Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işbankası 2 alışveriş üye işyeri olmadığı için sayılmamış. slipte anlamak mümkün değilmiş nasıl anlayalım kasa görevlisi üye işyeriyiz diyor . müşteri

hizmetlerini arayıp üye işyeri olduğunu teyit alıpta alışveriş yapan var mı acaba. kampanya kapsamına alınan alışverişler gibi silipte maxipuan tutarı vs yazıyor ama üye

işyeri değilmiş
  • İşbank benim de yatmış sorun yok

6 farklı günde n11 den 5 defa altın alımı + 1 defa saat alımı

Bir de farklı günde özdilek market alışverişvardı
  • benim işbank da yatmış :))
  • bende 2 karta da yatmış.bacanağın ziraat maximumdu. 6 iş yerinden biri ziraat diğerleri işbanktı. işbank maximumlardan biri farklı sektör diye 30 tl yatırmışlar. kampanya sürecinde arayıp teyit ettirmiş birde. tüketici heyetine git dedim eğer teyit ettirdiysen. kayıtlarda çıkar sonuçta değilmi?
  • Evet benim de İş bankasından 100 TL maxipuan yatmış.
  • 8 tane alışveriş yaptım 30 TL yatmış. Bundan sonra benim için İş bankası ve Maximum bitmiştir. Garanti olsun diye fazladan harcama yaptım. Ancak sayılmamış. Mesaj falan da gelmedi.
  • ZİRAATten 30 tl yatan arkadaşlar;
    sorun: aynı gün yapılan alışverişlerin (farklı işyeri olsa bile) sadece birinin hesaba katılması şeklindeki SİSTEM HATASI. MH ye toplu şekilde hatanın düzeltilip düzeltilmeyeceğini sordum ve herkesin tek tek arayıp kayıt oluşturması gerektiğini söyledi. Hem hata yap göz göre göre hemde müşteriyi uğraştır. Devlet memuru zihniyetinde BANKA.
    Kayıt oluşturtmayı ihmal etmeyen. Hata bankada.
  • 100 tl yatmış ve hemen kullandım
  • işbankası yatmış 100 tl
  • 6 harcamadan 1 tanesini (sanalpazar) saymamışlar. Evet kampanyaya dahil ama işbankası posu değil dedi. Sanal alışverişte benim görme imkanım, işbankası posundan çekin deme imkanım var mı diye sordum. Kayıt oluşturdular. İşyerinden harcamanız kampanya kapsamında mı teyit alalım size döneriz dediler. Kaçarı yok birkaç güne yatırırlar. Gecikse bile puan harcama için ek süre verirler. Daha önceden bu tarz sorun olmuştu, ek süre vermişlerdi.

Bu arada kampanya süresi bitmeden müşteri hizmetlerini arayıp 6 harcamamı da teyit etmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 15 Ocak 2015; 1:39:28 >
  • hücum kartlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

ZİRAATten 30 tl yatan arkadaşlar;
    sorun: aynı gün yapılan alışverişlerin (farklı işyeri olsa bile) sadece birinin hesaba katılması şeklindeki SİSTEM HATASI. MH ye toplu şekilde hatanın düzeltilip düzeltilmeyeceğini sordum ve herkesin tek tek arayıp kayıt oluşturması gerektiğini söyledi. Hem hata yap göz göre göre hemde müşteriyi uğraştır. Devlet memuru zihniyetinde BANKA.
    Kayıt oluşturtmayı ihmal etmeyen. Hata bankada.

Bana da aynı ekstrede olması gerekli diye saçma sapan bi bahane öne sürdüler. Kayıt açamam faksla dilekçe yazın dediler.

• Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    nerede kullandınız acaba
  • ziraatte eksik puanları yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

ziraatte eksik puanları yatan var mı?

Henüz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenun -- 15 Ocak 2015; 10:05:47 >
  • Puanları hızlıal da sanal kart ile kullanmaya çalıştım ancak bir türlü ödeme onayı alamadım, aynı sorunla karşılaşan var mı
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt
    Akaryakit aliminda kullandim ayrica maximum pos cihazi olan butun isletmelerde kullanabilirsiniz

• yaşanılan sorunları görüyorsunuz. böyle kampanya(lar) olmaz. kampanya dediğin mevcut müşterini sevindirir, potansiyel müşterinin ilgisini çeker. bunlar mevcudu küstürüyor, potansiyeli kaçırıyor. sorunumu daha önce yazmıştım 1-2 sayfa geride. ilginçtir bana 100tl yatmış. geri almasınlar diye sabah benzini yapıştırdım.
  • işbankası tam yatmış. ziraat de eksik 70 i yatırdı.

• Ziraat kayıt açtırmıştım 100 tl olarak guncellendi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.