XBOX'ı bugün aldım ve hiç tecrübem yok. Lütfen cahilliğimi mazur görün.
XBOX'ı açtım update ettim, saat vb.. ekranları geçtim. Microsoft hesabı kısmındayım şu an.
1 tane hep kullandığım windows a girdiğim Türkiye hesabım var standart. Onunla giriş yapabilirim. Bir de yeni bir e-mail açmıştım daha XBOX'ı almadan, US diye.
Şimdi de foruma baktığımda Hindistan'ın avantajlı olduğunu görüyorum.
Amacım oyunları en ucuza alırken, multiplayerda bağlantı sıkıntıları ya da kullanıcı azlığı vs yaşamamak.
Bu sebeple, sorum şu: - Yeni bomboş US Microsoft hesabımla mı giriş yapmalıyım? Yoksa herşeyin bağlı olduğu Türkiye lokasyonlu yıllardır kullandığım Microsoft hesabımla mı? - Eğer TR'dekini seçersem, sonra şakır şakır ülke değiştirebilir miyim? Değiştirip satın alıp kurup tekrar orijinal TR hesabıma dönebilir miyim? - Mesela FIFA2015 i indirdim diyelim Amerika ya da Hindistan'dan.. Bu durumda, Amerikalı ve Hindistanlılarla mı oynarım? Eğer öyleyse bağlantı da riskli olur sanırım?... - Titanfall kodum çıktı kutudan. Hangi hesapla etkileştirmemin bana avantajı olur? (Yine multiplayer açısından soruyorum)
Lütfen kusura bakmayın cahilliğim için. Vaktiniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Saygılar.
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
- Yeni bomboş US Microsoft hesabımla mı giriş yapmalıyım? Yoksa herşeyin bağlı olduğu Türkiye lokasyonlu yıllardır kullandığım Microsoft hesabımla mı?
Senin tercihin. ben aynı durumda yeni Us hesabı açtım.
- Eğer TR'dekini seçersem, sonra şakır şakır ülke değiştirebilir miyim? Değiştirip satın alıp kurup tekrar orijinal TR hesabıma dönebilir miyim?
Evet. Ben şuan US hesapla hindistan / hong kong dan oyun alıp oynayabiliyorum.
- Mesela FIFA2015 i indirdim diyelim Amerika ya da Hindistan'dan.. Bu durumda, Amerikalı ve Hindistanlılarla mı oynarım? Eğer öyleyse bağlantı da riskli olur sanırım?...
Multide oyunu nerden aldığının bi önemi yok. Mesela fifada server bölgesini kendin seçiyorsun zaten. (bende fifayı hindistanda aldım 94 tlye :) )
- Titanfall kodum çıktı kutudan. Hangi hesapla etkileştirmemin bana avantajı olur? (Yine multiplayer açısından soruyorum)
Multi açısından bişey farketmez ama konsolun bölgesi farkeder burada sanırım. Yani konsolu trde aldıysan o kodu us hesaptan redeem edemezsin. Ben gift cardta yaşadım bu sorunu sırf o yüzden UK hesap açtım birde :)
quote:
Orijinalden alıntı: seratsss
- Yeni bomboş US Microsoft hesabımla mı giriş yapmalıyım? Yoksa herşeyin bağlı olduğu Türkiye lokasyonlu yıllardır kullandığım Microsoft hesabımla mı?
Senin tercihin. ben aynı durumda yeni Us hesabı açtım.
- Eğer TR'dekini seçersem, sonra şakır şakır ülke değiştirebilir miyim? Değiştirip satın alıp kurup tekrar orijinal TR hesabıma dönebilir miyim?
Evet. Ben şuan US hesapla hindistan / hong kong dan oyun alıp oynayabiliyorum.
- Mesela FIFA2015 i indirdim diyelim Amerika ya da Hindistan'dan.. Bu durumda, Amerikalı ve Hindistanlılarla mı oynarım? Eğer öyleyse bağlantı da riskli olur sanırım?...
Multide oyunu nerden aldığının bi önemi yok. Mesela fifada server bölgesini kendin seçiyorsun zaten. (bende fifayı hindistanda aldım 94 tlye :) )
- Titanfall kodum çıktı kutudan. Hangi hesapla etkileştirmemin bana avantajı olur? (Yine multiplayer açısından soruyorum)
Multi açısından bişey farketmez ama konsolun bölgesi farkeder burada sanırım. Yani konsolu trde aldıysan o kodu us hesaptan redeem edemezsin. Ben gift cardta yaşadım bu sorunu sırf o yüzden UK hesap açtım birde :)
Çok teşekür ederim.
En ucuz Fifa sanırım Hindistanda, ben de oradan alacağım.
Dance central spotlight alacaktım onda da Hongkong 22.5 TL görünüyor. TR'de 25 lira. Amerikada daha pahalı. Mesela hongkongdan aldım onu. Ek dans paketleri vsyi de hongkongdan mı almam lazım?
Son olarak, Gold live aktive etmek için en iyi bölge neresi? Nerenin Gold kampanyaları daha "canlı"? Daha güzel, bol, cafcaflı (: ?