Bildirim
YENİ YARİS 1.0 LİFE (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SxXXxN
Bakmışken en az 1.3 lere bakmanızı tavsiye derim.
1.3 lerin vergi dezavantajı var, yaklaşık 2 depo benzin eder bu fark... Multimode alınmayacaksa bence 1.0daha mantıklı, ama multimode harika bir şanzıman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Motoru küçük, kendisi küçük, iç mekan şöyle böyle. Sırf 2012 model olduğu için bu para verilir mi bilemedim doğrusu. Ayrıca, 1.0 motoru bizim inişli çıkışlı yollarımız çok yorar, zorlanan motor da daha çok yakıt tüketir. Bir yerden alıp bir yerden verirsiniz, tavsiye etmiyorum. -
geçen ay sıfır 16 jantlı 1.2 80 hp corsayı 28000 e aldık. bilginize.
Araçta devir saati yok sanırım.. -
bedava verseler belki alırım, kuruş para vermem. -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
bedava verseler belki alırım, kuruş para vermem.
Bedava verseler de almayın bence. Farklılığınızı görsünler, "vay be, ne prensip sahibi adammış" desinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: uurum
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
bedava verseler belki alırım, kuruş para vermem.
Bedava verseler de almayın bence. Farklılığınızı görsünler, "vay be, ne prensip sahibi adammış" desinler.
sen buraların yeni salçası oldun bakıyorum. her konuda bir kendini gösterme çabası.kimin fake'isin? -
-
-
güncel -
Bugün fiyat aldınız mı? Ben de yarın izmir akdemir'den fiyat alayım isterseniz?
Kesinlikle.Bende aracı alırken tam emın degıldım ancak kullandıktan sonra beni etkiledi.
Aracım 50.000 kmye geldı bu zaman kadar sadece bakımını yaptırdım o kadar baska hıc bır sorun cıkarmadı -
bunu alacağını bin tl daha ver sıfır kilometre 1.2 corsa al. -
Biraz zaman geçmiş ama yazılanların üzerinden bana yardımcı olursanız sevinirim. Golf 6 1.6 mı sattım golf 7 1.2 Confortlıne almak için. ama araba olarak yaris de bana yeter gibi geliyor fikirlerim değişti. az yaksın çok gezeyim bir de paramın son kuruşuna kadar arabaya vermeyeyim diyorum. yaris 1.0 ile polo 1.2 trendlıne arasında kaldım. ikisi de hemen hemen aynı fiyatlarda. siz hangisini önerirsiniz. ikisi de az yakıyor lpg olayına da pek girmek istemiyorum benzinle bineceğim. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. teşekkür ederim. -
telefonla sordum toyota yaris için 1.0 life modeli için hiç inmiyorlar 40 bin dese alacağım. bir arkadaşımda da 2011 model model yaris var 30 bin diyor sıfırmı alayım ne önerirsiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X