Şimdi Ara

Yeni yazdığım kitabın 1.bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yağmur bastırmış, sokaklar ıslak, hava karanlıktı… Yürüyordum hiç arkama bakmadan etrafı seyrederek. Uzunca bir süre yürüdüm etrafımı seyrettim. Gri paltosu ile önümden geçen o yaşlı herife bakıyordum. Bana bir bakış atmıştı anlamlı bir bakıştı bu. İçimi bir güven kaplamıştı. Yanıma geldi usul cana ve bana “üşüyor musun delikanlı” dedi. Ben ıslaklığında verdiği soğukla “evet” diye cevap vermiştim. Gri paltosunu ve siyah şapkasını bana uzatarak bunlar sende kalsın dedi ve ben giyene kadar ortadan kayboldu…
    İçimde değişik bir duygu, insanların arasında yardım eden güvenilir kişilerin olduğu mutluluk vardı. Ara sokaklardan yürüyerek her zaman kaldığım parka gidiyordum. Kendimi bir anda kargaşanın ortasında buldum. Silah sesleri, polisler, zırhlı araçlar… Üzerime üç polis atıldı ve beni yere yatırarak hırpalamaya başladılar. Ne olduğunu bilmiyordum bildiğim tek şey yolunda gitmeyen bazı şeyler vardı. Ben karşı koymaya çalıştığım için kafama darbe almış ve bayılmıştım. Uyandığımda küçük karanlık bir odadaydım. Koltuğa bağlanmış bir şekilde oturuyordum. Etrafımda dev gibi beş kişi duruyordu. Bunlardan ikisi kirli sakallı biri bıyıklı ve diğerleri esmer korkunç insanlardı. Bana cinayeti neden işlediğimi sordular. Benim olup bitenden haberim yoktu sadece yatmaya gelmiştim bakkalın köşesindeki parka. Daha sonra anladım ki bana kıyafetlerini veren yaşlı herif bir katildi ve kendini saklamak için kıyafetlerini bana verip suçu bana yıkmıştı. Fakat benim bunu ispatlayacak bir kanıtım yoktu. Sorguda beni konuşturmak isteyen polislere hep aynı şeyi söyledim “Ben yapmadım”. Tatbiki bana inanmadılar copladılar, elektrik verdiler, bacağımdan sallandırdılar… İşkencelerden kurtulmak için yalan söylemek zorunda kaldım ve cinayeti üstlendim. Mahkemeye çıkarıldım tutuklu olarak yargılandım ve ceza evine gönderildim. Ceza evine girişimde içerdeki çığlıkları yankılanmaları duydum ve bir anda içim ürperdi. Ve o sırada aklıma şu soru geldi “Ne yapmıştım ben?”
    Hapishanedeki ikinci günümdü…Sabah kapıdan gelen patırtıyla uyandım. Kapıyı joplayan gardiyanları gördüm. Bana kalkmamı ve bahçeye çıkmamı söylediler. Apar topar üstümü giyip bahçeye çıktım. Gördüğüm manzara karşısında yıkıldım. Üstü çıplak 7-8 kişi vardı bahçede. Hepsi korkudan tir tir titriyordu. Benide yanlarına aldılar. Üstümü çıkarmaya çalıştılar karşı koymaya çalıştığımda güzelcene dövdüler ve sonunda kazandılar. Yan yana dizdiler bizi sıraya ve hortum ile üstümüze buz gibi soğuk su fışkırtmaya başladılar. Su çok soğuktu içeri girdiğimde parmaklarımın bir daha kapanmayacağını düşünüyordum adeta taş gibi olup kalmışlardı. Aklımda anlamsız sorular vardı. İşlemediğim bir suç için neden bunlar ? Benim suçum neydi ? Sonsuz merhamet sahibi olan Tanrı’nın bir bana mı merhameti yoktu ?

GELEN İLGİYE GÖRE DEVAMINI YAYIMLAYACAĞIM. GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR...

• Rezerv
    Edit:evladım sen aptal mısın niye kabulleniyon suçu kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hiç mi mobese filan yok etrafta inkar etsene yaptıysan bile yapmadım de suç aletlerinde parmak izin mi var ?Polisler davayı kapatmak için seni harcadılar görmüyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 12 Mayıs 2014; 22:55:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde bildiğin 72. Koğuşun bi değişiğini yazmışın bu olmadı joe git orhan kemalden kopya çek

• Okumadım ama kitap bölümüne açsan daha iyi olur.

• kitabın sadece girişi olduğu için yaşanılan dönemi bilmiyorsunuz. Eski bir zamanı anlatıyor. Mobese falan yok ayrıca parmak izi falan demişsinde metinde yaşlı herif şapkasını ve paltosunu veriyor. Polisler cinayet zanlısını o şekilde tespit ettikleri için yanlış kişiyi yakalıyolar :) dikkatli okumamıssınız galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.