Şimdi Ara

YENİ YARİS NASIL ARAÇ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Yaris 1.33 Style 36,900 liste fiyatı olarak görünüyor. Bugün konuşmaya gittim ve 35.800 e kadar indirdi. Yanında kauçuk paspas park sensörü özel koltuk birşey dedi hatırlayamıyorum bunları hediye olarak suna biliriz dediler. Bende kısa bir süre (1-2 gün) içinde karar vericem dedim.Araç benzinli. Test sürüşüde yaptım aracın direksiyonu F1 direksoyunu gibi söz söyledi gerçekten kullanımı hoş ve paket icabı araç gayet doluda dokunmatik lcd ekran usb girişi falan gayet hoş göründü bana.

SİZLERDEN ARAÇ HAKKINDA DÜŞÜNCÜLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER

•  YENİ YARİS NASIL ARAÇ  FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ

ellerindeki yeni yaris bu, büyük ihtimal aracım kısmetse bu olucak
  • Kullandım, güzel bir araç 1.0 olanı 28-29'a alınabilir. En boşunda ESP olmasa da 4 hava yastığı var. 1.0'ın eksiği devir saati olmaması.

Ama 1.33'üne 35.000TL vermek bence mantıklı değil. Çünkü o fiyata 1.33 Auris satılıyor.

Not: Kullandığım araç 1.33 motorlu, CVT şanzımanlı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 23 Eylül 2012; 13:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Kullandım, güzel bir araç 1.0 olanı 28-29'a alınabilir. En boşunda ESP olmasa da 4 hava yastığı var. 1.0'ın eksiği devir saati olmaması.

Ama 1.33'üne 35.000TL vermek bence mantıklı değil. Çünkü o fiyata 1.33 Auris satılıyor.

Not: Kullandığım araç 1.33 motorlu, CVT şanzımanlı idi.

35 bin liraya Auris satıldığına emin misiniz ?
  • 1.33 comfort aurislerde güzel indirimler vardı. 35.bin civarına alanlar vardı. Yaris de bu sınıfın en iyi motorlarından birisi var. Cvt şanzumanı da çok başarılı. Her türlü memnun kalırsınız ancak fiyatı biraz yüksek gibi. Birkaç bayiiden daha fiyat alın telefonla. Daha fazla indirim yaparlar. 35bin civarına alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

1.33 comfort aurislerde güzel indirimler vardı. 35.bin civarına alanlar vardı. Yaris de bu sınıfın en iyi motorlarından birisi var. Cvt şanzumanı da çok başarılı. Her türlü memnun kalırsınız ancak fiyatı biraz yüksek gibi. Birkaç bayiiden daha fiyat alın telefonla. Daha fazla indirim yaparlar. 35bin civarına alabilirsiniz.

Teşekkürler. Ama gönlüm açıkçası yaristen yana dediğiniz gibi 35 , 35.500 civarı biter gibi bu iş inşallah bakalım. Yaris bana daha dolu geldi. Almak istediğim Style modeli ile deneme sürüşü yaptım. Direksiyon olsun kullaımı olsun hoş göründü gerçekten. Sadece kullanan arkadaşlardan fikirlerini almak istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

ÖTV artışı dolayısıyla fiyatlara %2,2 zam yansımış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz 2.nesil yaris kullandık 2000 ve 2007 ikiside şu anda kullanılıyor ve 2000 model 150binde bakım harıc servise gıtmedı güzel arabadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

ÖTV artışı dolayısıyla fiyatlara %2,2 zam yansımış olabilir.

Toyota ekime kadar ötvyi karşılıyormuş. Yeni kampanya yapmışlar.
  • quote:

quote:

1.33 comfort aurislerde güzel indirimler vardı. 35.bin civarına alanlar vardı. Yaris de bu sınıfın en iyi motorlarından birisi var. Cvt şanzumanı da çok başarılı. Her türlü memnun kalırsınız ancak fiyatı biraz yüksek gibi. Birkaç bayiiden daha fiyat alın telefonla. Daha fazla indirim yaparlar. 35bin civarına alabilirsiniz.

Teşekkürler. Ama gönlüm açıkçası yaristen yana dediğiniz gibi 35 , 35.500 civarı biter gibi bu iş inşallah bakalım. Yaris bana daha dolu geldi. Almak istediğim Style modeli ile deneme sürüşü yaptım. Direksiyon olsun kullaımı olsun hoş göründü gerçekten. Sadece kullanan arkadaşlardan fikirlerini almak istedim :)

Kaliteli, güzel araba. Pişman olmazsınız. Özellikle uzun yıllar kullanacaksanız daha da memnun kalırsınız.

• quote:

quote:

quote:

Kaliteli, güzel araba. Pişman olmazsınız. Özellikle uzun yıllar kullanacaksanız daha da memnun kalırsınız.

teşşekür ediyorum bu yorum beni dahada memnun etti kafam dahada rahatladı :)

• Sonuçta Yaristen bahsediyoruz pek düşünmeye gerek yok ne de olsa segmentinin en iyi araçlarından birisi.Üstelik CVT şanzumanlı
  • başlığı yalnış okumuşum yarış arabası diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Sonuçta Yaristen bahsediyoruz pek düşünmeye gerek yok ne de olsa segmentinin en iyi araçlarından birisi.Üstelik CVT şanzumanlı

Test sürüşünde bende memnun kalmıştım. Bakalım inşallah çarşamba veya perşembe teslim edicekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.