Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: wesleyx

quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

Arkadaşlar yurt dışından arkadaşım geçen ay 29 Ekimde girişi olmuş. bu gün 29 Kasım tarihinde pasaport kaydını yapabilir miyim?

bilgisi olan varmıdır?

Gece 12 ye kadar e devlet şifresi hazır ise yapılabilir..

oldumu,yetistimi ?

yetisti.. son gun yapabildim...
  • zupper ....,iyi gunlerde kullan !!
  • kayıt hakkı olan var mı?
    telefon aldım elimde kaldı, ne olur güvenilir birisi bi yardım etsin arkadaşlar
  • Sunbred kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde , banada lütfen.
    ELİNDE SATILIK PASAPORT KAYIT HAKKI OLAN ARKADAŞ VAR İSE ANTALYADAN elden TL ye alırım. Acelem yok. bu fiyata satcak olan arkadaş varsa arasın lütfen.
    Samsung Galaxy Note 3 N9005 (yurtdısından aldıysa yurt dısı faturasıyla) beraber elden, sıfır satacak olan varsa arasın lütfen.
    note 3 n9000 de alabilirim. (Tr faturası ve garantisiyle yuz-yuze, fiyat uygun olursa)
    0 543 618 96 47
    iphone 5s de alabilirim. siyah ve fiyatı uygun olursa.
    tekrar ediyorum, sadece ANTALYA yüz-yüze. Malum dolandırıcılık aldı başını gidiyor. Sonra uğraşmayalım.
    Ödemeyi Nakit, elden veya dilerseniz, o anda yuz-yuzeyken bankanıza havale şeklinde yapabilirm.
    Saygılar.
  • Merhaba arkadaslar su anda yurt disindayim ve 10 ocak itibariyle tr'ye donecegim. Elimde telefon kayit hakki olacak bunun icin gorusebiliriz. Ihtiyaci olan p.m atsin
  • Merhaba,

Almanyadan bir adet telefon geldi. Bugün gidip 115 TL harcı İş bankasına IMEI ve pasaport sahibinin adı ile yatırdım.
    Bu noktadan sonra ne yapmam gerekiyor.
    Vergi dairesine mi gitmeliyim, operatör merkezine mi, edevlete mi
    E-devlet ten yapılıyor denilmiş. Pasaport sahibinin e-devleti ile mi işlem yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Merhaba,

Almanyadan bir adet telefon geldi. Bugün gidip 115 TL harcı İş bankasına IMEI ve pasaport sahibinin adı ile yatırdım.
    Bu noktadan sonra ne yapmam gerekiyor.
    Vergi dairesine mi gitmeliyim, operatör merkezine mi, edevlete mi
    E-devlet ten yapılıyor denilmiş. Pasaport sahibinin e-devleti ile mi işlem yapmak gerekiyor?

okuduğum kadarıyla pasaport sahibinin e-devlet şifresiyle , harç ödendikten sonra, hallediliyor. Ben de şunu soracaktım siz IMEI numarası ve pasaport sahibinin ad soyadı ile mi yatırdınız harcı. İlk mesajda TC kimlik no gibi bilgiler de söylenmiş de . Dekontta Imei no ve Pasaport Sahibinin Adı Soyadı yeterli midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur8k -- 16 Aralık 2013; 21:27:07 >
  • bur8k B kullanıcısına yanıt
    aslında açıklamada sadece pasaport sahibinin adı soyadı ve IMEI numarası yazıyordu. Ancak banka (İş Bankası) TC numarası da istedi.
    Ben kendi ismim ile değil de pasaport sahibinin adına yatırdım ne olur ne olmaz diye
  • bende daha yeni yurt dışından telefon gettirtmiştim bu işime çok yarayacak teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pasaportunu kullanicagim akrabamin pasaportunda kizlik soyadi yaziyor .Suan evli oldugu icin soyismi degisti. Harc dekontunda hangi ismin olmasi lazim bir bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bur8k

Arkadaslar pasaportunu kullanicagim akrabamin pasaportunda kizlik soyadi yaziyor .Suan evli oldugu icin soyismi degisti. Harc dekontunda hangi ismin olmasi lazim bir bilginiz var mi?

