Şimdi Ara

yeni yaz sürprizi her yöne 2 saat bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekimde gene olur büyük bir olasılık ama 3 degilde 30 kasıma kadar bide bir çok kampanya 30 kasımda bitiyor
  • 15 eylül-30Kasım arasında nasıl yaz hediyesi oluo
  • Katılım limiti kaç kişiydi, bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

Katılım limiti kaç kişiydi, bilen varmı?

Katılım limiti varmıydıki
  • Enterasan birşey oldu. Ben 100 kontör yüklemiştim, 1 gün sonrada bu kampanyadan haberim oldu ve kayıt oldum, ertesi günde 2 saatim geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Enterasan birşey oldu. Ben 100 kontör yüklemiştim, 1 gün sonrada bu kampanyadan haberim oldu ve kayıt oldum, ertesi günde 2 saatim geldi :)

Öyle oluyomuki ya
  • kampanya 15 eylulde başladı 16 eylul sabah 11 e kadarda kayıt oluyordu ama ogeleden sonra bi baktım bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 18 Eylül 2009; 4:00:37 >
  • Yükleme üzerinden 36 saat geçmesine rağmen dakikalardan ses seda yok , benim gibi olan var m ?
  • kampus tarifesini değiştirip bize yapıp sonra da bu kampanyaya kayıt yaptığım
    sonra da kontor yukledğim 4 müşterime 7 gun oldu hala 120 dk gelmedi muşteri temsilcileri
    yoğunluktandır deyip başka bişi demiyor
  • Ayıp be sırf bunun için 100 kontör aldım. M.h yi arasam ne diceklerini adım gibi biliyorum. şikayetvara mı yazsam acaba

dedim ya yüklensin yada 120 dakika heryönenin kontör olarak alırım dedim 120*4: 480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 22 Eylül 2009; 19:10:43 >
  • Kapmuscell hiç bi kampanyadan yararlanamıyor
  • evet yogunluk dıyorlar hala gelmedı benim ama bir arkadasıma geldı 1 gün sonra
  • Form oluşturulmuştu, biraz önce aradılar. Yaz süprizi 1e kayıt olup 3 sefer 100 kontor yükleyip hediyeleri almışsınız dedi. Bu ay size hiç yaz süprizi ile ilgili mesaj gelmemiş dedi. Evet gelmedi ama yaz süprizi 2 ve 3e de kayıt oldum. Kayıt onay mesajları gelmişti, bu ay kontoru o yüzden yükledim dedim. Madem hediye dakika vermeyecektiniz 2 ve 3 e neden kayıt olmama izin verdiniz dedim. Kampanya ayrıntılarınızda bundan bahsetmiyorsunuz, hediye dakikalarımı istiyorum dedim. Tamam 2 ve 3te kaydınız var mi tekrar inceleyelim, ona göre tekrar arayacağım dedi.....
  • az once yine yine aradım forum oluşturmaya ikna ettim

3 gun once birinin 81 kontoru kampus indirimsizden gitmişti
    81+2= 83 m.h arama ucreti bile aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termal1 -- 25 Eylül 2009; 7:14:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.