Şimdi Ara

YENİ YASAYA GÖRE PASAPORT KAYDI NASIL YAPILIYOR ? ANLATIMI İÇERİDE... (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
42
Favori
213.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman vergiyi bizim yatırmamıza gerek yok. Sadece pasaporta kayıt yaptırsa yeterli olur mu? Vergiyi pasaport kaydından sonra telefon sahibi de yatırabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

O zaman vergiyi bizim yatırmamıza gerek yok. Sadece pasaporta kayıt yaptırsa yeterli olur mu? Vergiyi pasaport kaydından sonra telefon sahibi de yatırabiliyor mu?

Vergiyi yatirmadan islem tamamlanmiyor ne yazik ki. Once para sonra kayit. Ya da online para yatirma. Isterseniz btkyi arayip sorun cunku bankadan para yatirirken pasaport numarasi fln gerekiyor olabilir.

Bence cok ugrasmayin kimin pasaport hakki varsa o edevletten yapsin baska turlusu zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 1 adet pasaport kayıt hakkı var
    Fiyat için 150 tl düşündüm
    İhtiyacı olan pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba çift sim kartlı bir telefon getirteceğim yurtdışından. 2 sim kartın birden kaydedilme olayı nasıl oluyor? Bilgi verebilen olur ise sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verimlic

Merhaba çift sim kartlı bir telefon getirteceğim yurtdışından. 2 sim kartın birden kaydedilme olayı nasıl oluyor? Bilgi verebilen olur ise sevinirim.

Çift simkartlı telefonları 2 ayrı pasaport ile açabilşrsiniz
    Tek pasaport ile tek imei açılır yani

• Arkadaşlar pasaport kayıt hakkımı 1 gün ile kaçırdım. Yanlız ona dikkat etmeden vergiyi de yatırmış bulundum. İadesi için herhangi bir vergi dairesine başvurabiliyor muyum? Var mı yol gösterecek biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Arkadaşlar pasaport kayıt hakkımı 1 gün ile kaçırdım. Yanlız ona dikkat etmeden vergiyi de yatırmış bulundum. İadesi için herhangi bir vergi dairesine başvurabiliyor muyum? Var mı yol gösterecek biri?

Vergi dairesine gidip dilekçe ile başvurmanız gerekiyor
    Bir de dekontun fotokopisini ekleyin
    İBAN numarasını da yazın
    7-8 gün sonra hesabınıza iade edilir

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Elimde 1 adet pasaport kayıt hakkı var
    Fiyat için 150 tl düşündüm
    İhtiyacı olan pm

GÜNCELDİR

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Rica

• Arkadaşlar Şubat 2013'te kardeşim adına telefon kaydı yapmıştık. 29 Aralıkta ülkeye dönüş yapıyorum. 1 hafta bekleyip, Ocak 2015 olacağından diğer takvim yılında kendime yeni telefon kayıt altına alabilir miyim ? Bu sayede 2 takvim yılı olmuş olacak diye düşünüyorum ancak buna engel bir durum var mıdır emin değilim.
  • bilentungul B kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz. Takvim yılı baz alınıyor. Hangi ayda olduğunuza değil. 1 Ocak İtibarı ile pasaport boşa çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verimlic

Alabilirsiniz. Takvim yılı baz alınıyor. Hangi ayda olduğunuza değil. 1 Ocak İtibarı ile pasaport boşa çıkar.

Çok teşekkürler hızlı cevap için... artık gönül rahatlığı ile telefonu yenileyebilirim.
  • Bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayit hakki isteyen?

• Arkadaşlar merhaba 15 kasım günü Kıbrıs ziyaret ettim 17 Kasım günü cıkış yaptım telefona pasaport kayıt süresi 30 gün mü? yoksa 60 gün mü?

Cevaplarınız için Tesekkürler
  • e00017 E kullanıcısına yanıt
    30

• Ben de 30 diye biliyordum, 60 mış
    Soyleyen bu isleri surekli yapan bir telefoncu

• Yeni kanunla,kayıt için pasaport geçerlilik süresi 60 güne yükseltildi
  • teseküürler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.