık bu pazarda kendini fazlasıyla kabul ettirdi ve ona göre hamlelerini yapacaktır. Hem eldeki seriler hemde birçok yeni seri kazandıracaktır diye düşünüyorum.

• i pad? 2 nin argirligi 601 gr, Samsung Galaxy Tab'in agirligida 380 gram. Nintendo Wii U nun Tableti i pad den daha hafif olduguna gore en fazla 400 gr 450 gr arasinda birsey. Eger Microsoft da yeni Xbox'a boyle tablet konturol getirirse Microsoft Muhendisleri bu rakami daha dusuk tutar diye tahmin ediyorum.
  • Nintendo Wii U yeni nesilde apple store benzer daha gelismis bir Network alt yapiyla geliyorki EA Nintendo Wii U nun alt yapisina destek veriyor, EA' Origin ve Steam. Yarn CES 2012 fuarinin ilk gunu acaba sunumu yarinmi yapacaklar.
    .

Rumor: Wii U To Have Open Online System, Possibly Using EA Origin
    .
    http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/11/13/rumor-wii-u-will-to-have-open-online-system-possibly-using-ea-origin.aspx
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.