Şimdi Ara

YENİ YARİS 1.0 LİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performans beklemeyecekseniz , a noktasindan b noktasina gitmek istiyorsaniz neden alinmasin

Yalniz alt devirlerde vites kucultmeniz gerekebilir , dik yokuslarda kalkarken de arac yukluyse ve klima aciksa zorlayabilir. Yakit olarak üzmez tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 3 Ağustos 2012; 5:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1035kg arabada Turbo Dizel 90Hp-205Tork
    0-100ü 10.8sn
    6 ileri vitesi ile yakıt tüketimi 4.8 / 3.4
    Verilere göre gayet seri ve tasarruflu, tipi de güzel alınası bir araç

Kaynak:http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17112
  • askere gidecek adamdan araba alınmaz çünki hep son dakikada satılır ve askerlik bu bidaha nerde bulacam nasılsa satacam deyip arabayı kanırtmıştır muhakkak. 2-3.000tldaha verip 0 almak daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msasker

1035kg arabada Turbo Dizel 90Hp-205Tork
    0-100ü 10.8sn
    6 ileri vitesi ile yakıt tüketimi 4.8 / 3.4
    Verilere göre gayet seri ve tasarruflu, tipi de güzel alınası bir araç

Kaynak:http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17112

Yalniz ilandaki arac dizel degil hocam.

5 ileri 69 beygir , 93nm maksimum torka sahip , 0 dan 100 e 15-16 saniyede cikan 1.0 benzinli motora sahip bir arac. Maksimum hiz da 155 zaten.

Ancak yillik vergisi 480 TL , ve yakit tuketimi sehir ici 6 , sehir disi 4.4 olarak gecilmis. Ortalama 20 kurus yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Performans beklemeyecekseniz , a noktasindan b noktasina gitmek istiyorsaniz neden alinmasin

Yalniz alt devirlerde vites kucultmeniz gerekebilir , dik yokuslarda kalkarken de arac yukluyse ve klima aciksa zorlayabilir. Yakit olarak üzmez tabi :)
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKER. -- 3 Ağustos 2012; 5:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASKER.

edit.

Alıntıları Göster
    Hadi bir editte benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 3 Ağustos 2012; 5:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Orijinalden alıntı: msasker

edit.

Hocam siz kusura bakmayin ama arac 95 hplik dizellerden degil. Bir ust mesajima bakarsaniz , tekrar yaziyorum

5 ileri 69 beygir , 93nm maksimum torka sahip , 0 dan 100 e 15-16 saniyede cikan 1.0 benzinli motora sahip bir arac. Maksimum hiz da 155 zaten.

Ancak yillik vergisi 480 TL , ve yakit tuketimi sehir ici 6 , sehir disi 4.4 olarak gecilmis. Ortalama 20 kurus yakar

Tarayıcının azizliğinden üstteki mesajınızı görmedim , yarislerde 1.0 motorun sadece dizel olduğunu biliyordum benzinlisinden haberim yokdu şimdi baktım da benzinlisi gerçekten vasat :/

• Hocam aracın sıfırının fiyatı belli, bayiyle pazarlık yapınca bu fiyata alırsınız zaten diye tahmin ediyorum...
  • Evet gercekten cok performanssiz , 1.3 benzinlisini kullanma firsatim olmustu ve o bile arac yukluyken vasat gelebiliyor. Buna istinaden yazmistim dusuk devirde vites kucultmek zorunda kalinacagini. Ama bu da sehir icinde is gorur gunluk kullanimda , az yakar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 3 Ağustos 2012; 5:15:34 >
  • Bunlar ekonomi aracıdır. Boşken ve düz yolda normaldir. Doluyken , yokuşta baygınlık geçirtir ve 1,6 araçtan fazla yakar.
  • Şu aracın dış tasarımı güzel de iç mekan aşırı berbat be abi...

Eskisi gibi dijital ekranlı bişiler yapsalardı daha iyi olurdu valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

Şu aracın dış tasarımı güzel de iç mekan aşırı berbat be abi...

Eskisi gibi dijital ekranlı bişiler yapsalardı daha iyi olurdu valla...

Katiliyorum , bir de uzaylilarin geldigi bir reklami vardi :) hosuma gidiyordu o donemler

• Düz bir yerde yaşıyorsan alınabilir ama ben o aracın ekonomik olacağını düşünmüyorum.
  • 1. Yaklaşık aynı fiyata veya çok az ilave para ile sıfır km'lisini alabilirsiniz. Düşük yakıt tüketimi ve ekonomik vergisi artıları.

2. Motor devir göstergesi yok. Bu zamanda motor devir göstergesi olmayan araç üretmeyi Toyota'ya yakıştıramadım.

3. Bir önceki kasa Yaris gözüme daha da hoş görünüyor. Er-geç bu kasa Yaris'i alacağım.

4. Honda Jazz'ı da incelemenizi tavsiye ederim.
  • istanbul gibi trafigi hareketli ve yokuslari bol bir ildeyseniz 1.0 almayin bence. ama konya gibi dumduz bir ildeyseniz alın bence.
  • Bence de pazarlıkla 29.900TL olan sıfır fiyatından 1.000TL indirim ve kapı kolları ile aynaların boyanması ve bir de park sensoru hediye ettirebilirseniz bundan çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
    İlandaki aracı da26.500TL ye alabilirseniz o da alınabilir diyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Yaris alın. 1.0 motor şu an en makul alınacak Yaris. Dizelleri çok pahalı zaten.
  • el kadar araba motor konusunda sıkıntı olacağını sanmam .
  • Bakmışken en az 1.3 lere bakmanızı tavsiye derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.