Harcı TC numarası üzerine yatıracaksinız,sistemde bütün bilgiler çıkacaktır zaten,
    edevlet kaydı yaparsanız hiçbir sorun olmayacaktır.
    Bayi kaydında ise,evlilik cuzdan fotokopisini de ekleyin,çünkü BTK yı arayıp izah etmeniz gerekebilir,bu kısımdan emin değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar passaport kayıtı için 115 tl harç yatırdım yanlış tc kimliğe kendi kimliğime yatırdım e-devlet başkası adınaydı.
    Tekrar o başkası adına yatırıp kaydımı yaptım ama kendi 115 tl mi almak için dilekçe yazdım.
    3 ayda bu para iade edilir diyorlar.
    Süreci hızlandırmam lazım bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • Arkadaşlar bu gün eniştem gelldi ıraktan onun pasaportuna kayıt yapıcam bu hafta ama yarın pasaportumu yeniliyicem dedi
    Pasaport yenileme sonrası türkiyeye 30 gün içinde giriş yapıldı bilgisi silinmez dimi ? Sorunsuz kayıt yapabilirmiyim bu hafta sonu
  • teknofobi kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kulaktan dolma bilgiler var, kötü niyetli insanlar üç kuruş için insanları yanıltıyor. Birebir tecrübe ettiğiniz bu olay aydınlatıcı ve yararlı olmuş, emeğine eline sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasirga781

Arkadaşlar bu gün eniştem gelldi ıraktan onun pasaportuna kayıt yapıcam bu hafta ama yarın pasaportumu yeniliyicem dedi
    Pasaport yenileme sonrası türkiyeye 30 gün içinde giriş yapıldı bilgisi silinmez dimi ? Sorunsuz kayıt yapabilirmiyim bu hafta sonu

Hayır,kayıt hakkı silinmez,
    Siz edevlet kaydı yaparken,eski pasaport numarasını ve orda yazılı olan yurda giriş tarihini kullanacaksınız.
    Sorun olursa buralardayız

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Arkadaşlar passaport kayıtı için 115 tl harç yatırdım yanlış tc kimliğe kendi kimliğime yatırdım e-devlet başkası adınaydı.
    Tekrar o başkası adına yatırıp kaydımı yaptım ama kendi 115 tl mi almak için dilekçe yazdım.

Malesef,süreci hızlandiramazsınız,
    BTK sırası gelen evrakı işleme alıyor,beklemekten başka yapacak birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Arkadaşlar passaport kayıtı için 115 tl harç yatırdım yanlış tc kimliğe kendi kimliğime yatırdım e-devlet başkası adınaydı.

bugün ankara veraset ve harçlar vergi dairesini aradım ekimin dilekçelerini işliyoruz şuan dediler:) daha aralık 26 ya gelene kadar kim öle kim kala
    btk mı ödeme yapıyor orasını anlayamadım ben?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

bugün ankara veraset ve harçlar vergi dairesini aradım ekimin dilekçelerini işliyoruz şuan dediler:) daha aralık 26 ya gelene kadar kim öle kim kala
    btk mı ödeme yapıyor orasını anlayamadım ben?

İadeyi,vergi dairesinden yapıyorlar diye biliyorum

• Tamam herşey doğru yazmışsınız ama bunların icinde istisnalarda olabiliyor ki allah razı olsun yurtdisitelefonkaydi . com sahibi kimse yardımcı oldu telefonumu actılar ve ben gidip bankaya sorguladım makbuzu btk yı aradım vergısı odenmıs evrakları gelmıs hıc bır sıkıntının olmadıgını soyledıler kii uzerınden 5 ay gectı allah razı olsun yenıden
  • sıldırme ıslemını sanısırm e devletden yapabılıyosun
    yurtdisitelefonkaydi.com
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.