Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ıade almana gerek yok pasaport hakkını satan bırılerını bulabılırsen yaptırabılırsın bu arkadas satıyor bılgıne bulusup yaptırabılırsın 0539 819 45 27
  • Yabancı uyruklu birisi Türkiye'de öğrenci iken yurtdışına çıkıp tekrar geldiğinde pasaportuna kayıt yaptırabiliyor muydu?

Edit: Evet yaptırabiliyormuş. Öğrenci belgesi gerekiyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 28 Ocak 2014; 23:40:51 >
  • Vergi dairesine yatırılan ücretin zaman aşımı varmı acaba, makbuz tarihi ile pasaporta kayıt tarihi arasında 6-7 ay fark olabilirmi ?
  • YA ŞU 1 AY İÇİNDE KAYIT YAPMA ŞARTININ ESNEKLİĞİ YOK MU YAA?
  • Bugün kayıt yaptırdım sorguladıgımda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor.

Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici : Üretici: Apple Inc Pazar Adı: iPhone 4 Model Bilgileri: iPhone 4
    Sorgulama Tarihi 21.03.14
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Bugün kayıt yaptırdım sorguladıgımda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor.

Durumu : IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.

Kayıt olsa da 1 aydan uzun sürüyor o sorgulamada çıkması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Bugün kayıt yaptırdım sorguladıgımda aşağıdaki gibi yazı çıkıyor.

Kayıt olsa da 1 aydan uzun sürüyor o sorgulamada çıkması.

Telefon saat 7 gibi açıldı bende şaşırdım inş kapanmaz.
  • 2 adet pasaport kayıt hakkı bulunmaktadır isteyenler pm..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    hocam pasaport kayıt hakkı hala mevcut mudur?
  • İyi günler arkadaşlar. Telefon kaydı ile ilgili bir sorum olacak. Yurtdışındaki bi tanıdığım s4 cep telefonu aldı benim için yazın gelirken getirip pasaportu ile kayıt ettirip verecekti. Ancak başka bir tanıdığım izine geldi şimdi telefonu o acacak ancak kargo ile telefon gelesiye kadar 1 aylık süre dolmuş olacak. Soru şu: telefon türkiyeye gelmeden sadece imei numarası ile kayıt yapırabilir miyim ? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyln03

İyi günler arkadaşlar. Telefon kaydı ile ilgili bir sorum olacak. Yurtdışındaki bi tanıdığım s4 cep telefonu aldı benim için yazın gelirken getirip pasaportu ile kayıt ettirip verecekti. Ancak başka bir tanıdığım izine geldi şimdi telefonu o acacak ancak kargo ile telefon gelesiye kadar 1 aylık süre dolmuş olacak. Soru şu: telefon türkiyeye gelmeden sadece imei numarası ile kayıt yapırabilir miyim ? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. iyi günler

bildiğim kadarıyla yaptırabilirsin. sonuçta imei noyu btk tanımış oluyor ve problem yaşanmıyor. bunu şurdan da anlayabiliriz. bir defa kayıt edilen cihaz daha sonra yurt dışına çıkış yapılıp geri gelince kapanma sorunu yaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkberk

Vergi dairesine yatırılan ücretin zaman aşımı varmı acaba, makbuz tarihi ile pasaporta kayıt tarihi arasında 6-7 ay fark olabilirmi ?

parayı yatırdığın TC ile pasaport sahibinin TC si uyuşuyorsa bir sıkıntı olmaması lazım. ama yine de BTK çağrı merkezini arayıp sorsan en garantisi olur. BTK çağrı merkezi tlf no :0312 294 94 94
  • quote:

Orijinalden alıntı: drocell

quote:

Orijinalden alıntı: cyln03

İyi günler arkadaşlar. Telefon kaydı ile ilgili bir sorum olacak. Yurtdışındaki bi tanıdığım s4 cep telefonu aldı benim için yazın gelirken getirip pasaportu ile kayıt ettirip verecekti. Ancak başka bir tanıdığım izine geldi şimdi telefonu o acacak ancak kargo ile telefon gelesiye kadar 1 aylık süre dolmuş olacak. Soru şu: telefon türkiyeye gelmeden sadece imei numarası ile kayıt yapırabilir miyim ? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. iyi günler

bildiğim kadarıyla yaptırabilirsin. sonuçta imei noyu btk tanımış oluyor ve problem yaşanmıyor. bunu şurdan da anlayabiliriz. bir defa kayıt edilen cihaz daha sonra yurt dışına çıkış yapılıp geri gelince kapanma sorunu yaşamıyor.

tesekürler drocell :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Arkadaşlar,
    elimde 1 adet pasaport kayıt hakkı var,
    Fiyat vergi dahil 300 tl dir.
    pasaport bir öğrenciye aittir,malum ihtiyaçtan dolayı fiyatı yüksek tuttum
    Profilime ve konularıma bakınız veya forumda istediğiniz kişiye sorunuz
    İhtiyacı olan varsa pm atabilir

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;
    Yutdısından bi arkadasım galaxy s5 gönderecek fakat 2-3 ay idarelik kayıt yaptırmam lazım , bi aralar geçici kayıt olayı vardı halen devam ediyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaydee -- 19 Haziran 2014; 9:54:59 >
  • Türk vatandaşlığım ve Bulgaristan pasaportum var. Bayiden kayıt yapabilmem için hangi evraklara ihtiyacım var? Çifte vatandaş olup çözümü bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • Elimde bir adet pasaport vardır
    kayıt edevlet üzerinden yapılacak,sistrmde anında "kayıtlı" görünecek
    Fiyat:
    Vergi dahil 270 tl
    İmei kaydı için,İlgilenenler pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 16 Temmuz 2014; 9:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum var. Cihaz kaydı için pasaport sahibininde yanımda olması gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkberk

Vergi dairesine yatırılan ücretin zaman aşımı varmı acaba, makbuz tarihi ile pasaporta kayıt tarihi arasında 6-7 ay fark olabilirmi ?

nihai neticede sonuc nedir, ne oldu ?
    burdan yaziverin lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaşlar bir sorum var. Cihaz kaydı için pasaport sahibininde yanımda olması gerekiyor mu?

Vergiyi yatırırken ve devlet kaydı yaparken,pasaport sahibinin yanınızda olması gerekmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.