Şimdi Ara

Yeni Yamadan Sonra Saçma Bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 4.3 yamasından sonra 2 kere başıma gelen olay.öldüken sonra tam doğarken baseye düştüğüm anca canım 200e düşüyor.damage yemiş gibi ekran kırmızılaşıyor.bikere aramda başıma geldi ve orda can yenileme olmadığı için o şekilde devam ettim ama sihirdar vadisinde canın yeniden dolduğu için sorun olmuyor.bikaç arkadaşımın başınada gelmiş bu olay.son 2 yamada gerçekten saçma buglar var oyunda.bir öncekinde de adam olmadığı yerde anlık görünüp kayboluyordu.adamı red buffun orda görüyorum 1 saniye sonra toplaneden çıkıyordu

• Ticket at istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Private serverdamı oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game1907

Private serverdamı oynuyorsun?

yok normal oynuyorum dün başıma geldi 2si de.arkadaşlarıma söyledim onlarında başına gelmiş.ticket atmak aklıma gelmedi hiç ss alırdım yoksa.ama gerçekten çok saçma :D
  • Bende +380 can veren itemı almıştım doğduğumda geri sattım 200e düştü canım. İtemla ilgili bir bug olabilir.
  • Dun aynisi banada oldu.

• Garip
  • quote:

Summoners,

There’s a bug with the undo feature (not Kha’Zix) where if a dead player buys an item and then uses the undo button after they respawn, they’ll end up with almost no health. In regular games they’ll just recover at the fountain, but in ARAMs – since there’s no way to recover health at the base – this turns into a bigger problem. We’re currently working on a fix but wanted to raise visibility so that you can avoid it if possible. Remember, do not buy an item while dead and then use the undo function after you spawn. Sorry for the inconvenience!
  • Eşya iade etme özelliğinde (Kha'Zix haricinde) ölü haldeyken eşya alındığında ve doğduktan sonra iptal butonu kullanıldığında can değerinin neredeyse sıfır olmasına yol açan bir hata saptandı. Normal oyunlarda, üste canları doluyor; ancak ARAM modunda -üste iyileşme imkânı olmadığından- daha büyük bir sorun ortaya çıkıyor. Şu an konu üzerinde çalışıyoruz ama durumdan haberdar olmanızı ve mümkün olduğunca kaçınmanızı sağlamak istedik. Ölüyken eşya almayın ve doğduktan sonra iptal butonunu kullanmayın. Oluşabilecek sıkıntıdan ötürü özür dileriz.
  • dün velkozun ultiyi 15 dakka kullanmadı oyundan çıktım girdim anca düzeldi
  • bende de az önce oldu can 200 e düştü base attığımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

dün velkozun ultiyi 15 dakka kullanmadı oyundan çıktım girdim anca düzeldi

bizim bi arkadaşta da ezreal'in e skilli açılmıyodu.kullanamıyodu simgesi görünmüyodu.oyundan çıkıp girince düzeldi :D aslında bi bug konusu açılıp herkes oraya yazsa iyi olur :D
  • ölüyken eşya almayın. basede doğduktan sonra yapın alışverisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Eşya iade etme özelliğinde (Kha'Zix haricinde) ölü haldeyken eşya alındığında ve doğduktan sonra iptal butonu kullanıldığında can değerinin neredeyse sıfır olmasına yol açan bir hata saptandı. Normal oyunlarda, üste canları doluyor; ancak ARAM modunda -üste iyileşme imkânı olmadığından- daha büyük bir sorun ortaya çıkıyor. Şu an konu üzerinde çalışıyoruz ama durumdan haberdar olmanızı ve mümkün olduğunca kaçınmanızı sağlamak istedik. Ölüyken eşya almayın ve doğduktan sonra iptal butonunu kullanmayın. Oluşabilecek sıkıntıdan ötürü özür dileriz.

karşim saolasın aydınlatman için.bidaha iade yapmayacam :D
  • Ilki hic olmadi da ikinci yazdigin bug bayadir var, bende gicik oluyorum ona.

• aynısı dün bana oldu ölücem diye çok korktum. basede ölme korkusu yaşadım bi an. benimkide 200 hp ye kadar filan inmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Ilki hic olmadi da ikinci yazdigin bug bayadir var, bende gicik oluyorum ona.

aynen panpa tam adamı uyarıyorum karşı ormancı ifritte diye bakıyorum anında topa çıkmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_drci

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Ilki hic olmadi da ikinci yazdigin bug bayadir var, bende gicik oluyorum ona.

aynen panpa tam adamı uyarıyorum karşı ormancı ifritte diye bakıyorum anında topa çıkmış :D

ifritin orda görüş olmadığı halde ordaymış gibi görüyordum mutlu oluyordum bende bize bulaşmıyor diye
  • Bende de oldu öldüm doğunca damage yemiş gibi kırmızı yandı 100 candan falan dolmaya başladı şaşırdım :D
  • anlayamssın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.