Şimdi Ara

Yeni yasuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yasuouya tri force ile birlikte e fulleniyor.Bu buildin oynanis tarzi nasil olmali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekk adında bir youtube kanalı var ordan proların nasıl oynadıklarına bakabilirsin.Orada bulamazsan probuildse bak yada gameplay yayınlayan kanalları kontrol et.
  • E nedir q fullicen statik ve ebedi çıkcan!!!

• Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Tekk adında bir youtube kanalı var ordan proların nasıl oynadıklarına bakabilirsin.Orada bulamazsan probuildse bak yada gameplay yayınlayan kanalları kontrol et.

Sagol hocam

• karşda skill shot herosu varsa e fulle skilleri minyonlara atlıya atlıya dodge la dürtmek için minyonlara atlıya atlıya adamı durtücen basic attack q yla
  • Çok saçma ve gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuo oynuyosan q fullenmez e fulleyecen
  • E fullenir zaten rakip armor kassada e dmg + mobility fazla oluyor statik bot tri force botrk veya bt sonrada ie gidiliyor eski yasuodan tek farki build

• Ya geçen gün streamde "impaque" mi her neyse işte o adam yayında e fulleyip üçlü çıkmıştı öyle ahım şahımda bir şey değil yani iyi yasuo oynayanlar için denenebilir ama tabiki ondan sonra froggenin yayınını izlediğimde bildiğimiz buildi çıkmıştı
  • Voyboy e fullüyor.
  • Wingsofdeath ve bjerg de e fullüyor ki genel olarak e fulleniyor. Mobil champlere karşı skill dodgelayabilmek için ve daha fazla mobil olabilmek için e fulleniyor. Ayrıca e fullediğin zaman aynı hedefin içinden geçme süren azalıyor yani e ile minyondan kaydın gittin adama vurdun dönüşte yine aynı minyondan kayıp dönebilirsin. Ayrıca rakip genelde zhonyaya gittiği için e magic dmg vurduğu için iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Wingsofdeath ve bjerg de e fullüyor ki genel olarak e fulleniyor. Mobil champlere karşı skill dodgelayabilmek için ve daha fazla mobil olabilmek için e fulleniyor. Ayrıca e fullediğin zaman aynı hedefin içinden geçme süren azalıyor yani e ile minyondan kaydın gittin adama vurdun dönüşte yine aynı minyondan kayıp dönebilirsin. Ayrıca rakip genelde zhonyaya gittiği için e magic dmg vurduğu için iyi oluyor.

Katılmıyorum!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

E nedir q fullicen statik ve ebedi çıkcan!!!

Katılıyorum sana kurban olayım Barisbu!!!!! XD!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Legoleyess

Ya geçen gün streamde "impaque" mi her neyse işte o adam yayında e fulleyip üçlü çıkmıştı öyle ahım şahımda bir şey değil yani iyi yasuo oynayanlar için denenebilir ama tabiki ondan sonra froggenin yayınını izlediğimde bildiğimiz buildi çıkmıştı

imaqtpiedır o impaque olsa duramazdın

• Yasuo rework sandım değilmiş gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.